sveikos
nepykit, bet kazkur dingo kalbos, svepluosiu
kad taip salta, tai parvaziavau namo, nors gal vertejo pasilikt sodyboj, vis buciau priziurejus, o dabar galvoj sukas, kad ten vieni nuostoliai, bet bus kaip bus..... sodai pasmum dar nezydi, tik tik mates, kad veiksmas prasideda, juk mano kieme prie balos viskas veluoja dviem savaitem-vis ne kaip pas normalius zmones
laukiniai pomidorai su paprikom graziai auga ir balkone
Kaimietuke, dar paklausiu apie siera-turiu granulem, bet niekur nerandu kiek reiketu ju isberti tresiant silauoges? ar vistik geriau tirpdyt ir laistyt?
ir dar toks durnas klausimas-raso, kad reik trasu tiektai kvadr. metrui. O jei bersiu trasas eilute, tai tuos metrus irgi eilute isskaiciuot? nu sakau,kad durnas klausimas
Lyzuka, tas perdavimo punktas labai fainas
Beje, bijunui tikrai amen, gabaliuka saknies sveikos dar pakasiau, bet vargu ar kas is jo bus
gaisras-baisus dalykas, nes nieko nebelieka, viska ugnis sunaikina. per kara sudege seneliu namas, kazka isgelbejo is daiktu, stalas ir po siai dienai bais branginamas
Perbraukiu per stalvirsi-tarsi su savais pasisveikinu, kiek rankeliu ji gloste
kai dirbau, tekdavo vaziuot i gaisravietes, ypac jei koks numirelis budavo. karta atvaziuojam, o ziema, o lauke salta, pirkia pusiau sudegus, dvokas neispasakytas, mesa skrudinta dvokia...... randam apanglejusius likucius. Man reik nustatyt asmens tapatybe, o cia nieko nebesimato. Liepiau det i maisa ir vezt i morga, pati is paskos. Morge atidarom maisa-didziausio puodo dugnas, galvoju svolaciai, gal girti buvo, nesuprato ka supakuot reikia, o cia pasirodo, puodas privire zmogui prie pilvo ir ji apsaugojo. Radom samti ir asmens tap, kortele. Man pasiseke. vat kokiu istoriju buna. Vasarema, gal kokia patikima lentpuve musu krastuos zinai?