Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Kaimietuke, kada sėti rudens derliui pakčiojus ir kaliaropes?

naikinu braškes iš šaldiklio wub.gif
Papildyta:
plačialapis begalis- gražus wub.gif raudonoj knygoj įrašytas mirksiukas.gif
Atsakyti
dar prašyčiau pasisakyt apie Zemklunika, gal katra auginat?
Atsakyti
Prirašėte keiksmažodžių. bigsmile.gif bigsmile.gif
Žinau tik kundroto šaknį,tikrai padeda,išmėginta. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 06 birželio 2020 - 20:49
Ingrida, taikliai parašęs. Ateina Jurginėlis, prirašo toookių žodžių biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Bet kaina daigų,už vieną 3 eurai?Zemklunikos? blink.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ta zemklunika man ko tai panaši į paturbintą žemuogę. Nieko joje nematau iš braškės.
Pati braškė yra netikėtas hibridas. Abejoju, ar kas imtųsi kurti braškės ir žemuogės hibridą su mažesnėmis nei įprasta uogomis. Greičiausiai tai kokia žemuogių veislė.
Kaina tikrai nekrikščioniška. Na, nebent fanatams.

Pakchojus sėti nuo liepos 20. kaliaropes iki liepos pabaigos.
Meri, tu gi niekaip negali būti pedikė. Ne tos lyties. biggrin.gif
Atsakyti
Pasigirkit, ką sodinote į gėlių lovelius?
Bože, kaip nenoriu ryt į darbą, kartais jau svarstau ir apie priešankstinę pensiją. Įgryso tas lažas. Purtausi iš anksto. kaip gera pensininkams, ne nuo nieko nepriklausomi, patys sau ponai.
Atsakyti
Labas rytas.
Na baigsime sodinti arbūzus?Jiems turėtų patikti? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios 4u.gif
Paskaitau temą, kad neatsilikčiau nuo gyvenimo, o pasigirti neturiu kuo. Blaškausi tarp šiltnamių, daržų ir virtuvės. Karantinas pakoregavo į didesnę pusę mano sėjamų/sodinamų daržų kiekius, bet mano apsisukimų nepadidino. Vakar ruošiausi škvalui, statines po lietvamzdžiais atlaisvinau ir išploviau, padėjau papildomų talpų vandeniui, o ryte jos visos sausos. Turiu džiaugsmelį sodyboje - višta išperėjo 13 viščiukų. Džiaugsmas pavirs ašaromis, jei tas kiekis pradės dėl įvairių priežasčių mažėti.
Į žolelių temą - dabar toks gražus ir sveikas gaurometis, bet dar, matyt per anksti rinkti, reikia, kad pradėtų žiedstiebį leisti? Pernai pirmą kartą fermentavau gauromečio arbatą, patiko šeimynai ir buvo sunaudota. Kasdien aprenku ramunėles -jos irgi pas mus susivartoja.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na kaip lietutis nenuplovė jūsų ir jūsų daržų ir gėlynų, aš šiandien užmečiau akį, ne koks vaizdelis, lapai žememis apklota, viskas išlaužyta, mačiau fb kažkas net ledu gabalais dalijosi... verysad.gifo jau koks šniokšimas, ūžimas buvo...nepamenu jau kada tokia audra ėjo

QUOTE(žollia @ 2020 06 06, 09:21)
Skubu atsiprašyt, kad  taip chamiškai žinutę pas jus  įmečiau  ax.gif  Galvojau esanti SODYBOJ.  Kai pamačiau, jau nebebuvo galimybės panaikint  4u.gif      Lijo ilgai , viskas nuprausta, kaip  jurginėlis sako  smile.gif

Menka beda , cia visos tos pačios tik po kita vėliava biggrin.gif

QUOTE(Merii @ 2020 06 06, 19:19)
pildysiu lovelius, bet dar svarstymuose, nesugalvoju kuom langus puošti, viskas jau išbandyta. Gerai būtų, kad nereiktų kasdien lieti, nes ateinu be kojų,

nieko geriau ir mažiau priežiūros nerasi kaip klasika: pelargonijos ir šlamutis, na dar dichondra mirksiukas.gif , o visi tie "topai" tai arba trumpai žydi, arba reikia popnioti kaip koki naujagimi biggrin.gif

čia dar petuniju ikišta kaip suprantu

Su bakopa:

ir vien pelargonija
nebijokit, čia ne pas mane biggrin.gif, viskas iš interneto wub.gif
Atsakyti
Vakar vakare dundėjo labai vienoje pusėje, link Radviliškio. Ten škvalas buvo
Pas mus tai pakrapeno nedaug. Bet naktį užėjo tokia liūtis, kad net pabudau.
13 mm turiu, galima gyventi.
Šiandien kol nekaršta išsodinau agurkus į lauką.
Dar liko dvi vagos pupelių pasodinti.
Vasarema, tikrai nieko ? Vakare skambinau broliui, ten dangus su žeme maišėsi. Bet neilgai.
O juk nuo tavo sodybos po tiesumu gal 12-15 km , jeigu tu kažkur apie Maišiogalą.
Gal šiandien parsivešiu kalakutus.
Buvo pas mus mus prie fermų gauromedžio. Kažkur išnyko.
Bandau jį "prisijaukinti " prieskonių lysvėje. Bet ko tai vis vienas stiebas.

Atsakyti
labas 4u.gif

Kaimietuke, sausa pas mumi, sausa..... nei sodyboj, nei kaime, nei lašelis nenukrito.
Vilniuj gražūs žaibai tolumoj buvo, mano gatvėj pakrapnojo. ir tiek mirksiukas.gif

Vasarema, rodyk pūkuotukus wub.gif wub.gif wub.gif

vakar pasėjau kelis brokolius ir žiedinius, nes neturiu kur daug šviežių laikyt, o šaldyt jų nemoku ax.gif dar juk ir kitokių, kur su keiksmažodžiais vadinamų, norėsis, dar pekiniečių reiks biggrin.gif

zemkliunika man įdomi pasirodė, bet kažin kaip skonis. Kainą, kaip supratau, pasiderint reik mirksiukas.gif rusaites žiūrėjau-vaikai iš vagų neišlenda, kaip skėriai uogas neša biggrin.gif

gauromečio negėrus, reiks pasirinkt, daug miške augančio. Bet renkat tik lapelius ar žiedelius? ir ką vėliau su juom darot?
ai, juk dar šeivamedžio reiks padabot ax.gif
Atsakyti