Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2020 04 27, 19:02)
Meri,čia jau carienės kokia giminė?80 metų dar dirbti? blink.gif  blink.gif

Aikit, sako, jos ir pensija gera, kadais didelė viršininke dirbus, nėra ko veikti namie ir sveikata gera.
Pačiai carienei netoli 90. Ale dirba ir mums per susirinkimą sakė dar ilgai dirbs.
Ką aš žinau, jei tokių metų susitvarko, tai gal ir aš susitvarkysiu būdama dvidešimt metų jaunesne bigsmile.gif
Ne giminė, carienė jos nenčia, mėto iš vietos į vietą po visą miestą. Gal sužinos, kad porininkę gauna, išeis ilsėtis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 27 balandžio 2020 - 19:34
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na jau aštuoniasdešintmetės nebūtina laikyti,galima atleisti be jokių kompensacijų?Nebent ji dirba už pusę atlygio?
IK verkiame abi su rankomis?Reikia klubą steigti skaudančių rankų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai tokias babytes darbe laiko, vdrug numirs, tai visų sandėlių trūkumus nurašys, nieks nepasiges ir nepaklaus atsiskaitymo lapelio, taip manau. Kam jas laikyti, kai pilna gražių stiprių moterų? Jau tokių metų ir nesusipranta, gal nenori mirti gražiai lovoje. Blyn prisisaipalioju niekų blink.gif Nu vienžo tokia jau ta mano porininkė, mamute biggrin.gif Gerai kad darys revizija, tokios prekių galiojimų nežiūri, bus kalnas pasibaigusių, galės pati nusipirkti, o tai sėdi kaip lelytės, nieko nežiūri. Mums griežtai negalima tokių prekių laikyti darbo vietoje. Bus ko veikti, kol viską sužiūrėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 28 balandžio 2020 - 07:53
Sveikos smile.gif

senokai čia buvau užsukus, ale žiūriu gyvenimas dar čia vyksta smile.gif

pats tulpių žydejimo metas, o pernai pirkau tokias super duper baltos su taškeliais nu tikrai graaažios...tai šiemet nei vienos nesuprantu kur jos galejo dingti...sušalo? unsure.gif , o dalis tu senovinių raudonu kaip ir nušalo, paskui iš visi nudžiūvo iki žėmės, jau ne vien gamta, bet ir augalai durniuoja verysad.gif , narcizu irgi kas antras trecias tik pražydo, va tokios tos mano naujienos smile.gif

Jurguneli kaip tavo lubinai? Mano iš 3 pirktu tik vienas sprogsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 04 27, 17:47)
Jurginėli, gali į tą žemą bile ką sodinti. Bet jeigu toliau mulčiuosi - liks gera ir toliau.

Meri, arsi dar ilgai viena. Bobulėms draudžiama šlaistytis po kioskus.
Tėtis sakydavo, jeigu gegutė užkukuoja plikame miške - bado metai. Aina sau , bus ne tik korona, bet ir badas.
Jau panašu į tai, lietaus tai nėra.

Rankas skauda, visą dieną gėlynus knisau, pasodinau gyvatvorės gabalą , palaisčiau , užmulčiavau. Gal 20 karučių šiošių ant braškių ir po tujomis.

Labas rytas.

pas mus lyja grybu lietumi,bet lauke ne silta.Buvo labai isdziuve viskas,dabar graziai palies gamta.
Vakar sode buvau pasiruosus gegutes kukavimui,bet neisgirdau,dar nekukuoja,o medziai jau su lapiukais,tai UK nebus bado?Abejoju,manau ,jei isvis kada ta korona(E) pasibaigs,tai visur bus badas.O ypac dideliuose miestuose,Kaimo zmogusd,turintyis zemes,tvarteli,dar pasiaugint gali kazka,o miesto spokininkuose,nieko.Nebent balkona tinkamai isnaudot.
IK,tie siosiai tai medzio drozles tos kur gaminot?Man vis kasmet kyla kl;ausimas ,ka pilt po brazkemis,ant braskiu,nes pilki vabalai eda uogas.Siaudu pas mus nerasta,o tu medzio drozliu tai pilna,betg jos tokios smulkios,vos ne pjuvenos,tai bijau,kad azoto bus perdaug,Siemet dejom agro plevele balta,matuysim ar pasiteisins.Lauke braskes zydi pilnai,o siltnamines jau ragaujam,vakar puodeli anukams priskynus nuveziau.Is nusdegusiu pomidoru neatsigavo 4,tiksliau atsigavo,bet atsilieka.Atidare sodo prekiu parduotuves pas mus,bet eiles kilometrines,reik kazkaip ten papult ir nupirkt 4 daigus.Kiti krauna ziedus jau,ivairus augimas bus,kol susivienodins.

QUOTE(IngridaB @ 2020 04 28, 05:43)
Labas rytas.
Na jau aštuoniasdešintmetės nebūtina laikyti,galima atleisti be jokių kompensacijų?Nebent ji dirba už pusę atlygio?
IK verkiame abi su rankomis?Reikia klubą steigti skaudančių rankų? mirksiukas.gif

As irgi i kluba prasausi.Kaire ranka is peties riboti judesiai be skausmo,stovint pakelt negaliu,nugaros nepasiekiu,bet gulint isvis kosmaras,tik padetis "PO SHVAM". biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2020 04 28, 08:22)
Sveikos smile.gif

senokai čia buvau užsukus, ale žiūriu gyvenimas dar čia vyksta smile.gif

pats tulpių žydejimo metas, o pernai pirkau tokias super duper baltos su taškeliais nu tikrai graaažios...tai šiemet nei vienos nesuprantu kur jos galejo dingti...sušalo?  unsure.gif , o dalis tu senovinių raudonu kaip ir nušalo, paskui iš visi nudžiūvo iki žėmės, jau ne vien gamta, bet ir augalai durniuoja verysad.gif , narcizu irgi kas antras trecias tik pražydo, va tokios tos mano naujienos smile.gif

Jurguneli kaip tavo lubinai? Mano iš 3 pirktu tik vienas sprogsta  unsure.gif

Lyzuka,sveika,
mes esam augine kazkada labai daug tulpiu ir narcizu,tai galiu pasakyt,kad ju bulveles ziema labai megsta peles.Suesdavo labai daug,bet skirtingu rusiu.Kai kuriu nemegsta.Dar alstrameriju tokios bulvytes budavo,tai tas esam augine siltnamyje,irgi peles isnaikindavo visa derliu.O raudonos jei isdygo ir nudziuvo,gali but tulpiu bulveliu ligos,jos labai imlios visokiom grybelinem ligom.Pirkdavom pas Latvius,tai jau zinodavom,kas turi ligotu,nes tos ligos labai greit plinta.Gal as neteisi,gal IK zino daugiau.
Merii ,o jus nenorit eit i isankstine pensija?Keliais eurais bus maziau,bet kokia ramybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 balandžio 2020 - 10:13
QUOTE(Luety @ 2020 04 28, 11:11)
Merii ,o jus nenorit eit i isankstine pensija?Keliais eurais bus maziau,bet kokia ramybe.

Dar negaliu, lygtais likus trims metams iki pensijos, galima? Man keturi su biskiu likę.
Vyras jau po metų išeis, oi, kaip sunkiai jam dirbasi, gal ištemps kaip nors.
Na nieko, kaip nors, darbo birža visada atvira, bet tai neišeitis, gaunant minimumą. Dabar gaunu naują paviljoną, gal ten nebus žiemą šalta, vasarą karšta. Nepabandžius nežinosiu. Vadovė sako, gal visai patiks bigsmile.gif ir būsiu patenkinta.
Atsakyti
Labas

mane registruokit i skaudanciu ranku kluba. Su desines rankos peties sanariu biggrin.gif

Ingrida, to filmo, kur vakar minejai, nemacius. Dabar ziuriu 2020 metu ,,Простить нельзя расстаться"
Neblogas.
Atsakyti
Nu jau į klubą tai mes abu galėtume drąsiai stot, bet sau tai aš žinau vaistus. Tiesiog nedirbti, bet čia kol kas tik fantazijose, taigi ir nesibėdavoju smile.gif
Apvažiavom kapus, eisiu dabar toliau sodinti pomidorus.
Atsakyti
labas 4u.gif

Lyžuka, lubinai visi išsprogo, baltasis kiek pavėluotai. Astibė jau ir žydėt susiruošė biggrin.gif Vienintelis bijūnas Alexander gyvybės nerodo. Daugiau nuostolių kaip ir nėr.

Buvau turguj, visokių gėliukų, augaliukų, kainos pakilusios, kopūstėlius po 50 ct parduoda, kai pernai 20-30 buvo. O jau žmonių kiek blink.gif blink.gif blink.gif ir jokio atstumo laikymosi, vieni kitiems ant galvų lipa.

Užsisakiau du sausmedžius valgomus ir šiemet pirkinius pabaigsiu, nes bus be pabaigos tongue.gif

Pirkau gelsvai žalsvos paprikos - ryt ateikit, prifarširuosiu biggrin.gif ,net sudrebėjau, kai pamačiau kad parduoda, ir jau į kainą net nežiūrėjau(3)

Į skaudulių klubą nenoriu, bet jei sunkiau ką pakelt reikia-alkūnė atsiskiria nuo rankos unsure.gif
Atsakyti
Pas mane braškės šiltnamyje dar tik žydi.Bet tokie dideli žiedai.Pernykštės frigo,liko dėžėse ,įnešiau į šilnamį tai kad pasileido augti. bigsmile.gif
Jau kad išmokau skanius ledus gaminti.Tryniai,grietinėlė,jogurtas natūralas.2 pokelius vanilės ir arbatinį šaukštelį cukraus pudros,tokie gaivūs gaunasi. mirksiukas.gif
Uždengėme pagaliau trečią šiltnamį tai irgi pasileidau sodinti pomidorus. ax.gif
Atsakyti
Man tai per riešą ir sugniaužus skauda. Kairė. Nežinau, gal kairiarankė esu ??? blink.gif Man visi ravėjimai kaire ranka , o rašymai ir kiti darbai dešine.
Vis tai nuo velėnos purtymo. Apkasioju apie krūmus, ten pernai buvo neprieita, taisau ir plečiu gėlynus , tai kraštuose velėną turiu panaikinti.

Luety, pilk drąsiai tą savo pjuvenų mulčą. Esmė tame , kad ten beveik gryna celiuliozė. Kad ją mikroorganizmai paverstų derlingu kompostu, jiems patiems reikia "primokėti " su amonio salietra. Ir tai ilgas kelių metų procesas.
Na, mano braškės iki žydėjimo dar netraukia. Tokios jau varganos. Reikės rytoj vėl lieti.
Lyžuka, pelės patvarko tulpes. Atsimenu, pernai buvai nuotrauką įkėlusi, nuostabiai gražios buvo. wub.gif O narcizai kad nepražydo, gal susmulkėjo ?

Liniukai, gal pas tave palijo. Žiūriu, tavo puse lyg storesnis debesis nuslinko.

Meri, tu čia ir pasakei. "Gražiai mirti lovoje " blink.gif Na, nebent miegant norėčiau. O jeigu ligoninėje gaivinamai, tai nė už ką. Jau geriau papulti po sunkvežimiu. rolleyes.gif
Na, bet ir kietos moteros. 90+ vadovauji verslui, 80+ iš kiosko riejiesi su klientais... Žodžiu, mergina, pasiruošk ir tu ilgai ir laimingai kioske sėdėti. 4u.gif

Ir aš norėčiau dirbti iki 90 kaip niekur nieko. Kitaip ir neįsivaizduoju. Nebent alsheimeris užpultų ir vaikai į prieglaudą nugrūstų.

Augaliukų vis nusiperku , vis negana. MB rėkia, baramės, bet vis tiek sodinu.

Mergos, kada jūs spėjate dar filmus pasižiūrėti. Aš įlipu į lovą, atsiverčiu knygą ir perskaičiusi pusę puslapio išskrendu į sapnų šalį. Tik per miegus girdžiu, kaip MB nuo savo pagalvės nušveičia tą knygą į mano pusę prie lovos. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 28 balandžio 2020 - 18:51
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 04 28, 19:49)
Na, bet ir kietos moteros. 90+ vadovauji verslui, 80+ iš kiosko riejiesi su klientais... Žodžiu, mergina, pasiruošk ir tu ilgai ir laimingai kioske sėdėti. 4u.gif

Jau kad prajuokinai biggrin.gif
Manieji narcizai ne visi pasireiškė, kaip ir tulpės, skirtingu laiku, vieni nužydės, kiti pradės. Šiemet kaimynės lb giria, sako, nematyti. Lidle tokių gražių buvau gavusi. O tos aguoninės tulpės ar dar neišsiskleidę, ar nebėra, kol kas nematyti, žinau kad perkėlinėjau priekinio kiemelio augalus.
Nusikėliau taro kortas dėl darbo, rodo, kad bus lb sudėtinga ir netgi kvailio kortą, bet antru kart išsitraukiau kuo baigsis, tai saulę ir sėkmė. Lb gailiuosi, kad sutikau, gal geriau būt lauk išvarę...
Atsakyti