Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lyžuka, kai žydės geltonasis bijūnas, prašom pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
Iš šeivamedžio žiedų daromas sirupas. Mačiau Švedijoje jį pardavinėja. Matyt, populiarus.
O ką, gal tikrai išbandyti kokią užpiltinę ?

Valiooooo , palijo šiek tiek. Bet daugiau ten, kur nebūtinai reikėjo. Nieko, sueis .

Merginos, o kartais nežinote, tuos geltonus burbulius kaip vaistažoles nuo ko vartoja ? kiek atsimenu, močiutė jų turėdavo prisiskynusi. Bet pas ją pusė palėpės buvo visokių vaistažolių. Gydydavo ir žmones, ir karves.
Atsakyti
Labas rytas.
Tai lijo gabalais.Vakare taip gerai virš namų lijo,mama paskambino,per kvartalą-nelyja.Namo važiavome šone toks debesys plaukė juodas,sakau mb virš mamos sodų lyja.Akurat mamai kaimynė sodo įmetė nuotrauką,pylė 15 minučių virš sodų. bigsmile.gif bigsmile.gif
Bandysiu sodinti arbūzus po truputi,pačius didžiausius. mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 05 birželio 2020 - 06:00
Nelijo ne laso. Tuoj nuo sausros bulbos alpt prades. biggrin.gif Vakar apvagojom, pokreiviai ale svarbu balandos nusimuse.

Sambuka - sirupas nuo kosulio, itariu is seivamedzio uogu, o ne is ziedu. Toks tamsus sirupas.

Labas

Atidare musu nauja auto stoti. Dabar 10 min. eidavau, reiks dar 15 pridet.
Atsakyti

Šeivamedis geras dalykas, vis galvoju nusipirkt, bet taip ir neprisiruošiu. O pas mus nelijo. O jau grasino su perkūnais keikėsi, susiruošėm namo, nė puse kelio  nenuvažiavom ir nustojo lašnoti, net nepradėjo lyti. Tik į juodus debesis pasižiūrėjom.

Pas mane baltasis šilkmedis užmezga uogeles  :yahoo: ir cidonija žydi pirmi metai tik nežinau ar ką nors užmegs. Jai jau 15 m norėtųsi pamatyti kokį stebuklą turim. 

Atsakyti
Niu, laukiame lietaus ? Prisipažinkite, kas jau turite ?

Baigėme vieną lauką kopūstų sodinti, kaip Sapniukas sakė, stipriai apalpusius palikau. Laukiu reanimacijos.
Atsakyti
Laukiame dar vis................tikimės.
Jei kaip vakar aplinkui lijo,tik ne virš mano daržo.Už kokias nuodėmes??????????? angel.gif angel.gif
Atsakyti
Pas mane šiek tiek lašnoja, nors pagal sukilusį vėją atrodė liūtis ateina smile.gif

Kiemo žolė sausa sausa pabalusi, traška tiesiog, turėtų atsigaut, jei gerokai palis. Kaimynas spėjo šieną susukt į rulonus, ražiena be spalvos liko irgi.
Ingrida, gal jau grybaut buvai? Ar čia feikus FB rodo?
Atsakyti
labas 4u.gif

kaime prie Valkininkų jau lyja, iš sodybos žinių dar neturiu. Vilniuj sausa.

Mano pomidorams laukiniams tikriausiai ir reanimacija jau nepadės, diedulis sakė, kad bais keisti stovi..... bus kaip bus..... beja, naktis l.šalta buvo, tik +1 blink.gif

prie gretimo namo pražydo krūminė rožė-baltais, smulkiais žiedais, o jau kvapas wub.gif wub.gif wub.gif nusilaužiau kelias šakeles-bandysiu šaknydint. Nežinau ar tinkamas laikas, bet pabandysiu. Mačiau, kad šalia krūmo atžala yra-gal geriau imt kastuvą?

Kaimietuke, mizūna visą vasarą valgoma, ar po kiek laiko išraut reikia? lyg žiedynus ruošias kraut, tai dalį nusiroviau. Visai skaniai valgosi biggrin.gif
Atsakyti
Lyja lyja lietūs , pas karalių pietūs..
O pas mane vyno taurė išlakta už lietų. biggrin.gif
Mizuna gali skinti lapus ir kiek bus valgyti. O žiedas gal kad per šalta buvo. Visi tie kiniški -japoniški - japoniški pričiūdai labai jau jautrūs oro T.
Atsakyti
Pas mane nuo Žolios irgi atkrapnojo, galėtų ir smagiau palyti. Šiandien pasodinsu agurkus, moliūgus, cukinijas, liko rytojui kopūstai.
Atsakyti
Smagiai lyja.Aš irgi taurę vyno išlenkiau.Po savaitės vos kojas bepavelku.Senatvė. ax.gif ax.gif ax.gif
Rytoj lauku vaikų,po pietų pas švogerį gimtadienis sode-miške.Didelė kompanioja,mūsų irgi daug ,reiks kokį pyragą išsikepti,čeburekų,kad sesei būtų lengviau. mirksiukas.gif
Pasigoglinau kas ta mizuna,rodo žolę,gelsvę,rukolą,taip ir nesupratau kokia kalba kalbate? blink.gif
Atsakyti