Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2020 05 02, 17:30)
O mūsų prastovon neformino, kas galėjo ėmė biletenius, kas nemokamas atostogas. Gal tos išmokos darbuotojams nepriklauso? Daug kurios aplamai išėjo savo noru be jokių išeitinių, sakydamos, kad sveikata brangiau.
Maniškis jau mėnuo prastovoje, kaži ar atlyginimo dieną jam už tas dienas mokės, ar vėliau kada nors?

Biuleteniauja ir pas mus kas nori ir gali,o apie nemokamas niekas nė nesvarstė eit,nes to negali daryt,mokėt turi su kartu su to mėnesio atlyginimu kuriame prastova buvo,o darbadaviai gaus kompensacijas vėliau
Labas rytas
Atsakyti
Su mamyciu diena visas wub.gif

Saugokit, kas dar turit, mylekit, lepinkit ne tik sia diena, o visada. Pas mane dabar pasikeites skaiciavimas: pirmos Kaledos, Velykos, Motinos diena ....be Mamytes. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pareinu,pasidžiaugiau trimis dienomis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, kokie pusryčiai... Vien saldumynai. Man šiandien negalima. Vakar dukra labai skanų tortą padarė, vakarienei beveik pusę sušlamštėme.
Dar nuo kapinių pas brolį užlėkiau, ten vėl kava ir pyragėliai.

Man organizmas reikalauja dar bent kelių dienų švenčių. Būtų kaip atostogos. biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakar po kapiniu draugai nusiveze i Kaimietukes krasta. Ten pasibuvom tokioj gazioj vietoj kur Nevezio upe isplateja, o vidury tokia kaip sala. Dar keliasdesimtkamiene pusi apziurejom. Zodziu kulturinomes.

Dabar tik is sodo grizom.
Atsakyti
Labas rytas.
Sapniuk,tai tu buvai jau netoli Gladijaus sodybos?Krekenavos regioniniame parke? mirksiukas.gif Mano ten grybavimo vietos. bigsmile.gif
Mažasis jau ore su marčia a.d.Ketvirtadienį važiuosime iki sienos su dviem mašinomis. ax.gif Dvi dienas pabus dar Amsterdame. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas
taip, kazkokia atodanga is M raides. Jauciau, kad kazkur turetu but Gladijaus sodyba, nes visur takelis ir ,,privati valda".
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 05 05, 05:21)

Labas rytas.
Sapniuk,tai tu buvai jau netoli Gladijaus sodybos?Krekenavos regioniniame parke? mirksiukas.gif Mano ten grybavimo vietos. bigsmile.gif
Mažasis jau ore su marčia a.d.Ketvirtadienį važiuosime iki sienos su dviem mašinomis. ax.gif Dvi dienas pabus dar Amsterdame. mirksiukas.gif

Labas rytas,
nesupratau Ingridos posto.Tai kam prie tos sienos?Tai jie peskom eis is lenku?
O tai jiems nereiks karantinuotis 14 d.?Kaip vyksta karantinavimas?Ar patiems leidzia nusprest ir vykdyt ar priverstinai kur ikisa?
Visa Motinos diena praasarojau,buvo labai liudna,pirma kart virtualiai svest.
Atsakyti
nesupratau ir as, ne tu viena. Gal kokiais miskais eis kad tokia konspiracija su dviem masinom. As is viso nesuprantu tokio padidinto noro brautis pas pagyvenusius tevus siuo metu. Jei sienos uzdarytos - tai turi galiot visiems.Geri vaikai dabar tevu nelanko.
Atsakyti
Ko čia nesuprasti. Parskrenda į Rygą.
Šalis užsieniečius išleidžia, bet neįsileidžia su mašinomis. Tai koks taksas iki sienos paveš , sieną kaip Smetona su čemodanais peršoks, o šioje pusėje jau Ingrida su arkliais laukia.
Bent bus senatvėje ką prisiminti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 05 05, 09:06)
nesupratau ir as, ne tu viena. Gal kokiais miskais eis kad tokia konspiracija su dviem masinom. As is viso nesuprantu tokio padidinto noro brautis pas pagyvenusius tevus siuo metu. Jei sienos uzdarytos - tai turi galiot visiems.Geri vaikai dabar tevu nelanko.

va sitas raudonai,tai man negraziai skaitosi,kaip programavimas i ateity.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 05 05, 10:50)
Ko čia nesuprasti. Parskrenda į Rygą.
Šalis užsieniečius išleidžia, bet neįsileidžia su mašinomis. Tai koks taksas iki sienos paveš , sieną kaip Smetona su čemodanais  peršoks, o šioje pusėje jau Ingrida su arkliais laukia.
Bent bus senatvėje ką prisiminti. biggrin.gif

Bet gi baisu,Amerikoj daug susirgimu,jauni serga lengvai arba isvis neserga,o jei atsiveze virusa,kas tada,jai judu abudu susirgsit?Bent jau nesiglebesciuokit,uzleiskit jiems viena masina ir te jie vaziuoja atskirai,o paskui 2 saV,SEDI SAVO NAMUOSE,KARANTINE.tAIP BUTU SAUGIAUSIA.Meile ne vien apkabinimais matuojama,o supratimu taip pat.Sorry,istiesu ne mano reikalas ax.gif ax.gif
Atsakyti