Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Atsiprasau ,bet is tu arbuzu ir melionu tai tik saldus vanduo.
Gal kukuruzu tada,kokiu tamsiai violetiniu. Vis panasiau i maista. Pietu krastuose tie vaisiai auga su intencija,kad per karscius cia zmones mazai valgo ir tie vandeningi vaisiai isprakaituojami,o ne per inkstus iseina. Tai vesinantys vaisiai. Su feta valgomi ,elektrolitu balansui atstatyt.
Atsakyti
Alta,svarbu patiems užauginti.Pažiūrėk fb kokios varžybos vyksta,kas kiek arbūzų užaugins? biggrin.gif biggrin.gif
Vienais metais bandžiau spalvotus kukurūzus,bet dėl puokščių tik panaudojau. ax.gif Šiemet pokelį kukurūzų pasėjau į tokią molingą žemę kur niekas nelabai auga,matysime,gal sudygs? ax.gif ax.gif
Meri aš irgi šiandien iškasiu tulpes ir į jų vietą likučius tokius nupiepusius pomidorus sukišiu,nes nu laikyti žolėms žemę gaila. ax.gif
Jaučiu trūkumas arbūzams bus žemės.Teks susikasti dar plotelį? ax.gif
Atsakyti
Gal jau ryt nešiu į lauką sodinti arbūzus ir melionus.
Šiandien paprikas išsodinau. Gana šiltnamyje tupėti, indeliuose šaknys susiraizgę.

Vėjas pas mus baisulinis.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
O mano seniai propaguotas turmeriko kokteilis fotkeje.
O nevirtu tai nemegtu,vistik virtos skaniau.
Del spalvotu kukuruzu,jie auginami del maisto,naudojami maisto pramoneje ,net violetiniu tortila chipsu gamyboje. Violetine spalva reiskia antocianus. Na cia tipo aliejuje gruzdinti nachos ir doritos truputi sveikiau violetiniai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Alta,nieko nesupratau tavo parašyme,man tavo žodžiai-keiksmažodžiai. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Kas per kokteilis?Iš ko plakamas? ax.gif
Atsakyti
Buna ,buna. Pristatai lietuvoje savo virejo meniu ir koncepcija,zmones papraso nesikeikti ir tada atsiprasai uz savo francuzu ir atsiprasai kad egzistuoji . Ir dingsti ,kol cia ciabuviai taves neisvire ,be metodikos ir technologijos.
Atsakyti
Alta,tik neužpyk,aš juokais parašiau-keiksmažodžiai. mirksiukas.gif Man tie žodžiai nesuprantami,nieko nesako. ax.gif
Geriau pasakyk savo nuomonę apie karšto oro gruzdintuvę.Ruošiuosi rytoj pirkti.Fritiūrinę seniai iš virtuvės išmetę,sako labai sveika gaminti su gruzdintuve oro?Beveik riebalų nereikia? bigsmile.gif
Atsakyti
Tai cia orkaites visapusisko kaitinimo funkcija su ventiliatorium. Bet jus pirkti megstat,tai kodel ne. Bet is esmes tai nebent verslui ,sveikus french frajus pardavinet gojams.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 05 31, 09:33)
Tai cia orkaites visapusisko kaitinimo funkcija su ventiliatorium. Bet jus pirkti megstat,tai kodel ne. Bet is esmes tai nebent verslui ,sveikus french frajus pardavinet gojams.

Ką reiškia gojai? mirksiukas.gif
Vilnietės,kam lietų pasiėmėte visą vakar?Pas mus jau saaaaaaaaaaaaaaausa. rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Taigi buvo orkaite su shabu. Tai tie kas nesilaiko shabo yra shabat goj. Cia toks religinis momentas.Gojai tai neigiami personazai judaizme .
Zodziu lochotronas ta fritiurine be aliejaus. Marketingo produktas.
Atsakyti
Pas mus irgi vakar lyjo, užtai šiandien giedra giedra.
Kai vaikai maži buvo, reikėjo visokių virtuvinių alia stebuklų, bet nebuvo pinigų jiems pirkti, o dabar nieko nereikia, net mikserio nežinau kada buvau pasijungus. Stovi nenaudojami ir tuperwariniai alia stebuklai. O, tik zepterio puodas troškintuvė dirba ir už puodą ir keptuvę.
Atsakyti