Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Alta, tikrai fainai čia apšvietei. Nežinojau, kad tas buteliokas su kraneliu vardą turi. kai žemkėje būna parodos, tai pas kai kuriuos stovi brendžiuko tie uzbonai, suinteresuotiems klientams įvarvina.. Apeini visą parodą ir išeini dainuodamas. biggrin.gif

Niekur aš nedispanserizuota. Vaistų daktariukė išrašo manęs nematydama kelis kartus per metus ir tiek žinių.

Negaliu kaip pikta. Užvakar turėjau būti operuota, būt išėmę tą suskilusį meniską. O planines lyg tai nuo šiandien leido. Prašoviau laike. Dabar vėl per nauja registruotis. Ir neaišku kiek laukti.

Sapniukai, gal tuos hormonus galima bus numušti iki normos , gi moterims patvarko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 30 balandžio 2020 - 19:34
Turiu tą dispenserį žinosiu dabar pavadinimą,man gražu,kai jame supili vaisiai su ledukais ir vanduo.Dabar dar spalvotų stiklinių prisipirkau šaltiems gėrimams su šiaudeliu,tiks gamtoje. mirksiukas.gif
Vakar gi pas mus kieme buvo koncertas.Grįžtame apie 19 valandą namo,kolonėlės plyšauja,pilnas kiemas žmonių ir vaikinas su saksafonu groja.Tai taip gerai vakarienę ruošiau,skambant muzikai.Paskui dar rėmėjai dovanas kažkokias dalino žiūrovams. bigsmile.gif
Sapniuk,lai nepasitiki sūnus vienu gydytoju.Dukrai endokrinologė irgi kad pripaišė ligų,nevaisingumą.Klausė ar yra giminėje kas nevaisingi?Nesamonė ,laukė ilgiausiai eilėje galvos magnetinį,karantinas su maišė viską.O kreipėsi dėl veido bėrimo. blink.gif
Dukra grįžųsi,išsiilgę. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 30 balandžio 2020 - 22:31
Su dviguba švente 4u.gif
Rytas kaip užsakytas, lb gražus wub.gif
Iš Kaimuko, jei skilęs meniskas, tai tik praplaus ir užsiūs. Vistiek skaudės. Čia tik keitimas gelbėtų. Užjaučiu, mano vienas skilęs, bet ir susidėvėję abu, su keitimu neskubu. Kenčiu. Dar spėsiu.
Atsakyti

Labas rytas

Na ir kaip daktariukas rekomendavo spaudima tinkama palaikyti?

O ką jis gali man rekomenduoti tik vaistus, nes mano gyvenimo būdo tik vienas trūkumas, priklausomybė nuo saldumynų.

tai tikiu, kad yra, bet ne pas mane biggrin.gif

Sveikos, nu žodziu aš ir seniau ant jų akies neturejau o dabar tuo labiau, dar pernai tokią gražią pilnavidurę iš lenku siunčiaus tai balvonai įdėjo eiline ruda, paprasta smile.gif, užtat šiemet ant jurginu pasinešiau prisisiunčiau bile kiek žemaūgius bandysiu i lauko vazonus sodinti, žiuresiu kas gausis, pernai i kitus lelijas buvau orental susodinus, grožis mirksiukas.gif, nežinia kaip jos išgyveno, nes seniau kur pirkau tai per tris metus taip susmulkejo kad ant galo įkišau bile kur ir amen joms ten buvo biggrin.gif

neturi niekas to bobramunio unsure.giflietuvoje o seklu siustis ne man kada gi užaugs smile.gif

Gaila, kad toli gyveni, atvažiuočiau į tavo šiukšlyną susirinkti vienadienes :)

Atsakyti
Aš pernai gražių vienadienių pas bobutes turguj pripirkau, net neatsimenu kokių. Kas man patinka, kad ne visos kartu pradeda žydėti. Tos kaimiškos oranžinės kur prie visų tvorų, pirmiausia ir tikrai gal tik porą mėnesių žydi, gal kad šiaurės vakarų pusė, o jos mėgsta saulę. Norėjau prie kiosko pasodinti keletą, bet dėl koronos viskas taip apsivertė, buvau perkelta dirbti kitur, čia vien asfaltas, bet už tai nenuobodus vaizdas per vitriną.
kas fainiausia, kad Žalioj stotelėj pirktas geltonas bijūnas atsirado, jau maniau prarastas, pernai nė ženklo nebuvo. Jei nesumaišytas, bus kažkada fantastiškas.
Gražuoliai auskarėliai jau su žiedų kekėmis. Dar kažkokių prisodinus, bobutės ne visus pavadinimus susakė, o gal ir pamiršau.
Reiks kurią dieną per pertrauką lysti į turgų pasižvalgyti, dar šiemet augalų nežiūrėjau. Esu užsakius nuo žiemos superinio grožio jurginą, bet taip ir neturėjau galimybės jo nusipirkti, irgi iš bobutės. Dabar, kai dirbsiu, gal rasiu pardavėją.
Kažko jauna juka visa nulinkus, gal jau amen? Vieta netinka? Senoji jau peržydėjo, liko tik dailus krūmelis. Ar jis nunyks? Gaila, nėra palikuonių.
Atsakyti
Meri, jeigu senoji juka peržydėjo, tai turi būti vaikų. Dažnai ji nunyksta. Kartais įsisuka toks puvinys. Pasižiūrėk, ar nėra pašutusių lapų. Tada juos reikia išoperuoti iki sveikų, na, nuraškyti, net su jėga.

Menisko nebesusius. Sakė, išims visai, nes išėjęs į keturias puses skeveldromis ir trina kaulą. Kad jo negadintų, sutvarkys. Kažkada išsitėškiau ant ledo, gal prieš 10 metų. Matyt, nuo to laiko iš buvo suplyšęs, nes vis paskaudėdavo. Sakė, pavaikščiosiu, kiek laikys, vėliau teks keisti visą sąnarį. Nu bliamba, tuoj būsiu boba - terminatorius. Su geležiniais šarnyrais. doh.gif

Einu toliau šiltnamyje kankintis. Po truputį kasioju ir sodinu pomidorus.
Atsakyti
Reiks pasiknaisioti po juka. Pirmai su katyte buvom pavaikščioti, nlb patenkinta, griūna ir neina, čia su pavadėliu, bus jai per tvoras šokinėti. Įpras, nes kitaip jau nebus.
Man nuo sąnarių skausmo geriausias tigro tepalas, būna rusų vaistinėse. Jį ir ant žaizdų tepu. Tigerspas vadinasi. Gal trys euriukus kainuoja.
Atsakyti
Per delfi.tv klausausi SELo wub.gif Man jau 60, o vistiek wub.gif
Atsakyti
Lietus Lietuvoooj.... wub.gif Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Ir aš truputėlį drėgmės gavau wub.gif
Nešiu jau pomidorus į šiltnamį , gana palanges gadinti.
Atsakyti
Labukas visoms
Gėris lietus,visai šauniai palijo,po lietvamzdžiu pastatyta vonia pilna
Vakar bulbas pakavojom,ryte vyrui sakiau:gal per anksti sodinsim .o tas ir juokiasi : nu tai eisim sodint pavakare kad per anksti nebūtų biggrin.gif
Vėl prastova darbe,bet ir gerai,nes vistiek leisdavo vos minimumą uždirbt ir atostogos susitaupys ir namie kažką pasidarysiu
Reik dar smulkmes pasisėti lauke,šiltnamin įlysiu

Atsakyti
O mūsų prastovon neformino, kas galėjo ėmė biletenius, kas nemokamas atostogas. Gal tos išmokos darbuotojams nepriklauso? Daug kurios aplamai išėjo savo noru be jokių išeitinių, sakydamos, kad sveikata brangiau.
Maniškis jau mėnuo prastovoje, kaži ar atlyginimo dieną jam už tas dienas mokės, ar vėliau kada nors?
Atsakyti