pritariu, grazu.
kad nudave krusa, net uz kalnieriaus pridrebe.
IK, taip. Darysim darzus, sodinsim. As skupi noriu savo turet, kad nereiktu pirkt.
Mums judejimo laisves pavydi cieli trys daugiabuciai aplink. Su kaimynais pasnekam per atstuma. Galiu judet cieluose savo 6 aruose be kaukes.
Jeigu trąšos braškėms, bulvėms arba kitoms daržovėms man kelia juoką ( na, šiek tiek skiriasi procentinis santykis, bet iš esmės pakoreguojant normą pagal kalį , o papildomai duodant azotą, galima viską aptręšti su vienomis, visi paveikslėliai - marketingas )
Ogi trąšos rūgščiamėgėms kultūroms kitokios negali būti. Juose kalis ir fosforas yra kitokiomis formomis ir įsisavinami netgi rūgščioje dirvoje. O išbarsčius kokias bulvines į rūgščią dirvą, blokuojamas kalis, kalcis ir ypač fosforas. Pvz jeigu nusiperki nepakankamai nurūgštintų durpių substrato, iš karto dėl fosforo trūkumo tampa violetiniai pomidorų daigai.
Kada tas vėjas baigsis... Baisulinės dulkių audros. Debesys nubarstė kelis lašus, prasmego jie dulkėse ir tiek žinių. Smėlis grikši tarp dantų, vis dar akis nepraeina nuo vakar. Nusipirkau lašų, sulašins nakčiai.
Sodiname bulves palengva. Liko gal 5 ha , per savaitgalį gal užrauksime. Daigynai nedygsta, laistyti neįmanoma per tokį vėją, o ir šalta kopūstams dygti.
Net gelių daigų nenešu į šiltnamį. Ten naktimis šalta. Turiu kažkada nusipirkusi šildomą paklodę. Gal sakau reikėtų kloti ant žemės ir sustatyti daigyklas ? Iš viršaus agroplėvelę ant lankų, gal augtų ? jeigu MB neužginčys dėl saugumo.
omg kiek čia krapštymosi
Krapštymosi daug, bet man patinka ir gana greitai einasi, tik akys pavargsta be akinių negaliu jau. Ir manau lengviau nei kryželiu siuvinėti.
Aš paprikas pasėjau per naują, nė viena anksčiau nedygo, tai supyliau į vazoną visas sėklas kiek turėjau, žiūriu, kad dygti pradėjo, bus gražu kai pasidarys vazone šepetys.
Šiandien žuvų parsivežiau į tvenkinį, pažiūrėsiu kaip rudenį bus 4 karosus po kilogramą pirkau, sakau rudenį gal bus po kokia 1,5 kg
Labas rytas.
Faina turėti savo tvenkinėlį.
Man tai tie diskusai žuvelės neišeina iš galvos, ale kaip išbrango, jau kaina kandžiojasi, tuo labiau, kad nežinia ar gyvens, paskaičiau, tai reikia tam tikrų vandens parametrų. Gal paliksiu tą svajonę geresniems laikams ir taip su pinigėliais reik atsargiai, nes neaišku su darbais, dar tokias nesąmones sapnavau, gal carienė ras būdą atsikratyti be jokių išeitinių, kaip ir kitas atleidžia. Pasikausčiusi kaip apsukti. Prirašys trūkumų ar dar ko, su pardavėjomis lb paprasta. Paskui neįrodysi, kad nevagei. Visos bijo tai ir išeina tipo savo noru.
Reik eit valyti akvą, ale gal ne šiandien, lb nėra nuotaikos nieko daryti, kaip visada, jau tampa norma. Smagiau prie teliko panerti vąšeliu.
Rytas būtų gražus jei ne vėjas išeini, pasisukioji ir vėl į kambarį, reiks kokią užuovėją susirasti ir pradėti dirbti.
Gražios žuvys, bet aš nemėgstu akvariumo, na gal teisingiau per didelė tinginė tokiems dalykams. Geriau tvenkinys suleidai, užėjo nuotaika atsisėdai su meškerę žvejoji ar maudaisi, nei valyti nei vandenį keisti, nei burbuliatoriaus nereikia.
Mes skaldyto beržo užsisakėm, nes neaišku kaip čia viskas dėliosis, bus ramiakas. Daug nuo praeitos žiemos likę, tai tiek kiek tilps į malkinę Man tas malkų pirkimas visada stresas, kažkodėl likus baimė nuo senų laikų, kad neturėsiu iš ko, kai buvom bankui skolingi. Reiškias tie penki metai giliai į sąmonę isirėžus ir buvo išmokta gyvenimo pamoka.
Katytė vis ant kojų, rado vietą gulėti.
vakar taip pavargau, kad neturejau sveikatos net klavisais pabarskint Viska susodinau, susejau kas buvo planuose.