Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

oi, kodel tu man siulai vistas augint? Na gal tolimuose planuose ir butu galimybe.

jurgineliui cia rasei biggrin.gif

Labas, damos
Atsakyti
Sveikos smile.gif

oi kaip toli pažengusios smile.gif, jau net nepamenu ar su Velykomis sveikinau smile.gif

Kas gero jūsų padangese ? smile.gif Manojoje paukščiukai čiulba, narcizai žydi gražus tas pavasaris wub.gif , tik vėjų mažiau galėtų būti, bet gi nepasirinksi, fb amn priminimą išmete kokia buvo 2017 ši diena va smile.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5EBD1AC7
Atsakyti
oooo, pas Lyžuką žiema wub.gif wub.gif

vištos ir broileriai gali krūvoj augt, ar atskirų namelių reikia?
Atsakyti
O ką, Sapneli, ir tave vištomis sugundysime. biggrin.gif Sunkūs laikai ateina, pravers.

Vasarema, geriau atskirai. Suaugusios vištos muša mažesnius, jei kas nepatiks ir negyvai nugalabyti gali.

Užpernai sniegas, šiandien smėlio audra. Visko mačiusi per gyvenimą, bet šitokio pustymo tai ne. Mašinos išnyra kaip iš rūko, skersai kelią eina smėlio pūga. Tokia, kad už 100 m nieko nesimato. O man nervai, negaliu. Pasėti burokėliai ir svogūnai, tiesiog matau, kaip juos vėjas neša. Lietaus tai jau 4 savaitės kaip nebuvo. blink.gif
Atsakyti
o mes vaziuosim traukiniu i Kupiski jei vyas sugebes bilietus nupirkt biggrin.gif
Atsakyti
Labukas
Kaip gerai kad ryt penktadienis,kažkokia sunki ši savaitė
Kai nusipelnysiu gyventi geriau,va tada imsiuosi rankdarbiauti
O dabar siuvu tik kai mirtinai prireikia,darbe tiek atsisiuvu,kad namie nė pasižiūrėt nenoriu į siuvimo mašinos pusę
Širyt toks šaltas vėjas buvo,kad net kepurę susiradau ,ko per visą žiemą neprireikė
Atsakyti
Lady, ar su kaukėmis visą dieną prie mašinų sėdite ? Jeigu taip, tai galą gaučiau.
Šiandien per miestą prasinešiau kaukėta, ir to užteko.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas is Kupiskio wub.gif

vakar auto sustojime matem kaip bachurui policija: ateik cia, ir protokola uz kaukes neturejima surase.

Traukiny vaziavom tik mudu abudu, lafa.

Daug darbo laukia, puikus oras.
Geros dieneles.
Atsakyti
Mane ta kaukė nervina, oro trūksta, visą dieną nuprotėčiau, gal kioske nereiks? Kaip žmonės su skafandrais visą dieną blink.gif blink.gif
Už lango giedra, saulė, bus proga išlysti vit. D pagaudyti wub.gif
Dukra neleidžia į parduotuves, net į vaistinę, kaip rūpinasi, pati rizikuoja unsure.gif Gal ir neužsikrėsiu? Sėdim namuose su katyte, bet jau antradienį baigsis mūsų laimingas gyvenimas, teks eiti į vergiją. Vakar pažiūrėjau sodroje, 40,1 metų darbo stažas ax.gif Nesirgtų ligų neprirašyta, vaistų taip pat, viskas teisinga.
Atsakyti
Meri, gali pasidaryti skydą vietoje kaukės. Įmi įmautę dokumentų, pageidautina labai skaidrią ir tvirto plastiko, prakiši akinių kojeles per šono skylutes ir užsidedi su akiniais . Viskas - puikiausias skydas, su tokiais televiznikai vaidelenasi.

Vėl vėjas, vakar pripūtė į akis dulkių, visą naktį graužė, dar šiandien jaučiasi.

Sapneli, visam savaitgaliui išmovėte ? Daržus pasidaryti ?
Atsakyti

Ačiū, IK, už patarimus. Gal ir subręsime tiems vištinams, būtų labai gerai savo mėsytės turėti. MB nori dėl grožio kelių ančių ir kelių žąsų, bet gal ir broileriams prikalbinsiu. Dabar negalime atsidžiaugti, kad turime savo vištas ir kiaušinius. O kiek teigiamų emocijų wub.gif

Aš uošvienei buvau parvežusi mėsinių ančių kur per tris mėnesius užauga ir galima pjauti, tai gal vyras tas augintų?

Jurginėli bandžiau kelias nuotraukas padaryti, bet prastas fotografas iš manęs

94122998_516034402607355_26889531557140293709758_516034589274003_723343257816059

Atsakyti