Luety, nieko blogo neturejau galvoj Puske gyvena Dubline, jos abu vaikai su seimom ten pat. Dukra parase ugninga sveikinima mamai, o ta atsake paraudonintu tekstu. Dabar.
Sapniuk,jie grįžta ne lankyti,o suvisam.
Skambino vidurdienį,pasirodo jau Olandijoje. O ten jokių kaukių,visi laisvai juda.Lėktuve turėjo užpildyti lapą,kad nekosti nesergi.Nei kas matavo temperatūrą,visiems dzin.Ir vienas keleivis sakė kosti,tik visą naktį ,per skrydį negalima buvo nusiimti kaukės.Čia gal pas mus "plaunami" pinigai. Sūnus aplamai nusiteikęs,turi visi persirgti.
Mes tai ir matysime,jie persės į mašiną ir važiuos į atskirą butą.Buvo pasakyta jokių pyragų,gyvens ant košių,kol įeis į ritmą. Bet naminių kiaušinių,ridikėlių,salotų,svogūnų pasiilgę.
IK oi ačiū už pagyras mamai.Man net į daržą paskambino pasigirti.
Skambino vidurdienį,pasirodo jau Olandijoje. O ten jokių kaukių,visi laisvai juda.Lėktuve turėjo užpildyti lapą,kad nekosti nesergi.Nei kas matavo temperatūrą,visiems dzin.Ir vienas keleivis sakė kosti,tik visą naktį ,per skrydį negalima buvo nusiimti kaukės.Čia gal pas mus "plaunami" pinigai. Sūnus aplamai nusiteikęs,turi visi persirgti.
Mes tai ir matysime,jie persės į mašiną ir važiuos į atskirą butą.Buvo pasakyta jokių pyragų,gyvens ant košių,kol įeis į ritmą. Bet naminių kiaušinių,ridikėlių,salotų,svogūnų pasiilgę.
IK oi ačiū už pagyras mamai.Man net į daržą paskambino pasigirti.
O aš jau naujoje darbo vietoje, nuo antsnukio tuoj veidą bers, o nuo pirštinių visi pirštai išpurtę gale darbo. Apie kelienus ir pėdas, visai tyliu, naktį nežinau nei kaip guldyti. Ką reiškia, kad nepratus. Buvo gerai namie sedėti Greičiau sušvelnintų tas karantino sąlygas Ir žmonės kaip vargsta, ypač kas serga hipertonija, širdies ligomis. Taip tai visai nieko, dar kiek ir įprasiu. Gryžtu, diedukas valgyt padaręs, negi lauks aštuonių vakaro neėdęs
Meri,vakar buvau maximoje,kasininkė sakė leido jau dirbti be pirštinių.Čia nebent pati nori?
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2020 05 05, 21:01)
Meri,vakar buvau maximoje,kasininkė sakė leido jau dirbti be pirštinių.Čia nebent pati nori?
o..., nežinojau Kai aš viena dirbu, nieks neinformavo. Valio
Dar antsnukius kad nuimtų, juk yra apsauginė pertvara.
Sveikos
O ten jokių kaukių,visi laisvai juda.Lėktuve turėjo užpildyti lapą,kad nekosti nesergi.Nei kas matavo temperatūrą,visiems dzin.Ir vienas keleivis sakė kosti,tik visą naktį ,per skrydį negalima buvo nusiimti kaukės.Čia gal pas mus "plaunami" pinigai. Sūnus aplamai nusiteikęs,turi visi persirgti.
Gerai, kad sūnaus tėvai jauni, bet mano tėčiui virš 90 m, o sesuo serga vėžiu ir kol jį nustatė ir operavo organizmas visiškai išseko. Jei nesiimti jokių apsaugos priemonių tai galima sakyti šių dviejų žmonių aš jau nebeturiu. Taip pat ir uošvienės su uošviu sveikata neauksinė. Dėl savęs aš nebijau, bet netekti artimų man visada buvo nepaprastai skaudu.
Bet kodėl negalima pasitikrinti?Sūnus sakė Amerikoje,kas nori nemokamai gali pasitikrinti?
Pas mus kažin už pinigus ar galima?Jie nori parvažiavę pasidaryti tyrimą.Liepiau ieškoti privačiose klinikose. Čia LT,čia lietūs lyja............... Dabar svarbiausia pensininkams duoti 200 ar ne?Juokdarių komanda.Pikta nuo ryto.
Pas mus kažin už pinigus ar galima?Jie nori parvažiavę pasidaryti tyrimą.Liepiau ieškoti privačiose klinikose. Čia LT,čia lietūs lyja............... Dabar svarbiausia pensininkams duoti 200 ar ne?Juokdarių komanda.Pikta nuo ryto.
Ingrida, o tai mobilaus punkto neber?
su tais 200 euru tai rinkimams gerai pasitarnaut turetu
Vakar sode nuo dzinsu dvi erkes nusiemiau ir joms mirties bausme skyriau. Grizus liepiau mane visapusiskai apziuret, ar ner isisegusiu.
Vakar sode nuo dzinsu dvi erkes nusiemiau ir joms mirties bausme skyriau. Grizus liepiau mane visapusiskai apziuret, ar ner isisegusiu.
QUOTE(sapniukass @ 2020 05 06, 08:56)
Ingrida, o tai mobilaus punkto neber?
Labas rytas,
Sapniuk, kuo apžiūra baigės. Visai 👍🏻😘😉
QUOTE(ate42 @ 2020 05 06, 10:28)
kuo ten gali baigtis Niekuo
QUOTE(Merii @ 2020 05 05, 18:38)
O aš jau naujoje darbo vietoje, nuo antsnukio tuoj veidą bers, o nuo pirštinių visi pirštai išpurtę gale darbo. Apie kelienus ir pėdas, visai tyliu, naktį nežinau nei kaip guldyti. Ką reiškia, kad nepratus. Buvo gerai namie sedėti Greičiau sušvelnintų tas karantino sąlygas Ir žmonės kaip vargsta, ypač kas serga hipertonija, širdies ligomis. Taip tai visai nieko, dar kiek ir įprasiu. Gryžtu, diedukas valgyt padaręs, negi lauks aštuonių vakaro neėdęs
Labas rytas,
O tai kioskas uzdaras gi,tik mazutis langelis,ar butina kauke tada?Juk ne viesa vieta?
O tai gal uztektu ta plastmasini skyda tada devet?
Nu jo,pirstines lateksines isvis negerai.Baisu kokia psichoze.