QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 04 27, 17:47)
Jurginėli, gali į tą žemą bile ką sodinti. Bet jeigu toliau mulčiuosi - liks gera ir toliau.
Meri, arsi dar ilgai viena. Bobulėms draudžiama šlaistytis po kioskus.
Tėtis sakydavo, jeigu gegutė užkukuoja plikame miške - bado metai. Aina sau , bus ne tik korona, bet ir badas.
Jau panašu į tai, lietaus tai nėra.
Rankas skauda, visą dieną gėlynus knisau, pasodinau gyvatvorės gabalą , palaisčiau , užmulčiavau.
Gal 20 karučių šiošių ant braškių ir po tujomis.
Labas rytas.
pas mus lyja grybu lietumi,bet lauke ne silta.Buvo labai isdziuve viskas,dabar graziai palies gamta.
Vakar sode buvau pasiruosus gegutes kukavimui,bet neisgirdau,dar nekukuoja,o medziai jau su lapiukais,tai UK nebus bado?Abejoju,manau ,jei isvis kada ta korona(E) pasibaigs,tai visur bus badas.O ypac dideliuose miestuose,Kaimo zmogusd,turintyis zemes,tvarteli,dar pasiaugint gali kazka,o miesto spokininkuose,nieko.Nebent balkona tinkamai isnaudot.
IK,tie siosiai tai medzio drozles tos kur gaminot?Man vis kasmet kyla kl;ausimas ,ka pilt po brazkemis,ant braskiu,nes pilki vabalai eda uogas.Siaudu pas mus nerasta,o tu medzio drozliu tai pilna,betg jos tokios smulkios,vos ne pjuvenos,tai bijau,kad azoto bus perdaug,Siemet dejom agro plevele balta,matuysim ar pasiteisins.Lauke braskes zydi pilnai,o siltnamines jau ragaujam,vakar puodeli anukams priskynus nuveziau.Is nusdegusiu pomidoru neatsigavo 4,tiksliau atsigavo,bet atsilieka.Atidare sodo prekiu parduotuves pas mus,bet eiles kilometrines,reik kazkaip ten papult ir nupirkt 4 daigus.Kiti krauna ziedus jau,ivairus augimas bus,kol susivienodins.
QUOTE(IngridaB @ 2020 04 28, 05:43)
Labas rytas.
Na jau aštuoniasdešintmetės nebūtina laikyti,galima atleisti be jokių kompensacijų?Nebent ji dirba už pusę atlygio?
IK verkiame abi su rankomis?Reikia klubą steigti skaudančių rankų?
As irgi i kluba prasausi.Kaire ranka is peties riboti judesiai be skausmo,stovint pakelt negaliu,nugaros nepasiekiu,bet gulint isvis kosmaras,tik padetis "PO SHVAM".
QUOTE(Lyžuka @ 2020 04 28, 08:22)
Sveikos
senokai čia buvau užsukus, ale žiūriu gyvenimas dar čia vyksta
pats tulpių žydejimo metas, o pernai pirkau tokias super duper baltos su taškeliais nu tikrai graaažios...tai šiemet nei vienos nesuprantu kur jos galejo dingti...sušalo?
, o dalis tu senovinių raudonu kaip ir nušalo, paskui iš visi nudžiūvo iki žėmės, jau ne vien gamta, bet ir augalai durniuoja
, narcizu irgi kas antras trecias tik pražydo, va tokios tos mano naujienos
Jurguneli kaip tavo lubinai? Mano iš 3 pirktu tik vienas sprogsta
Lyzuka,sveika,
mes esam augine kazkada labai daug tulpiu ir narcizu,tai galiu pasakyt,kad ju bulveles ziema labai megsta peles.Suesdavo labai daug,bet skirtingu rusiu.Kai kuriu nemegsta.Dar alstrameriju tokios bulvytes budavo,tai tas esam augine siltnamyje,irgi peles isnaikindavo visa derliu.O raudonos jei isdygo ir nudziuvo,gali but tulpiu bulveliu ligos,jos labai imlios visokiom grybelinem ligom.Pirkdavom pas Latvius,tai jau zinodavom,kas turi ligotu,nes tos ligos labai greit plinta.Gal as neteisi,gal IK zino daugiau.
Merii ,o jus nenorit eit i isankstine pensija?Keliais eurais bus maziau,bet kokia ramybe.