Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Luety @ 2017 02 24, 11:27)
Labas rytas,
Merii,uzsidaro durys,atsidaro langas.Lietuvoj darbo jega emigravus i didziaja Europa,tai darbo turetu netrukt wub.gif Svarbu rasti miela sirdziai.
Man pavadinimas grupes neturi reiksmes,svarbu smagi draugija mirksiukas.gif
http://sincerelysara...diaperinpot.jpg
Cia kur pasakojau apie pampersiukus.

taip atrodo, bet darbdaviai to nesuprantu ir vistiek atleidineja gerus darbuotojus o naujokams moka daugiau negu tam gerai dirbusiam senbuviui, nu kažkaip idomiai smile.gif, nera normaliai ir dirbanciu, bet tipo nepagasdinsi tu manes išeidamas mirksiukas.gif

aš pernai pirkau ir vazonu ir loveliu su dvigubu dugnu ir toks platus šniuras dedasi, akd dregme cirkuliuotu visam vazone
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 24, 11:20)
Merri,o kiek metu tave dar tie bankai kankins?

Žiurek , kad ta kurios lauke iš vis nedingtu ir beliks tada tave prisimint  mirksiukas.gif

Lapkritį, a.d. paskutinis mokėjimas. Jau lb nedaug, kuo ir džiaugiuosi.

Duok d., kad paliktų, man patinka pas juos, jau prisirišau ir su moterimis susidraugavau ir su kolektyvu.
Blogai, kai nėra inžinieriaus darbo instrukcijos, negali pats žinoti pareigų, suprantu, kad uabe dirbi viską, bet kas tas viskas. Senam darbe kiekvienas žinojom savo pareigas ir atsakomybes, jei ką, galėdavai pasiskaitės pasitikslinti. O čia jokių darbo instrukcijų, netgi darbininkams. Laikui bėgant susigaudai kur ką, bet vistiek savininkams atrodo, kad ne pilnai apkrautas ir mažai dirbi.
Įdomu ir tai, kad jie nesuvokia, kad ne bet kas gali vaikščioti po veikiančius ir įtampą turinčius skirstomuosius įrenginius, reik būt išlaikiusiam specialius egzaminus, turėti atitinkamą kategoriją, aišku, aš viską turiu senos darbovietės, bet tai turėtų būti apiforminta įsakymu. Nes jei ką, gautusi savavališkas lindimas. Nu vienžo, jūs ne elektrikės, nesuprasite.
Papildyta:
Savininkai po beveik pusės metų pareiškė, kad nevažiuoju į objektus užrašų ant įrengimų klijuoti, nors, kai priiminėjo, apie tai nebuvo užsiminta, o ir kuo važiuot? Savo sąskaita? Ir su girta kompanija? Ne paslaptis kas vyksta komandiruotėse. Iš kart būčiau to darbo atsisakiusi. Vyksta kažkoks nesusikalbėjimas. Šiaip galės "lauktoji esė" važiuot biggrin.gif
Daug metų tarp vyrų dirbu, žinau kiek gali prie jų priartėti ir kaip turi žinoti savo vietą, kad jie tave gerbtų.

Senukuose mačiau nebrangių siuvimo mašinų, taip užsinorėjau, ai..
Papildyta:
Šiemet galvoju, gal nesodinti tiesiai į lovelius palergonijas, o paprastai su vazonais sustatyti, užberti žemėmis, o į tarpus kokią svyrančią žolę įkišti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 24 vasario 2017 - 12:11
Tai ieško priekabiu tik reiškia, del ko atleist ax.gif
https://www.senukai....-laikikliu/2rde
va tokius pernai pirkau ir vazonus ju labai pasiteisino, sako jie ypač tinka petunijoms tada supylus vandeni i ta apatini dugna žemė ilgai dregna buna

del pelargoniju nežinau, gal ir neblogai joms tuose vazonuose, o del petuniju tai geriau plačiau , 1 vnt petunijos skaitoma reikia apie 3 l žemiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 vasario 2017 - 13:39
Jau kokį darbo skelbimą radau, tik... ne Kn, bet, ai, parašiau jiems, kas žino, gal turi užslaptintą alia filialą, juk būna ir taip. Versle nėra taisyklių, ne viską skelbiasi. Rast gerą vadovą, tai kaip už mūro.
Atsakyti
Labukas. Šiandien buvau bandomąjį mokėjimą atiduoti NMA. Kaip ir viską turiu. Bože bože, kaip įkyrėjo. Vos ne du metai be jokių linksmybių. Vien popierizmai.
Šiandien ryte pasižiūriu pro langą - pusnys kaip viduržiemį. Kam tą pavadinimą keisti? Gal kai sniegas nutirps ?
"Jaunos sielos su brandžiu kūnu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 02 23, 22:38)
gruodžio temoj apie kovo 8 rašau  biggrin.gif ,kažin taip ir liksim čia kol troba sugrius?

Laba, oho koks rimtas signalas bigsmile.gif

Liniau, tortas wub.gif essen.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 24, 08:23)
Pvz: "Nesenstančių mergelių poilsio namai" biggrin.gif

Skamba kaip amžino.... rolleyes.gif Bet kad visada jaunos,tai faktas bigsmile.gif Nesiginčiju nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 24 vasario 2017 - 15:38
Man brandus kūnas nepatinka biggrin.gif

QUOTE(Para @ 2017 02 24, 15:37)
Laba, oho koks rimtas signalas  bigsmile.gif

Liniau, tortas  wub.gif  essen.gif
Papildyta:
Skamba kaip amžino....   rolleyes.gif Bet kad visada jaunos,tai faktas  bigsmile.gif Nesiginčiju  nail.gif

na jei amžinai jaunos, tai ir poilsis amžinas, nors va dabar ėmiau ir suabejojau, tai jau tipo pamirus tik ilsesimės ir ilsesimes biggrin.gif , kažin danguj darbu jau nebebus? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 vasario 2017 - 15:40
QUOTE(Luety @ 2017 02 24, 10:27)
smagi draugija mirksiukas.gif

Va jums pavadinimas
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2017 02 24, 10:03)
Nesenstanciu mergeliu klubas mirksiukas.gif

Va ta vieta kažkodėl man negražiai skamba lady.gif

Bet gal visai šitą temą užbaigti, kad ją ištrintų ??
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 24, 14:40)
Man brandus kūnas nepatinka biggrin.gif
na jei amžinai jaunos, tai ir poilsis amžinas, nors va dabar ėmiau ir suabejojau, tai jau tipo pamirus tik ilsesimės ir ilsesimes biggrin.gif , kažin danguj darbu jau nebebus?  bigsmile.gif

Užsinorėjai ir rojuje darželius sodinti, ania? bigsmile.gif

Gal tegu Lady Dy kuria pavadinimą, jai gražiai gaunasi, poetiškai wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 24 vasario 2017 - 15:45
QUOTE(Para @ 2017 02 24, 15:37)
Skamba kaip amžino....   rolleyes.gif Bet kad visada jaunos,tai faktas  bigsmile.gif Nesiginčiju  nail.gif

jei liksime gruodyje, tai ir bus amžino vartotojo įkelta nuotrauka
Gal naujoje temoje darbo rasčiau, o tai ieškau dveji metai su pusės metų pertrauka ax.gif
Šiaip tai yra nauja tema sukurta Lady, tik rast reikia, o šią paleist pavasariniu vėju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 24 vasario 2017 - 15:49
QUOTE(Para @ 2017 02 24, 15:43)
V

Užsinorėjai ir rojuje darželius sodinti, ania?

Gal tegu Lady Dy kuria pavadinimą, jai gražiai gaunasi  mirksiukas.gif

gerai būt, kad tik darželius, o jei už kaltes teks griovius kast bigsmile.gif

MAn galvoj tik durni biggrin.gif pavadinimai, pvz:

Sesių geltonkasių klėtis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Merii @ 2017 02 24, 15:45)
jei liksime gruodyje, tai ir bus amžino vartotojo įkelta nuotrauka

aha Amžino įšalo šalis biggrin.gif
Atsakyti
https://www.supermam...owtopic=1031215 ale ir sausis jau praėjo mastau.gif kaip ir nebetinka
Atsakyti
Tai ką? Reiškia buvo sukurta dar viena tema? tongue.gif

Nu ir šita nelabai jau iš kart morališkai paseno bigsmile.gif
Atsakyti