Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingrida, o kokios čia įmonės? Nu tikrai įdomu, reiktų ir man pažiūrėt, gal ta įmonė turi internetinę parduotuvę
Atsakyti
likau nesupratus kur tos kaldros ax.gif Nuo musu namo link gaisrines? Uz english mokyklos tam paciam name yr krautuve, paskui uz maximytes toks uzdrikelis, o kur ta tavo trecia?

eisim i nauja buta geliu palaistyt, ten pinigu medis ankstesniu nuomininku paliktas ir du kaktusai biggrin.gif

Ingrida, gal dar nekviesk dukros ax.gif
Atsakyti
Sapniuk,už Englich scool,gal antra parduotuvė,nereikia iki jokios maximytės eiti. ax.gif Viena išsikėlė kažkur,kita sekanti.
Liniuk,UAB "ALGINTA",Kęstučio g. 32.a.Mažeikiai,868011930,www.merina.lt,nuračiau nuo etiketės.Ot detektyvas. ax.gif Pusvilnonė viengulė antklodė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano siūlai iš www.merina.lt, yra turguje jų skyrelis bigsmile.gif
Šeštadiniauju. Planavau daryti balandėlius, bet gal ne šiandien, daug darbo, nerasta energijos. Keturi puodai kavos neprikelia, gerai kad nieko nereikia, galiu sau leisti negaminti. Šiandien ant dietos.
Atsakyti
Užkniso juodai su savo tomis bulvėmis.
Taip retai dieną pasnaudžiu,atrodo jau jau miegosiu,bar bar į duris.Pašokau,žiūriu per langą.Žalias autobusiukas net durų nevėriau,bulvės.Jau mama ryte sakė irgi į duris paskambino,berniukai-gal bulvių?Taip ir važiuoja per miestą platindami koroną. bigsmile.gif Įskūsti reikia kam nors? ax.gif
Atsakyti

Ačiū IK už greitą atsakymą/Gavau bijūnų šiandien Lidle,nereikėjo iškasinėti iš sodybos,nors galvoju savaitgalį gal rūžavą kelmą pabandyti persivežti. mirksiukas.gifKai tokia kaina 1.59,tai dabar gailiuosi,kad tik du pasiėmiau ir orleandas(jeigerai pavadinimą užrašiau)tokia pat kaina. ax.gif
Nusipirkome ir ledų gaminimo aparatą,bet ten tokia vazonė,bet užsispyriau pabandyti.Nes pirktiniai ledai,negaliu,man jie per saldūs,net supykina parduotuvėje pažiūrėjus. ax.gifGaminsime daugiau vaisinių. mirksiukas.gif
Sausa,sausa.............. bigsmile.gifPo truputi šiltnamyje rizikuoju sodinti pomidorus,na pernakvoja vis.Atsivežiau ir agurką,pasodinau į puodą ir šiltnamin,žiūrėsime. mirksiukas.gif

Sveiki, Kai sekasi ledų gamyba? aš irgi turiu įsigijusi, pirmais metasi dariau, pernai tai tik puodą šaldiklyje laikiau , bet neprisiruošiau pasidaryti ledu, gal reiktų per karantiną pabandyti :)

Sausra nežmoniška, šiandien padirbėjau darže tai ne tik akys, bet ir burna pilna smėlio. Vakar tipo lijo pas mus, net kapišono nespėjau užsidėti ir nustojo :( Žada rytoj vakare lietų jei ir vėl link kokios Baltarusijos nsnusuks. 

Atsakyti
Mūsų jaunimas sąžiningai karantinavosi, nėjo vieni pas kitus. Tai ketvirtadienį grįžo iki rytojaus, nurinkom akmenis nuo 18 ha. Nu sunkų darbą padarėm. Dabar reiks bandyt jau daržus sėti, šiltnamy sodint, nes pomidorams ankšta, laistymas laukia. Gavau 2 rododendrus, reik pasisodint. Dar jau ir kapai neapsodinti, žodžiu, veiklos yra smile.gif
Atsakyti
[QUOTE]vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Auda,man gaunasi vistiek per saldūs ledai.Kas pasidarė?Šokoladas liuks,šokoladiniai saldainiai irgi gerai.Na ledai per saldūs? ax.gif Į vanilinius dedasi 3 pokeliai vanilės,tai jau cukraus pudros tik šaulštą įdėju ir vistiek per saldu.Į bananinius tik tik cukrus pudros,mtyt bananas duoda saldumo? bigsmile.gif
Įkaliau nuo miego tabletę,tai vos akis praplėšiau. blink.gif Vakar nugirdau mb kalbant su dičkiu telefonu,kad mažylis kažką nuo mamos nuslėpė,tai buvo priežastis nemiegoti.Ir niekas nieko nesako. ax.gif
Einu žiūrėti rusų kulinarijos laidos,gal ką sugalvosime naujo? mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, kadangi viskas saldu tai pusryčius mums siūlai stiprius ir sūrokus? :) Nesijaudink, gal paprasčiausia koks menkniekis. Gal šiaip nenori jaudinti tavęs. Gal karantine sėdi? :)

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2020 04 26, 10:01)
<p>Labas rytas, kadangi viskas saldu tai pusryčius mums siūlai stiprius ir sūrokus? smile.gif Nesijaudink, gal paprasčiausia koks menkniekis. Gal šiaip nenori jaudinti tavęs. Gal karantine sėdi? smile.gif</p>

Ačiū Auda. 4u.gif
Tai kad jų sėdėjimas,žiūriu marčios nuotraukas kasdien,važinėja po apylinkes,po kalnus.Rašo Pumos alsavimus jaučia už nugaros.Pas juos dabar + 36.Kur čia namie nusėdės? ax.gif
Kaip norėčiau į mišką,norėčiau meškinio česnako paieškoti,norėčiau zuikiakrūmio išsikasti.Žinau vietas kur krūmai auga. ax.gif Nors reiktų sodybon,ai palauksime geresnio oro. ax.gif Puolėme tvarkyti,galvojome kad mažylis karantinuosis ten.Bet jie nutarė marčios tėvų bute.Tėvai grįš į namą,tai butą jiems paliks. mirksiukas.gif
MB paklausiau ko nori čičinsko kepsio,ar čeburiekiukų?Nugalėjo čeburiekiukai.Tešla tokia pat. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, mažiau žinosi, ramiau miegosi. Aš saviškiams pasakiau, kad jeigu ką prisidirbs - tegul patys išriša. nebent jau nesusitvarkytų, tada į mane kreipiasi. Na, kur visokie popierizmai arba piniginiai reikalai.
Kiek aš savo mamai nesakiau. Jau ramiau buvo.

Nukrito trys lašai, o radijas aiškina, kad lyja.
Tik vėjas sukilo ir labai prie miego lenkia.
Atsakyti
Aha,miške pabuvome,girioje.Gegutę girdėjau,mano galva anksti labai. bigsmile.gif wub.gif
Sausa miške net samanos nūrudavę,šnara net kai eini per paklotę,traška. blink.gif blink.gif
Prisikasiau zuikiakrūmių,galvojau nebe pamenu kur buvo,kaip mb burbuliavo nuo kelio 5 km mišku.Nežino kiek mes su mama išmalame tą girią. ax.gif Ir užėjau už tai kai važinėjomės visur. ax.gif Bet kvepia nukritusiais lapais. wub.gif
Purienos neaugs turbūt?Taip gražiai žydi,per sausa pas mus.Meškinio česnako,grybų neradome.
Užėjau žiemę,iš tolo galvojau žibuoklės.Mėlyna,mėlyna,taip gražu. bigsmile.gif Pasikasiau žibuoklių,pakalnučių.Išsikasiau jauną šermukšnį.Vienu žodžiu turtingas miškas.Rytoj turėsiu darbo.
Sausa,sausa,penktadienį pasodinau serenčius į tokį lovį,ar nušąlo ar apdžiūvo,taip išvažiuojant gražiai žydėjo,šiandien tokie susisukę. blink.gif blink.gif Tai nežinau ar jau vežti į kapus? ax.gif
Aš bjauri motina,turiu viską žinoti.Man jei nors vieną dieną neatsiliepia kuris,jau panika prasideda. ax.gif
Atsakyti