Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2020 06 11, 07:53)
Labas rytas.
Ravėti-karšta. ax.gif  bigsmile.gif Ypač po pietų.
Su mama galvoju ką daryti?Užsisedėjo,nieko nenori.Pas švogerį jau nevažiavo į gimtadienį,šį šeštdienį jau nevažiuoja pas mus į sodybą.Jai visur vaidenasi korona.Bijo apsikrėsti.Ar jau metai veikia nebe susikalbu.Reiks jaučiu po miškus pradėti vežioti,gal atsitokės? blink.gif
Pasiguosiu......... ax.gif Tik sūniuks grižo iš Amerikės,pasidžiaugiau.Vakar žinia,žalią kortą laimėjo.Sužinojau darže,isterinis juokas toks suėmė. ax.gif Yra laiko dar galvojimui.Jau nepatiko ten galvojau,dabar nežinau nežinau...........Užauginome tris vaikus ,neliks nei vieno.Dukra laiko klausimas,laukia gero pasiūlymo. unsure.gif

Na, čia jau ženklas, turbūt... Likimas gena atgal. Nu bet gal nenorės pats? Tada klausimas, kam pildė kortai laimėti? Juk žinai, Ingrida, kad vaikus auginame ne sau mirksiukas.gif Imk 4u.gif
Pas mane rūkas, lyg rudenį blink.gif Apniukę.
Atsakyti
Mano irgi tokia nuostata, kad nesikišti į vaikų gyvenimus, nesitikėti, kad mes jiems svarbesni būsim už savas šeimas. Jei norės patarimo, paklaus, norės paguodos, pasibėdavos. O daryt kažkokią įtaką jų sprendimams, tikrai ne. Gali patikti, gali ne, bet tai jų gyvenimas ir neturi jaustis nepatogiai dėl to, kad man gali nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2020 06 11, 11:01)
Mano irgi tokia nuostata, kad nesikišti į vaikų gyvenimus, nesitikėti, kad mes jiems svarbesni būsim už savas šeimas. Jei norės patarimo, paklaus, norės paguodos, pasibėdavos. O daryt kažkokią įtaką jų sprendimams, tikrai ne. Gali patikti, gali ne, bet tai jų gyvenimas ir neturi jaustis nepatogiai dėl to, kad man gali nepatiko.

auksiniai zodziai/ Laikausi nuostatos, jei neklausia, savo nuomones nereiskiu. Cia su visais, netik su vaikiu. Pati labai nemegstu, kai pradeda man aiskint ka geriau daryt. Brrr
Atsakyti
O as klausau ,nes sugebu sugauti ir geru ideju.
Ir kol dar buvau vaikas,kol mano tevai buvo gyvi,tiesa tai labai neilgai jie buvo ,iki man 20 suejo,tai jie buvo paskutiniai su kuriais kalbetis ,tartis ar bedavoti jiems,ar patarimo klausti. Nors ka jie sakydavo dar ir dabar atsimenu. Bet pati niekada nebuvau nieko klausus. Taip kad tie vaikai gali ir niekada nieko nepasakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 birželio 2020 - 11:19
Tiesiog nežinau, ar ta Amerika tokia jau svajonių šalis dabar belikusi. Nepatinka man jų požiūris į bendravimą, šeimos vertybes.
Kadangi tavieji visi aitišnikai, tai koks skirtumas, kur dirbti ? Gali sėdėti gūdžiame miške kokioje oloje ir pardavinėti savo produktą visame pasaulyje.

Žinote, tėvų patarimus gali praleisti per savo filtrą. Į mane kažką įdėjo iki paauglystės, savo požiūrį ir moralinius nuostatus. Paskui jau ant tų pagrindų stačiau savo gyvenimą.
Kiek matau, tai maniškiai pas mane atbėga su savo problemomis. Vaikai baigia vidurinį mokslą absoliučiai neparuošti gyvenimui. Kad ir užpildyti CV, išsiaiškinti įstatymus, rašyti kažkokius projektus , tiesiog susieti galimybes su esama padėtimi - visada atmauna pas mane. Aišku, mokosi gyvenimo labai greitai . Bet kitas klausimas - ar spėsiu savo milžinišką patirtį jiems perduoti ?

Ingrida , tavo mamukui senatvinis mąstymas jau uždėjo savo antspaudą. Vyresnė karta labai linkusi tikėti šventu žodžiu iš televizijos ir spausdinta raide.
Mūsų karta moka atsijoti tuos popcornus ir turėti savo nuomonę.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

stengiuosi nepatarineti, bet žinoti viską labai noriu o per tai ir patarti neišvengiamai gaunas biggrin.gif

Maniškis buvo gaves darbo viza i amerika atsisake vaziuoti jam nepatinka ta šalis ...o bet tačiau vistike pas amerikonus dirba tik nuotoliniu budu biggrin.gif

mama nebijo jokios koronos, sako čia tik išmislas, na tokia teorija pas ją bigsmile.gif

bent aš įsivaizduoja jei tevai ir vaikai pensininkai kartu gyvenantys tai tik ir bumba vieni ant kitų biggrin.gif per dienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 birželio 2020 - 12:21
Niekan nieko aš nepatarinėju,tik širdį paskauda,kas mus nukaršins? ax.gif Jei kokia nelaimė kažkaip vaikai šalia,o dabar žinau šeimą iš Amerikos net negrįžo į tėvo laiduotuves. unsure.gif Niekas manęs ir neklaus,ką daryti?Na per 5 metus galioja,apsispręs dar.Dabar tai būtų nesamonė skristi,kai ten makalynė.

Cha buvau miške.Pradėjo skambinti pažystami,ar buvai miške???Trūko kantrybė,pasigriebiau mamą už parankės ir pirmyn. mirksiukas.gif Dar visi takeliai užžėlę,bet mačiau pėdas jau kažkas buvo mano vietose,vėžės irgi mašinos matosi.Šlapia miške labai,bet net šungrybių nėra. blink.gif blink.gif Puokštę mamai padariau,pralėkėme kelias vietas,pakvėpavome grynu oru porai valandų. mirksiukas.gif Pirmą krtą radau vilkdagių mėlynų,bet toks grožis.Bandžiau išrauti niekaip.Jaučiu pradėsiu vežiotis kastuvu,kartis užeini tokių grožių.Nors zuikiakrūmis nei vienas pavasrį neprigijo. ax.gif
Kitos savaitės antros savitės pradėsime laukti. mirksiukas.gif
Mama norėjo neiti toli,bet liepiau pratintis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 06 11, 12:00)
auksiniai zodziai/ Laikausi nuostatos, jei neklausia, savo nuomones nereiskiu. Cia su visais, netik su vaikiu. Pati labai nemegstu, kai pradeda man aiskint ka geriau daryt. Brrr

Aš tai labai noriai reiškiu savo nuomonę, tik kad į ją dėmesio nekreipia tongue.gif Bandau mokytis patylėti, kartais pavyksta, o kartais ne biggrin.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 11, 13:20)
Sveikos smile.gif

stengiuosi nepatarineti, bet žinoti viską labai noriu o per tai ir patarti neišvengiamai gaunas biggrin.gif

Maniškis buvo gaves darbo viza i amerika atsisake vaziuoti jam nepatinka ta šalis ...o bet tačiau vistike pas amerikonus dirba tik nuotoliniu budu  biggrin.gif

mama nebijo jokios koronos, sako čia tik išmislas, na tokia teorija pas ją  bigsmile.gif

bent aš įsivaizduoja jei tevai ir vaikai pensininkai kartu gyvenantys tai tik ir bumba vieni ant kitų biggrin.gif per dienas

va va, man irgi norisi žinot. Bet kuo labiau noriu žinot, tuo labiau man nieko dukros nesako biggrin.gif paauglę tai nori nenori reik auklėt ir patarinėt, o ji labiausiai stengiasi pabėgt nuo tų patarimų, tipo ji geriau žino ax.gif
Kažkaip pirmus grybus visad sieju su šienapjūte, Tai kaip ir laikas jau būtų ax.gif
Atsakyti
Jau pirmą braškę paragavau. Nedidelės, ko norėti, pavasarį sodintos. namie trolina, kad porą agurkų pasodinčiau, bet kai kllausiu, kur, tai tyli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 11 birželio 2020 - 19:55
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jurginėli,Vasarema,kaip jūs ten sostinėje pragyvenate? bigsmile.gif
Na aišku buto nuomotis nereikia,bet ne ruduo o kinos.O paslaugų kainos,eina sau. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Mašinų remonto,stomotologų.............. ax.gif
Pradėsime gyventi per dvi vietas.Jei kada nepagaminsiu pusryčių,aš miegojau sodyboje. ax.gif
Atsakyti
Dėl vaikų, tai kuo mažiau žinau, tuo man ramiau.
Jeigu mano tėvai būtų žinoję mano žygius, dienas naktis nemiegoję būtų. Tai ir savo vaikams sakau : pas mane tada, kai problemų patys neišsisprendžiate.

Ingrida, tu nusipirk karinę ekipuotę. Ten ir kastuvėlis įeina. Ir miegmaišis, ir sausas davinys. Jei ką, galėsi miške kelias dienas laikytis.
Pagalvojau, kad Ingrida po tokio patarimo tik rudenį į palaukę išlys. biggrin.gif Pvz pas mane į kopūstų lauką. Pirmas klausimas : kas dabar valdžioje ?

Meri savas braškes, o aš šiandien dar lenkiškų nusipirkau.
Pradėjau imti derlių. Ropės užaugo, ryt išvežu bandomąją partiją.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi ne IK vakar buvome sodyboje,kaip gera ten,kai dabar jau orai pasitaisė.Jazminai žydi,kvepia,žolė iki pažastų. ax.gif Kraustysimės dabar ten.Nusipirkome dar vieną tv didelį,kad vakarais būtų ką veikti,nors žinias išgirsti.Va tik interneto ten nėra.Nusivežėme mezoną,netraukia nors tu ką.Ai apseisime,o per telefoną nesinaudoju duoda ten gi irgi,neprimatau aš taip smulkiai. ax.gif
Nors oras atrodo pagedo,vėjas papučia per langą.Sūnus išvažiuoja su dviračiais su draugais po Aukštaitiją,maldauju nors vilnones kojines pasiimti. mirksiukas.gif
Vakar pakalbėjome apie Ameriką.A.d. nevilioja.Pamatė atsikando,sako ir čia labai gerai.Na pažiūrėsime ar neatsikas ir tos LT.Dabar taip kalba.
Primarinavau vos ne kibirą mėsos,o svečių saujelė tik.Vieni negali,kiti. rolleyes.gif
Atsakyti