Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 02 23, 21:00)
Vaišinamės, panelės biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
o silkė kur??? biggrin.gif

Sapniuk,kad viskas gerai būtų 4u.gif

buvau pas odos...,iš karto šokosi pjaut tą apgamą,bet neleidau,negaliu pasiverst ant jokio šono,o tas ant stuburo,tai ir visai lieku stovėdama miegot,atidėjo dviem savaitėm ir ko gero kartu išpjaus ir antrą,tas irgi senokai didelis,bet kai tikrino buvo geras,sakė gali nuimt jei noriu,tada nenorėjau,o dabar vienu kartu tegul pasiima,bus ramiau

gavom lauktuvių didžiulį šakotį,kovo 8 anksčiau atšvęsim,bus ką valgyt biggrin.gif ,važiuosim į sodą šašlų pasikepsim jei oras leis,kaip tik krikštaduktė su vyru bus atvykę,kompanija didelė

per pačią šventę prie operacinės sėdėsiu doh.gif ,tikrai metai ,,geri,,

oras bjaurus,liūtis stipri du kartus nupylė,šalta

Papildyta:
gruodžio temoj apie kovo 8 rašau biggrin.gif ,kažin taip ir liksim čia kol troba sugrius?
Atsakyti
Labas rytas.
Sapniuk,neprgyvenk ,susitvarkys kip nors. 4u.gif 4u.gif
Žiemą už lango.
Kaip mažasis neranda laiko pas odos gydytoją,apgamas pasikeitęs ir niežti. blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 02 23, 19:48)
. Dar nuo lietaus saugot reikdavo, nes žiedus aplaužydavo. Na aišku, dar tas žiedų skabymas. Tikrai ne tynginių gėlė, bet žydėjo nuo pavasario iki šalnų.

tai va su tiek reikalavimu jiman ir nepasiteisino tongue.gif, jau žymiai geriau pelargonijos smile.gif

Luety ir čia daug grožiu tongue.gif

http://sklep.cebulekwiatowe.pl/

IK tai tada i ta sklepa niekas neieis jei dar reiks rebusus spres, aš jau bandžiau ji per kita naršykle atsidarys ogi tas pats

Mums reiktu kreiptis į adminus kad pakeistų temos pavadinima, tik nutariam i koki:
Pvz: "Nesenstančių mergelių poilsio namai" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 vasario 2017 - 09:24
LAbukas

Po vakaryksciu uraganu(1zmogus zuvo...) siandien labai graziai saulyte sviecia biggrin.gif

PAs mane kazkada pievoj buvo kroku prisodinta,jau galvojau isnyko,nes vis nupjaudavom..Bet ziuriu prazydo vienas biggrin.gif Va ka reiskia,kai patingejom zole nupjaut biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 24, 09:23)
Mums reiktu kreiptis  į adminus kad pakeistų temos pavadinima, tik nutariam i koki:
Pvz: "Nesenstančių mergelių poilsio namai" biggrin.gif

Petuniją kasmet vaikai per Motinos dieną dovanoja. Bandžiau pati iš sėklų, bet nepavyko, gal šaldyt reikėjo ar dar kažko, nei viena neišdygo iš viso pakučio. Tai po to nuleidau rankas. Gražu man jos.
Sninga kaip kokį gruodį.
Pritepiau akis juodai, laukiu kada pritrauks dažai.
Nu ko taip nieko nesinori daryti, tik žiūrėti pro vitriną į dangų... ir taip antra savaitė jaučiuos sužlugdyta morališkai. Reik loterijos bilietą patikrint, viltis durnių motina. Nesnigtų gal iki Megos pavažiuočiau akvariumo pažiūrėti. Draugės neprisiprašo susitikt, nesibendrauja man, tai kū daryt biggrin.gif
Atsakyti
Merri nesijuok, o pasiūlyk ka nors romantiško smile.gif

O kada tau į darba? Ar jau čia su visam gavai atsiskaityma?
Atsakyti
Labukas
Kaip tik parašiau moderatorei ar galima pakeisti pavadinimą ir žadėjau siūlyt jums kad pasiūlytumėt pavadinimus temai
Kiek čia mes po tuos sniegus kapstysimės,taip ir pavasaris neateis
O pavadinimas tikrai fainas Lyžuka,toks biški kukū kaip ir mes visos
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 02 24, 11:00)
Labukas
Kaip tik parašiau moderatorei ar galima pakeisti pavadinimą ir žadėjau siūlyt jums kad pasiūlytumėt pavadinimus temai
Kiek čia mes po tuos sniegus kapstysimės,taip ir pavasaris neateis
O pavadinimas tikrai fainas Lyžuka,toks biški kukū kaip ir mes visos

man patinka apibudinimas "nesenstančios mergeles" biggrin.gif , tik va reiketų kažkaip gražiai ju trioba ivardinti arba tiesiog draugija rašyti bigsmile.gif
Atsakyti
Nesenstanciu mergeliu klubas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 24, 10:55)
O kada tau į darba? Ar jau čia su visam gavai atsiskaityma?

Antradienį į darbą. Šeimininkas sakė, kad nereiks tą dieną dirbt, nes atleidimo diena.
Nei nuobaudų, nei įspėjimų, tiesiog, nusprendė, kad netinku ir lauk. Viskas paprasta, jokie darbo kodeksai uabe negalioja. Užtenka žodinio įspėjimo. Laukia tos moteraitės su raudonu kilimu iš ESO, kovą pažadėjus apsireikšti. Jei ne ji, būčiau dirbus ir įsidirbus. Lb daug žinoti reikia tam darbe, o ji tai jau dirbus, tai jai tik prisiminti, ai..
Kažkokios suknistos atostogos, dieną naktį po internetą po darbo skelbimus knaisiotis. Ir tos žudančios mintys apie blogiausia - alkanus bankus. Jei ne jie, nebūtų tiek nervacijos.
Atsakyti
Merri,o kiek metu tave dar tie bankai kankins?

Žiurek , kad ta kurios lauke iš vis nedingtu ir beliks tada tave prisimint mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,
Merii,uzsidaro durys,atsidaro langas.Lietuvoj darbo jega emigravus i didziaja Europa,tai darbo turetu netrukt wub.gif Svarbu rasti miela sirdziai.
Man pavadinimas grupes neturi reiksmes,svarbu smagi draugija mirksiukas.gif
http://sincerelysara...diaperinpot.jpg
Cia kur pasakojau apie pampersiukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 vasario 2017 - 11:28