Labas rytas
Auda, Jūs renkat sraiges? papasakok daugiau kas ir kaip, mano parapijoj jų begalybė
Mes ne tik renkam, bet ir superkam. Bet pagrinde pačių surinktos būna. Pernai buvo sausra pavasarį ir pirmi metai tai nelabai kas išėjo. Yra žmonių kurie sugeba surinkti po 50 kg per dieną, mums taip neišeidavo.
Vienadienės man viena gražiausių gėlių tik pas mane visos geltonos nes aš pamišusi ant geltonos spalvos Ir ramunes mėgstu be galo, bet pas mane jos neauga, kiek iš visur buvau prisirankiojus ir prisisėjus pora metų ir nyksta Pernai daug gelių kasiau ir vežiau prie tvenkinio, tai ten parazitų krūvos, vieni nugraužė ragane, forzicijas irkitas, kiti išsikasė urvus ir šaknis nukramptė. Urvas kaip kurmio, bet kurmis taip šaknų negraužia. Gal sakau kokia vandens žiurkė (pelė) įsitaisė. Bus gražu kai pradės žuvis žvejoti. Nors šiaip neturėtų normaliai pagauti. Vienais metais turėjau nuotykį: vienoje baloje kokio 2 a dydžio žvejojau žuveliokus savo tvenkiniui ir įdėjau bučiuką. Pamiršau, grįžau namo. Tik vakare prisiminiau, nueinu pasiimti, ogi ištraukiu ten vien kaulai ir galvos žuvų. Kaip siaubo filme Pasirodo vandens žiurkė apsigyvenusi, o gudri kaip velnias sugebėjo įslysti ir išlįsti tinklo nepragraužusi. Paskui aš ją matydavau. O aš kaip durnė galvojau,kad katinai pakrantėje dėl žuvies pastoviai sėdi