Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Acqua Alta @ 2020 05 26, 07:20)
Ingrida ,jus atrodo silkmedi turite. Taigi siemet tik lapams isiskleidus isbandziau juos. Labai gerai veikia .sumazina apetita,padidina fizini pajeguma.Tesiog nubraukiu lapu puokste ir i puoda su citrina ,uzverdu,paskui visa diena geriu ta skysti.

Turiu Alta.Labai skani arbata.Pas mus dar tik skleidžiasi lapai,bent prieš savaitę taip atrodė.Graikinis ir šilkmedis pas mus paskutiniai susprogsta. mirksiukas.gif
Žinau kad jų arbata cukrui reguliuoti.Bet ir šiaip saldi arbata labai maloniai.Uogų tai aš nematau,atiduodame paukščiams,nors medis jau praaugo alyvinę senovinę obelį. bigsmile.gif bigsmile.gif
Gersiu būtinai,kai susprogs.
Įdomu kur mūsų jaučių žandai,liaukos sueina?Į dešras?Žiūriu Australų kulinarinę laidą,taip skaniai gamina iš subproduktų.Pamėgau vištų širdukes. ax.gif
Atsakyti
Labas

ruosiuosi Kupiskin. Paskutine dvi paprikas pasiemiau, agurkus su agurkeliais.

Ingrida, o tu papriku neseji? Ar pritrukai.

Nera karsto vandens. Ot prie gero kaip pripranti. Gyvenau pastaruosius trejus metus be patogumu ir atrodo viskas normaliai buvo. O cia atjunge kelioms dienoms ir nebegerai.

Mano balkone pomidorai su vaisiais. Didziausias gal vistos kiausinio dydzio.
Atsakyti
Kaip gerai, man reikia apetitą mažinti. O tai vakare atsipalaiduoju, na ir prasideda šaldytuvo prievartavimas.

Nors mano šilkmedis tik pradėjo sprogti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,nesėju paprikos ir neauginu,bet liko žemės,tai 5 pasodinau. ax.gif
Vienais metais daug buvau prisiauginųsi fioletinių paprikų,nebuvo kur bedėti.Nelabai šeima mėgsta,gal mažoji labiau. ax.gif
Atsakyti
Labas

as tai papriku pasiseju. Kupisky siltnamy bus visos 5. Panevezy sode gal 15.

Vakar parvaziavus issigandau, zole iki keliu net kieme. Pasale kaimynas nupjoves.

Su kaimyne vakare prie fontano nuejom, pasedejom, muzikiniu fontanu paziurejom.

Vyras eis pabaigt zoles pjaut, pas mus nepriimta ryte triuksmaut.

Geros dienos visoms wub.gif
Atsakyti
Panašu, kad pavėlavau, išpirko skiepytus pomidorus. Tris metus buvo pasodinai ir ramu, o dabar nelabai suprantu kokius pirkt, turguje įvairiausių pavadinimų. Sakė, jau nebeturės šiemet.
Pavargau kaip šuva, tiek pirkėjų, dar kainų keitimai, prekių skaičiavimai ax.gif Taip ir varysiu iki kokio kito trečiadienio, paskui banga aprims.
Man su paprikomis nesisekė, nespėdavo užaugti. Vistik šiltnamio augalas arba reik rasti saulėtą vietą.
Eisu šeštadienį turgun, gal ką sumedžiosiu iš augalų
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Ingrida ,jus atrodo silkmedi turite. Taigi siemet tik lapams isiskleidus isbandziau juos. Labai gerai veikia .sumazina apetita,padidina fizini pajeguma.Tesiog nubraukiu lapu puokste ir i puoda su citrina ,uzverdu,paskui visa diena geriu ta skysti.

O čia tai gera idėja, bet dar tik sprogsta šilkmedis ir dar šiemet nežydės. Bet užtai žiedus sukrovė cidonija, pirmi metai po 14m, bet šiemet grasinausi išpjauti ir išmesti, gal išsigando sakau :) Taip pat graikiškas su ginkmedžiu tik sprogsta dar. Paradoksas, laikau bites tinsta bet nedaug kai įkanda, bet vakar ryte įkando kamanė į kaktą, ištinau kaip moliūgas. Viena akis beveik nematau, kita dar nieko. Ryta per miegus pajutau kažką ant kaktos ir suspaudžiau, nuo skausmo momentaliai prabudau. MB šaiposi, kad kamanė tik prigult panoro ant tos pačios pagalvėlės.

Atsakyti
Labas rytas.
Klausau ekonomisto dabar per labrytį,kad kainos mažėja? bigsmile.gif bigsmile.gif
Kaip sūnus vakar skambino,Vilniuje nuomos kainos-kosmosas.Ir jei ne karantinas sakė,dar būtų didesnės.Ne ruduo,studentai išvažinėja,įsivaizduoja kokios bus rudenį. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Ir ne centre,Markučiuose.Na Londone sūnus moka lygiai dvigubai daugiau už trejų irgi kambarių butą. bigsmile.gif bigsmile.gif Bet jo ir didesnis butas. bigsmile.gif bigsmile.gif Artėja Vilnius irgi prie užsienio. ax.gif
Na šeimininkėlės,sakykite kur panaudoti acto kremą?Nusipirkau pabandymui iš maximos,paragavus labai skanu,tirštas.Alta,pas jus gal kur naudoja?Pilti ant salotų? blink.gif
Atsakyti
Acto kremas tai isivaizduoju kad butu acto balzamas. Sumaisyti su aliejum,grudetom garstyciom ir bus prasmatnus vinegretas. Dar galima su panacota valgyti. O pas mus kiekvienas darosi sau acta is nenusisekusiu vyno partiju. Gaunasi daugiau verjus,bet koks skirtumas.Delto verjus actas cia nedemonizuojamas,net i bulviu salotas dedama.Pas mus jau silkmedzio uogos valgomos.Bet siaip salta. Pritempiau nupjautu saku,agurkus apklojau agropleve,jauciu ir arbuzai gaus stoga. Turkijoje pomidorai nusalo .Jus ne olandu vienkartines egzotikas is ;lidlo pirkite o papildoma vagele bulviu pasisodinkite.https://www.facebook.com/severeweatherEU/photos/a.1423656947857402/2850402685182814/?type=3&theater
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 29 gegužės 2020 - 06:56
Tiksliai panakotai tinka. bigsmile.gif bigsmile.gif
Bulvių neauginu,neįdomu.Šiemet kažkiek pasodinau. ax.gif Kasmet ieškau kažko naujo. mirksiukas.gif
Dar tempiu su arbūzais,neskubu,pas mus tik 7 ryte. ax.gif Melionus pabaigsiu šiandien,arbūzus paliksiu kitai savaitei.Dar tegul namie paauga. ax.gif
Atsakyti
Aš vakar betaliukso pomidorų pasodinau. Dar tulpės žydi, nužydės, tai dar pomikų sodinsiu virš jų. Ką aš žinau, nesigaudau toje veislių įvairovėje.
Taip skauda kelius, naktį kėliausi tabletę gert, nežinojau kaip kojas guldyti. Turbūt jau nelauksiu, užsissakysiu iš senukų baro kėdę, sveikata brangiau. O tai valdiškos neduoda, yra tokia žema plastikinė sodo kėdė ir vyras kol prisiruoš sumeistrauti, kiti metai ateis.
Atsakyti