Aš ne dėl apsaugo ar ne,bet tai kad ta moterytė meluoja apie tai kad ją nubaudė nekaltai
Aš irgi nemanau kad reik visiems nešiot kažką ant veido,bet manau jei būtų pasakė žmonės tikimės jūsų sąmoningumo,to būtų nerasta,nes pas mus visi tiesiog proto bokštai ,jei jiems nepagrasina baudom jie tiesiog neklauso,net protingų patarimų,jiems duok sergantį kad galėtų stebėt kaip kokį triušį narve,nėra triušio po nosim vadinasi nieko nėra
Geriau yra trys išeiginės.
Pabuvau svečiuose , pralėkiau turgų, mandevilę rožinę nusipirkau.
Dabar esu apimta tingėjimo viruso.
Pabuvau svečiuose , pralėkiau turgų, mandevilę rožinę nusipirkau.
Dabar esu apimta tingėjimo viruso.
o as Kupisky, kaip gera cia. Viskas zydi, siltnamy vijokliai karaliauja Atrode, kad susikroviau puse balkono rasodos, bet dar daug liko.
Labas rytas.
Sūnus su marčia šįryt važiuoja testą pasidaryti į mobilų punktą.Pasiskambino be problemų davė kodą.
Važiuojame sodybon,atvažiuoja desantas talkos.Duosime nurodymus,vežame įrankius tik.Prikepsiu čeburiekiukų,galės panos ir pusžentis dirbti. Vakar dar tortuką sumarmaliavau.
Labas
tai sakiau, kad mobiliam pasidaryti jokia problema
.Uzsikuriau peciu, saltoka.
tai sakiau, kad mobiliam pasidaryti jokia problema
.Uzsikuriau peciu, saltoka.
Sunervavo šiandien Lytagroje. Nuvažiavau nusipirkti betoninių bortelių. Išsirinkau, ateinu susimokėti. O jie man pareiškia : ar pati susikrausite ? Patampiau vieną, virš 30 kg sveria. O vaikšto vyrai kaip mūrai. Tai velniams jie ten ? Likau be bortelių. Reikės kokį darbininką vežtis.
Pas mus tai šilta
Tvarkiau gėlynus, viena rožė neaiški, dar palikau, bet... Nesupratau bajerio, šalnų tai nebuvo, greičiausiai nekokybiška buvo olandiška, gaila bus, nes didžiažiedė.
Sugalvojau savo veidrodinę tvorą raganėmis pridengti. Turėtų ryte žiedai suktis į namus, bet jei ne, tai visvien nebus niūrios, kad ir bus žaluma. D. turguj alūnės po penkis, neįpirkau. Dar porą gerai būt buvę. Bet už tai mandevikijų kitą savaitę atveš, mažiukės bus, bet užaugs, galvoju į lovelį sustatyti vazonėliais. Jokios priežiūros, jau visko esu išbandžius.
Pasodinau 40 beaškių daigų, nedaug, palyginus su jumis, bet daugiau jau ir netilpo. aanužydės tulpės, pomidorams reikės vietos, tie skiepyti galingi krūmai būna
Nepamenu, ar gyriausi, dukriukas mėlyną hortenzija mamukų dienos proga užfundė D. kaip gražu pro vitriną, greičiau ežiuolės pasireikštų, dar mažiukės, bet auskarėliai visame gražume.
Tvarkiau gėlynus, viena rožė neaiški, dar palikau, bet... Nesupratau bajerio, šalnų tai nebuvo, greičiausiai nekokybiška buvo olandiška, gaila bus, nes didžiažiedė.
Sugalvojau savo veidrodinę tvorą raganėmis pridengti. Turėtų ryte žiedai suktis į namus, bet jei ne, tai visvien nebus niūrios, kad ir bus žaluma. D. turguj alūnės po penkis, neįpirkau. Dar porą gerai būt buvę. Bet už tai mandevikijų kitą savaitę atveš, mažiukės bus, bet užaugs, galvoju į lovelį sustatyti vazonėliais. Jokios priežiūros, jau visko esu išbandžius.
Pasodinau 40 beaškių daigų, nedaug, palyginus su jumis, bet daugiau jau ir netilpo. aanužydės tulpės, pomidorams reikės vietos, tie skiepyti galingi krūmai būna
Nepamenu, ar gyriausi, dukriukas mėlyną hortenzija mamukų dienos proga užfundė D. kaip gražu pro vitriną, greičiau ežiuolės pasireikštų, dar mažiukės, bet auskarėliai visame gražume.
Meri, augalų fanatikė patapai.
Labas rytas.
Nesuprantu kaip žmonėms patinka tie belgiški vafliai?Dukrai irgi patinka,iškepu,tik paragauju.
Stengiuosi nieko nekepti, nes pati nesugebu susilaikyti ir valgau. saldėsius valgau - šonai pučiasi.
Šiandien kepėme lauke superinį maistą. Vadinasi kažkaip panašiai " Ilgai virti šonkauliai mėlynių padaže'" Jau antrą sekmadienį kepame , fantastiškas skonis.
Šiandien kepėme lauke superinį maistą. Vadinasi kažkaip panašiai " Ilgai virti šonkauliai mėlynių padaže'" Jau antrą sekmadienį kepame , fantastiškas skonis.
Labas rytas.