Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2020 05 06, 11:00)
kuo ten gali baigtis biggrin.gif Niekuo

jeigu apžiūrą vykdė brangiausias, aš tavo vietoje būčiau įsižeidusi. Būtų nekalbadienis. Išrengė, apžiūrėjo ir nieko....
bash.gif
Atsakyti
Luety, ne kioske dirbu, tokia mažytė alia spaudos parduotuvytė, žmonės po vieną užeina apsipirkti, juk minėjau, kad pakėlė pareigose, tipo geresnės sąlygos. Šiandien jau ir visai nieko, sakau, priprasiu.Ir kojos nors sutinę, bet ne taip skauda. O tai vis strykčioju kaskart pirkėjui užėjus biggrin.gif
Atsakyti
Meri, sėdėsi žiemą šilumoje, o vasarą ne karštyje. Vis geriau nei tavo kioskas. Jeigu prekybos centras, tai ir tualetas yra. Man atrodo , kad tau bus tik geriau.

Lijo lijo lijo lijo į žiedus baltų lelijų.. yahoo.gif Visą naktį lijo. Atsibundu, vėjas į miegamojo langą su lietumi varė. Tai tokia laiminga vėl užsnūsdavau. Šiandien kieme balos, viskas atsigavo akyse. wub.gif
Tik gaila, nespėjau išravėti takelių, dabar veliasi.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 05 06, 09:56)
Ingrida, o tai mobilaus punkto neber?

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Cha,patek tu į tą punktą?Turi turėti kodą,kurį duoda,jei tu paskambini ir tikrai yra priežastis išsitirti,įtarimai susirgus. bigsmile.gif bigsmile.gif

Šiaip į mokytojus žiūriu skeptiškai,esu sutikųsi visokių.Bet šįryt paskaičiau apie vaikų gimnaziją,kurią baigė,keliu kepurę direktoriui,trečią vietą užima šiemet LT.Tikrai paruošia vaikus gerai. 4u.gif wub.gif wub.gif Gerą komandą surinko. ax.gif
Atsakyti
Labas

nemanau, kad ta koda sudetinga gauti. Jie grizo is viruso pazeistos salies. Skelbe cia pries kelias dienas, kad gali tikrintis visi norintys.
Atsakyti
Ir man atrodo, kad jau visus norinčius tikrina.
Tai kad jau Lietuvoje praktiškai išnyko ta korona. Mes ne kokie išlepę amerikonai, suvalgėme ir išš...ome tą virusą. biggrin.gif

Na koks šaltas vėjas. Reikia eiti šiltnamyje viską dangstyti, atrodo, bus šalna.
Atsakyti
Labuka
Šalnelės vis pasitinka rytais,bet kai pomidorai dar ant palangės,o lauke nieko apart bulvių ir pupų nėra pakavota,tai nelabai ir baisu,ai svogūnų kažkiek pasoinau,bet čia daugiau laiškams,tai kiek bus tiek bus gerai
Luety kur pasidalinai fb tą tipo nukentėjusios poniutės interviu,apie jos situaciją žinau daug daugiau negu ji pati skelbiasi ,ji buvo kelis kartus įspėta ir paprašyta užsidėt kaukę ir toj vietoj kur ji buvo žmonių buvo daug,ji ignoravo policijos prašymus,o tik paskui nufilmavo savo "nukentėjėlės" reportažą ir paplatino,be to pagalvok logiškai kam reikalinga naikint kažkokios moterėlės anketa fb,nebent pačiai dėmesio stoka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na tai va papasakosiu ką mačiau pasienyje vakar.Galvojau na būsime kelios mašinos atvažiavę.Nepatikėsite pilna aikštelė privažiavę mašinų,pagrinde kiek mačiau tėvai pasiėmė vaikus.Atvažiavo didelis autobusas pilnas žmonių. blink.gif blink.gif
O su dviem mašinomis tik mes vieni.Žiūrime nusiėmė kaukes žmonės,bučiuojasi. bigsmile.gif blink.gif Čia buvo surinkti iš 3 lėktuvų žmonės.Atvažiavo mikriukas surinko žmones,pilnas buvo.Marti sakė statybininkų skrido nemažai,tai gal kokia įmonė surinko?
Sakė sūnus Latvijoje pasijautė tvarka ir du kartus matavo temperatūrą ir policija lydėjo visą kelią autobusą.Ir visi su skafandrais,ne kaip Olandijoje.Ten liepė jiems nusiimti kaukes,juokėsi,kad jos nieko nepadeda. blink.gif rolleyes.gif
Bet jau kaip grįžome namo.Gal pilnatis veikia žmones?Furistai kaip išprotėję važiavo.Ten kelias siauras,vos ne kas savaitę avarijos.Važiavome 90-100,mirksi šviesomis,tipo pasitrauk,lenkia su fūromis.Vienas kitą lenkia,vos spėja grįžti į savo juostą. bigsmile.gif Pagrinde lenkai.Siuabas.
Bet kaip gražu pakeliui šiltnamiuose dega žvkės,mes irgi grįždami sustojome pasigrožėti šiltnamiais irgi uždegiau žvakeles,tik ar padėjo? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 08 gegužės 2020 - 07:49

Labas. Pas mus gana didelė šalna, bet šiltnamyje dar pliusas, aš išpikiavau pomidorus į šiltnamį, namuose ant palangių neauga. Prisimenu mano mama pardavimui pikiuodavo į inspektus ir augdavo geriau nei kambarį ir nenušaldavo. Gal kad mažiukus sodindavo ir jie prisitaikydavo. Tai ir aš šiemet taip darau. Vakar vėjas visą drėgmę susirinko, na dar nedulka daržai, bet nedaug jau trūksta iki sausros. Bet nors dygti pradėjo, laistymas tiek neįtakoja. 

Olandija įdomi šalis aš kai į Ameriką skridau per Olandiją tai amerikonai prieš sodinant į lėktuvą tiek tardė ir klausinėjo visokių dalykų, kad net pasimečiau. bet kai grįžau per Olandija namo tai visiems dzin buvo, ką vežu ir kodėl. Labiausia nepatiko per Lomdoną skristi.

Atsakyti
Labutis 4u.gif
Džiaugiuosi su Tavimi, Ingrida, kad sūnus grįžo. Atsimiegos, pailsės, greit tos 2 savaitės karantino prabėgs.
Buvo šalna ir pas mus. Apie antrą atsikėliau, ant automobilių stiklų buvo jau ledukas, temperatūros žiūrėti tingėjau, šiltnamyje įjungiau radiatorių. Penktą ryto lauke buvo minus 2.5. Šiltnamyje viskas atsilaikė, bet mažai ką esu pasodinusi, vis dar vazonėliuose stovi po agro, bet jau labai prašosi į dirvą. Sodinsiu ir dengsiu, nes pagal prognozę naktys nešiltos nusimato, negaliu jau daugiau laikyti. Kaip Auda rašo, jau kambariuose neauga ir vietos nėra.
Pykstu ant gervių, apsigyveno kažkur netoli, dabar mano javų pasėlius lesa ir trypia, tiek ten pas mus tų javų rankomis pasėtų dėl grūdų vištoms. Pėdsakai gervių tokie galingi, beveik kaip mano delnas
Atsakyti
Labas rytas,

Ingrida,smagu,kai vaikai jau po sparneliu,dabar svarbu,kad visi isliktumet sveiki.
Pas mus vakar buvo lasbai silta ir vejelis nedidelis,o siandien jau vesiau,sausa jau,vakar laisciau sode viska.
Pomidorai atsigavo ir siandien jau risiu prie lubu,jau net zydi kai kurie.
Agurkai irgi jau antra diena kaip siltnamio dirvoj.Dekinga pas mus,kad salnu nebuna.
Lady Di,as pasidalinau,ka maciau ir isvis,visas pasaulis skaito,kad maskes neapsaugo nuo viruso ir jas reikia nesiot sergantiems tik,obettaciau,Lietuvoj kitaip.Bet apie visa tai as turiu savo nuomone.Nenoriu cia plestis.Visu musu laukia baisuma. wub.gif
Atsakyti
Kaip ten bebūtų , Lietuva apsisaugojo nuo viruso. Jo kaip ir nebeliko, keli užsikrėtimai per parą manau kaip ir nieko.
O tie, kas spjaudė į karantiną, dar ir dabar po ligonines vargsta. Ta pati US , GB ir panašios šalys.
Apsaugo neapsaugo - bet rezultatas yra. 4u.gif
Mano viskas uždangstyta, suslapstyta prieš šalną buvo. Bet jau vargina tįos šaltos naktys.
Atsakyti