Jurginėli,bet tai kokio brangumo kopūstai. Tai neverta auginti, paprasčiau nusipirkti rudenį.
Ale maniškis kad sunervino Rodo fb tokius gražius pomidorus, širdies formos, rausvai violetiniai. Sako, o tokių tai tu neturi. Žiūriu, sgt. peppers . Ot ir turiu Nu svarbu, nenušaldyt, susodinau visus, tik pasirodo, Skarių nepasisėjau, man jie vieni geresnių. Pražioplinau.
Labas rytas.
Labas rytas. Na pagaliau palašnojo, beržai iš kart visi susprogo, žada šeštadienį stipriau palyti, gal sraigės pradės lysti. Prasidėtų pavasarinis rimtas uždarbis, bet jei nebus lietaus tai bus kaip pernai, mizeris.
Pas mane braškės šiltnamyje dar tik žydi.Bet tokie dideli žiedai.Pernykštės frigo,liko dėžėse ,įnešiau į šilnamį tai kad pasileido augti.
Jau kad išmokau skanius ledus gaminti.Tryniai,grietinėlė,jogurtas natūralas.2 pokelius vanilės ir arbatinį šaukštelį cukraus pudros,tokie gaivūs gaunasi.
Uždengėme pagaliau trečią šiltnamį tai irgi pasileidau sodinti pomidorus.
O jūs braškes specialias veisles kokias sodinat? ir visą šiltnamį ar kelis daigus tam pačiam pomidorų šiltnamyje? Ingrida aš tavo receptą išsisaugojau,kai eisiu pati į parduotuvę nusipirksiu reikiamų produktų. O tai dabar MB neleidžia manęs į parduotuvę pats eina, mat aš turiu aukštą kraujo spaudimą, priklausau rizikos grupei . Surašau ant lapuko, ką parnešti, bet vistiek ką nors užmiršta.
Ir aš norėčiau dirbti iki 90 kaip niekur nieko. Kitaip ir neįsivaizduoju. Nebent alsheimeris užpultų ir vaikai į prieglaudą nugrūstų.
Mergos, kada jūs spėjate dar filmus pasižiūrėti. Aš įlipu į lovą, atsiverčiu knygą ir perskaičiusi pusę puslapio išskrendu į sapnų šalį. Tik per miegus girdžiu, kaip MB nuo savo pagalvės nušveičia tą knygą į mano pusę prie lovos.
Kažkada man atrodė senas ir 40 metų, o jei mirdavo 60m tai nesuprasdavau, kaip galima sakyti "jaunas mirė", bet su metais nuomonė keičiasi. Mano tėčiui jau 90 m, tai daržą kasa su kastuvu. Anūkė neapsikentus su freza benzinine sufrezavo, tai dabar kasa apie medžius, patvorius tvarko. jei nepatinka krūmas iškasa kitur persodina. Iš pradžių anūkė pyko, dabar numojo ranka, tik sako gėda prieš kaimynus, sakys tėtuką verčiu dirbti O jam visos širdies ligos, prieš kokius 7 m trečias stimuliatorius jau pakeistas, prieš porą metų insultas buvo.... Na viena bėda,kad jau į Ameriką negali važiuoti, nes sesuo mirė.
Aš vyrą gąsdinu, sakau blogas būsi ilgai gyvensiu, kol nusibosiu
Auda, Jūs renkat sraiges? papasakok daugiau kas ir kaip, mano parapijoj jų begalybė
lietaus būta, bet pastebėjau tik sudrėkusį šaligatvį, gerai, kad nors dulkes nuplovė
mažius apturėjo kirpyklą-jis su kauke, kirpėja su kauke ir skydeliu, aplink ausis apkirpo tvarkingai, kirpimas pabrangęs, buvo 5 kėdės-dirba 2 atskirose salėse.
Kaip ir šiemet prisiunčiau jurginų,kardelių akcijinių.
Pyragas geras gavosi ir gali stovėti ilgai šaldytuve.Ir šįryt prie kvos gabaliuką suvalgiau.
Aš irgi priklausau rizikos grupei,su kraujospūdžiu.
aciu IK,dabar zinosiu del medziu drozliu ir braskiu.Tik tiek,kad paskui,darant sejomaina,kol nurankiosi viska.
Auda,as braskes sodinau i kibiros juodos plastmases,gal 20 ar daugiau,po 2-3 daigus,is rudens,rugpjutyje ir laikem lauke,kol nuemem pomidorus,o po to sunesem i siltnami.Pas mus net lapai zali issilaike,tik augimas sustoja,o ,kai siltmani ima jaitint saulute,jos ima augt.Oas mus klimatas kitas,todel greiciau viskas.I sidinau tik Elsanta ir Sonata,kitokiu as neturiu.Uglius emiau is pirmameciu savo.Smagu anksti turetvjeleta uogu del saves.Vakar anukam toki didesni arbatos puodeli. Nunesem priskyne.Dar tik pradzia,uzmegzu yra labai daug.
Lyžuka, lubinai visi išsprogo, baltasis kiek pavėluotai. Astibė jau ir žydėt susiruošė Vienintelis bijūnas Alexander gyvybės nerodo. Daugiau nuostolių kaip ir nėr.
nu bijunas tikrai turetu parodyti, jie gajus o ir ju tos bulves geros buvo...
Narcizai iš nojaus čia pirkti pernai maišias kur po 50 vnt pardavinejo atrode grazus, stambus, o kur užpernai iš lenku pirkau tai visi žydejo, iškasiau paskui tai kažkaip idomiai bedžiustant susitrauke daugumos svogunai tai šiemet iš 20 vnt svoguneliu kokie 5-6 žydejo, viena supratau, kad šiots svogunines pavirto į vienmetes jau
tai jūs ką auginate visas pasaulio pomidorų veisles ? mano tai šiemet kaip na zlo, kur buvo brangios seklos, tai arba kates daigus nuėdė, arba nunyko ko tais
Tai va tokios žinios, kolkas iš šio pavasario labiausia nudžiugino krokai ir kambaryje amariliai
IK atsiliepk ar kitos kas bandete noriu mesti vienadienes lauk, nu nepasiteisne jos man zydi trumpai, rudeni mase lapu, o vietoj ju sodinti ka nors kito, nusižiurejau šitas
http://www.kitokieau...mis-e-c-buxton/
pamaišyt su kuom nors, gal turi tokiu ramuniu? Rašo kad žydi be galo ilgai
Jau senokai iš Nojaus nebeperku. Lenkai labiau patinka. O dėl tulpių, tai pas mus prieš 30 metų pusė parapijos augino Apeldorn pardavimui. Tai dabar vis kokioje pievoje randu, pas save po medžiais parke radau. Vis tik jos pačios pačiausios. Spiegianti raudona spalva , aukštos, neserga, puikiai dauginasi. Reikės susirankioti iš visų pakraščių.
Labai noriu kelių sakurų ir narcizų pievelės. Arba daug daug tulpių. O ir šiaip, užsimaniau į Keukenhofą.
Auda, šaunuolis tėtukas. Juda, reiškia gyvena.
Nuo kada aukštas spaudimas rizikos grupė ? Mano visą gyvenimą 140/90 , jokie vaistai nenuima. Kažkada buvau smarkiai nusidietinusi iki 120/85 . Ravėjau daržą , pasivirtau stačia nosimi į vagą. Ir naktį kelis kartus atsikėlusi į tuliką esu nuslobusi. O kai aukštas, niekada tokio niekas nevyksta.
Papildyta:
aciu IK,dabar zinosiu del medziu drozliu ir braskiu.Tik tiek,kad paskui,darant sejomaina,kol nurankiosi viska.
O kam rankioti ? Jeigu ne po pusę malkos, sufrezuoji viską su žeme, supus, trąša bus.