eisim i nauja buta geliu palaistyt, ten pinigu medis ankstesniu nuomininku paliktas ir du kaktusai
Ingrida, gal dar nekviesk dukros
Liniuk,UAB "ALGINTA",Kęstučio g. 32.a.Mažeikiai,868011930,www.merina.lt,nuračiau nuo etiketės.Ot detektyvas. Pusvilnonė viengulė antklodė.
Taip retai dieną pasnaudžiu,atrodo jau jau miegosiu,bar bar į duris.Pašokau,žiūriu per langą.Žalias autobusiukas net durų nevėriau,bulvės.Jau mama ryte sakė irgi į duris paskambino,berniukai-gal bulvių?Taip ir važiuoja per miestą platindami koroną. Įskūsti reikia kam nors?
Ačiū IK už greitą atsakymą/Gavau bijūnų šiandien Lidle,nereikėjo iškasinėti iš sodybos,nors galvoju savaitgalį gal rūžavą kelmą pabandyti persivežti. Kai tokia kaina 1.59,tai dabar gailiuosi,kad tik du pasiėmiau ir orleandas(jeigerai pavadinimą užrašiau)tokia pat kaina.
Nusipirkome ir ledų gaminimo aparatą,bet ten tokia vazonė,bet užsispyriau pabandyti.Nes pirktiniai ledai,negaliu,man jie per saldūs,net supykina parduotuvėje pažiūrėjus. Gaminsime daugiau vaisinių.
Sausa,sausa.............. Po truputi šiltnamyje rizikuoju sodinti pomidorus,na pernakvoja vis.Atsivežiau ir agurką,pasodinau į puodą ir šiltnamin,žiūrėsime.
Sveiki, Kai sekasi ledų gamyba? aš irgi turiu įsigijusi, pirmais metasi dariau, pernai tai tik puodą šaldiklyje laikiau , bet neprisiruošiau pasidaryti ledu, gal reiktų per karantiną pabandyti
Sausra nežmoniška, šiandien padirbėjau darže tai ne tik akys, bet ir burna pilna smėlio. Vakar tipo lijo pas mus, net kapišono nespėjau užsidėti ir nustojo Žada rytoj vakare lietų jei ir vėl link kokios Baltarusijos nsnusuks.
Labas rytas.
Auda,man gaunasi vistiek per saldūs ledai.Kas pasidarė?Šokoladas liuks,šokoladiniai saldainiai irgi gerai.Na ledai per saldūs? Į vanilinius dedasi 3 pokeliai vanilės,tai jau cukraus pudros tik šaulštą įdėju ir vistiek per saldu.Į bananinius tik tik cukrus pudros,mtyt bananas duoda saldumo?
Įkaliau nuo miego tabletę,tai vos akis praplėšiau. Vakar nugirdau mb kalbant su dičkiu telefonu,kad mažylis kažką nuo mamos nuslėpė,tai buvo priežastis nemiegoti.Ir niekas nieko nesako.
Einu žiūrėti rusų kulinarijos laidos,gal ką sugalvosime naujo?
Labas rytas, kadangi viskas saldu tai pusryčius mums siūlai stiprius ir sūrokus? Nesijaudink, gal paprasčiausia koks menkniekis. Gal šiaip nenori jaudinti tavęs. Gal karantine sėdi?
Ačiū Auda.
Tai kad jų sėdėjimas,žiūriu marčios nuotraukas kasdien,važinėja po apylinkes,po kalnus.Rašo Pumos alsavimus jaučia už nugaros.Pas juos dabar + 36.Kur čia namie nusėdės?
Kaip norėčiau į mišką,norėčiau meškinio česnako paieškoti,norėčiau zuikiakrūmio išsikasti.Žinau vietas kur krūmai auga. Nors reiktų sodybon,ai palauksime geresnio oro. Puolėme tvarkyti,galvojome kad mažylis karantinuosis ten.Bet jie nutarė marčios tėvų bute.Tėvai grįš į namą,tai butą jiems paliks.
MB paklausiau ko nori čičinsko kepsio,ar čeburiekiukų?Nugalėjo čeburiekiukai.Tešla tokia pat.
Kiek aš savo mamai nesakiau. Jau ramiau buvo.
Nukrito trys lašai, o radijas aiškina, kad lyja.
Tik vėjas sukilo ir labai prie miego lenkia.
Sausa miške net samanos nūrudavę,šnara net kai eini per paklotę,traška.
Prisikasiau zuikiakrūmių,galvojau nebe pamenu kur buvo,kaip mb burbuliavo nuo kelio 5 km mišku.Nežino kiek mes su mama išmalame tą girią. Ir užėjau už tai kai važinėjomės visur. Bet kvepia nukritusiais lapais.
Purienos neaugs turbūt?Taip gražiai žydi,per sausa pas mus.Meškinio česnako,grybų neradome.
Užėjau žiemę,iš tolo galvojau žibuoklės.Mėlyna,mėlyna,taip gražu. Pasikasiau žibuoklių,pakalnučių.Išsikasiau jauną šermukšnį.Vienu žodžiu turtingas miškas.Rytoj turėsiu darbo.
Sausa,sausa,penktadienį pasodinau serenčius į tokį lovį,ar nušąlo ar apdžiūvo,taip išvažiuojant gražiai žydėjo,šiandien tokie susisukę. Tai nežinau ar jau vežti į kapus?
Aš bjauri motina,turiu viską žinoti.Man jei nors vieną dieną neatsiliepia kuris,jau panika prasideda.