Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

https://www.delfi.lt...s.d?id=84074115
gal kuriai mamytei pravers 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas

vakar taip pavargau, kad neturejau sveikatos net klavisais pabarskint biggrin.gifViska susodinau, susejau kas buvo planuose.

Labutis. Oho Sapniuk, dar tu ir pianinu skambini? Čia tai bent. Reiks tuoj pavadinimą keisti padarysim, "talentingų ūkininkų susibėgimai"

Atsakyti
Tai ne tik ūkininkių, bet ir alia poniučių gulinėjančių ant sofų biggrin.gif
Prie6paskutinė laisvės diena. Kas mano žuvėliokus tvarkys, daugiausia vargo filtro kempines išplaut. Paskui kol tas filtras įsivažiuoja, amžinos problemos, gal nemoku kažko padaryti.
Kol karantinuojates, ateikit žodį tarti ar nors pasilabinti, vis ne vienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2020 04 20, 09:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sapniukass" data-cid="72647362" data-time="1587283823"><div><p>Labas

vakar taip pavargau, kad neturejau sveikatos net klavisais pabarskint vartotojo įkelta nuotraukaViska susodinau, susejau kas buvo planuose.</p></div></blockquote><p>Labutis. Oho Sapniuk, dar tu ir pianinu skambini? Čia tai bent. Reiks tuoj pavadinimą keisti padarysim, "talentingų ūkininkų susibėgimai"</p>

biggrin.gif

Labas, pagulejau vonioj su visom rolleyes.gif grozio procedurom. Eisiu ko nors valgyt pasidaryt
Atsakyti
Na tai labukas.
Knisu gėlynus, sausa sausa.
Atsakyti
Labukas.
Bulvės susodintos,pusę jurginų irgi susodinta.
Toliau cypiu naktimis su rankomis,gydytoja telefonu prirašė vaistų,nebuvo kada nusipirkti.Na rytoj reikės.Aš jai sakau naktimis nebe galiu kaip skauda,sako taip čia nervų uždegimas,eina nuo sprando,tikiu,kad skauda. blink.gif Gydymas telefonu?Gal tegul taip ir lieka ,jokių eilių. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Rūpinasi savivaldybė pensininkais.Vakar mamai atnešė į namus dvi kaukes. mirksiukas.gif
Važiuoju į maximą,mačiau reklamoje nuo šiandien popigiai gėlių sodinukai.Šiemet reiks kapais jau man pasirūpinti,mama geriau tegul neina.Tuo labiau į vaistinę reikia. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 21 balandžio 2020 - 06:14
Man nuo sąnarių išrašė Melox ir Perskindol gelio. Paskaičiau, tai sudėtis nebloga, tokio nebuvau turėjusi. Pratęsį nedarbingumą iki kito pirmadienio. Turiu pasveikti. Ale kaip ilgai kraujospūdis nesusireguliuoja, bet vaistų porcijos nedidino.
Oras gražus, eisim su katyte į saulutę smile.gif
Jurginas prastai peržiemojo, minkštos bulvės, bet pasodinau. Neturiu vietos augalams žiemoti. Lb gražu kardeliai, bet vėlgi, gaunasi prabangiai, jei neperžiemos.
Užpyliau usnis truču. Niekaip su jomis nesusitvarkau, kaip ir pienėmis. A.d. gysločiais atsikračiau ax.gif , išravi, o tos žiūrėk ir vėl atsinaujina.
Dėl darbo gavau gerų žinių, nedrąsiai, po biski atsidarinėja. Tik mano buvusi vieta kliūna, nes mažai vietos pirkėjų srautui reguliuoti. Durnai kioskas pastatytas.
Atsakyti
labas 4u.gif

visi sveiki, važiuoju į sodybą biggrin.gif vėl be ryšio būsiu ax.gif

Auda, nuostabus Tavo darbelis wub.gif , bet tai irgi krapštelionės reik biggrin.gif siuvinėt man atrodo papraščiau-nusibodo, susisukau ir maišelin, o čia taip greit šmutkių nesusidėsi biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Labas

as ir eisiu: isnesiu siuksles, nueisiu taloniuku nupirkt ir i krautuve uzeisiu, sarasa jau pasidariau. Greit uzeinu ir dar greiciau iseinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 21 balandžio 2020 - 10:46
Gavau tamsiai bordo pilnavidurio bijūno wub.gif Žinau, kad geriau būt rudenį, bet kada pasidalino tada ir džiaugsmas wub.gif
Atsakyti