https://www.delfi.lt...s.d?id=84074115
gal kuriai mamytei pravers
Labas rytas.
Labas
vakar taip pavargau, kad neturejau sveikatos net klavisais pabarskint Viska susodinau, susejau kas buvo planuose.
Labutis. Oho Sapniuk, dar tu ir pianinu skambini? Čia tai bent. Reiks tuoj pavadinimą keisti padarysim, "talentingų ūkininkų susibėgimai"
Tai ne tik ūkininkių, bet ir alia poniučių gulinėjančių ant sofų
Prie6paskutinė laisvės diena. Kas mano žuvėliokus tvarkys, daugiausia vargo filtro kempines išplaut. Paskui kol tas filtras įsivažiuoja, amžinos problemos, gal nemoku kažko padaryti.
Kol karantinuojates, ateikit žodį tarti ar nors pasilabinti, vis ne vienos
Prie6paskutinė laisvės diena. Kas mano žuvėliokus tvarkys, daugiausia vargo filtro kempines išplaut. Paskui kol tas filtras įsivažiuoja, amžinos problemos, gal nemoku kažko padaryti.
Kol karantinuojates, ateikit žodį tarti ar nors pasilabinti, vis ne vienos
QUOTE(Auda @ 2020 04 20, 09:37)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sapniukass" data-cid="72647362" data-time="1587283823"><div><p>Labas
vakar taip pavargau, kad neturejau sveikatos net klavisais pabarskint Viska susodinau, susejau kas buvo planuose.</p></div></blockquote><p>Labutis. Oho Sapniuk, dar tu ir pianinu skambini? Čia tai bent. Reiks tuoj pavadinimą keisti padarysim, "talentingų ūkininkų susibėgimai"</p>
vakar taip pavargau, kad neturejau sveikatos net klavisais pabarskint Viska susodinau, susejau kas buvo planuose.</p></div></blockquote><p>Labutis. Oho Sapniuk, dar tu ir pianinu skambini? Čia tai bent. Reiks tuoj pavadinimą keisti padarysim, "talentingų ūkininkų susibėgimai"</p>
Labas, pagulejau vonioj su visom grozio procedurom. Eisiu ko nors valgyt pasidaryt
Na tai labukas.
Knisu gėlynus, sausa sausa.
Knisu gėlynus, sausa sausa.
Labukas.
Bulvės susodintos,pusę jurginų irgi susodinta.
Toliau cypiu naktimis su rankomis,gydytoja telefonu prirašė vaistų,nebuvo kada nusipirkti.Na rytoj reikės.Aš jai sakau naktimis nebe galiu kaip skauda,sako taip čia nervų uždegimas,eina nuo sprando,tikiu,kad skauda. Gydymas telefonu?Gal tegul taip ir lieka ,jokių eilių.
Bulvės susodintos,pusę jurginų irgi susodinta.
Toliau cypiu naktimis su rankomis,gydytoja telefonu prirašė vaistų,nebuvo kada nusipirkti.Na rytoj reikės.Aš jai sakau naktimis nebe galiu kaip skauda,sako taip čia nervų uždegimas,eina nuo sprando,tikiu,kad skauda. Gydymas telefonu?Gal tegul taip ir lieka ,jokių eilių.
Labas rytas.
Rūpinasi savivaldybė pensininkais.Vakar mamai atnešė į namus dvi kaukes.
Važiuoju į maximą,mačiau reklamoje nuo šiandien popigiai gėlių sodinukai.Šiemet reiks kapais jau man pasirūpinti,mama geriau tegul neina.Tuo labiau į vaistinę reikia.
Man nuo sąnarių išrašė Melox ir Perskindol gelio. Paskaičiau, tai sudėtis nebloga, tokio nebuvau turėjusi. Pratęsį nedarbingumą iki kito pirmadienio. Turiu pasveikti. Ale kaip ilgai kraujospūdis nesusireguliuoja, bet vaistų porcijos nedidino.
Oras gražus, eisim su katyte į saulutę
Jurginas prastai peržiemojo, minkštos bulvės, bet pasodinau. Neturiu vietos augalams žiemoti. Lb gražu kardeliai, bet vėlgi, gaunasi prabangiai, jei neperžiemos.
Užpyliau usnis truču. Niekaip su jomis nesusitvarkau, kaip ir pienėmis. A.d. gysločiais atsikračiau , išravi, o tos žiūrėk ir vėl atsinaujina.
Dėl darbo gavau gerų žinių, nedrąsiai, po biski atsidarinėja. Tik mano buvusi vieta kliūna, nes mažai vietos pirkėjų srautui reguliuoti. Durnai kioskas pastatytas.
Oras gražus, eisim su katyte į saulutę
Jurginas prastai peržiemojo, minkštos bulvės, bet pasodinau. Neturiu vietos augalams žiemoti. Lb gražu kardeliai, bet vėlgi, gaunasi prabangiai, jei neperžiemos.
Užpyliau usnis truču. Niekaip su jomis nesusitvarkau, kaip ir pienėmis. A.d. gysločiais atsikračiau , išravi, o tos žiūrėk ir vėl atsinaujina.
Dėl darbo gavau gerų žinių, nedrąsiai, po biski atsidarinėja. Tik mano buvusi vieta kliūna, nes mažai vietos pirkėjų srautui reguliuoti. Durnai kioskas pastatytas.
labas
visi sveiki, važiuoju į sodybą vėl be ryšio būsiu
Auda, nuostabus Tavo darbelis , bet tai irgi krapštelionės reik siuvinėt man atrodo papraščiau-nusibodo, susisukau ir maišelin, o čia taip greit šmutkių nesusidėsi
visi sveiki, važiuoju į sodybą vėl be ryšio būsiu
Auda, nuostabus Tavo darbelis , bet tai irgi krapštelionės reik siuvinėt man atrodo papraščiau-nusibodo, susisukau ir maišelin, o čia taip greit šmutkių nesusidėsi
Labas
as ir eisiu: isnesiu siuksles, nueisiu taloniuku nupirkt ir i krautuve uzeisiu, sarasa jau pasidariau. Greit uzeinu ir dar greiciau iseinu.
as ir eisiu: isnesiu siuksles, nueisiu taloniuku nupirkt ir i krautuve uzeisiu, sarasa jau pasidariau. Greit uzeinu ir dar greiciau iseinu.