Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas,

atsalo ant UK nuo 27 iki 10.Jauciasi labai,net galvoju siluma isijungt.
Salai labai reiskia is kur vejas pucia,si kart atsisuko is siaures rytu ir pasekmes jauciasi iskart.
Velykos liudnos,bendravimas virtualus,dar pries velykas zento 50 ir marciukes 45 atsventem virtualiai ir anukeles 5m pirma jubilieju,o butume pavieseje Prancuzijoj,pasidziauge su jais kartu,o dabar tik per kompa,nei paciupint,nei priglaust.Dasigyvenom.
Man nepatinka megzt megztiniu,nebent anukem ka nors,o dideliu nemegstu,o va zaislai veza kaip narkotikas.Ramina,nereik jokiu vaistu.
Atsakyti
Meri, dėl siuvinėjimo kreipkis į Jurginėlį. Ji auksarankė.
Ingrida, pasižiūrėsiu siūlų.
Bernai daro šiltnamio duris, kasioju gėlynus. Sausa net treška.
Atsakyti
labukas
Su velykom visas
Šiandien šaltoka ir visai nemalonu lauke
Ruošiuos rytojui darbui,kažkaip tingisi
Luety,ką jau padarysi sujaukė ta korona planus,bet kaip sakau niekas nevyksta šiaip sau
Atsakyti
sveikos 4u.gif

su Šv. Velykom 4u.gif 4u.gif

Vilniuj palijo kiek, dulkes nusodino smile.gif
sodyboj sausa sausa, viskas dulka unsure.gif

keistos tos Velykos, bet niekur nesidėsi-valgom, miegam, valgom, miegam ir lašinius auginam.
Po tokio žiemos miego sodyboj taip sunkiai dirbos, achhhhh

Meri, siuvinėt kryželiu nieko mandro, svarbu apsispręst ką nori išsiuvinėt, gal pati ką sukursi, ar gatavos schemos reik. Man patinka primityvas, tai visokių schemų prisikaupus, jei ką-rašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurginėli, kam paprasta, o kam ne. Dėkui 4u.gif

Aš tai nusiploviau sodelį, pasilaisčiau, bet vėjas toks nesmagus, saulės mažai, gal ryt daugiau pabūsiu ore. Mezgu macheros šalikiuką prie kepurės. Ši mochera kitokia, lyg ir kanda, nei toji kids su šilku, bet turiu tokios panašios spalvos rankų darbo megztuką, tai į komplektą prie jo bus ax.gif
Atsakyti
O aš visą dieną knisausi kieme . Kol MB nemato, platinau gėlyną. Labai gerai velėna išsipurto kai sausa. Va dabar tai jau ir man rankos skaudės.

Tai dabar niekaip negaliu atšilti, net šaltis krečia. Išgėriau puodą kavos, ant viršaus dar vieną kakavos su pienų. Reikėtų eiti po šilta antklode pasnausti. O bet tačiau... Jaunoji gaspadinė nelabai iškeps lietinius. Reikia vakarienei įdarytų fermentiniu sūriu ir varške padaryti
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atrodo ir nieko nekasiau,o nuo trejų vėl pracypiau su rankomis.Tai ką ir megzti jau nebe galėsiu? bigsmile.gif blink.gif Nusišauti belieka..............
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Tai su tomis praėjusiomis ar dar besitesiančiomis Velykomis smile.gif

Ramios kaip ir pas visus tos Velykos smile.gif, maistu mažai ale ir nuo tų šonai riečiasi biggrin.gif, gi nei kas pas tave nei mes smile.gif, nieko nesodinau dar į šiltnami tik ridikeliai ir salotos žaliuoja jame o krapai tik dugt dabar susiruošė, matyt kokia sena sekla pkliuvus buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Delfi rašo, kad Lavastė išleido naują knygą, savo impretaciją Bružaitės nusikaltimui.
Mane visada žavėjo jos požiūris į gyvenimiškus nuokrypius, Bet niekad neteko matyti jos knygų pardavime. Turėtų būti įdomu. Nes situacijos baigtis sveiku protu nesuvokiamas ir lyg šiol nėra aiški, nors moteris ir atlieka bausmę, bet ar ji iš tikro prieš D. kalta?
Atsakyti
Neskaitau tokių knygų. Tolygu knistis srutose. Tegul prokurorai jas skaito, darbas jų toks nešvarus.
Šiaip Lavastės knygos ir straipsniai labai neblogi, gerbėja jos esu.

Seubas, koks šaltas vėjas.
Atsakyti
Tai ne srutos, tiesiog romanas.
Kraujo spaudimas 160/98, ale kaip ilgai nemažėja, negi teks papildomai pirktis vaistų. Iki rytdienos biuletenis, jei lieps darban, pajudėsiu, dar daugiau kils.
Sodelyje yra darbo, gėles išskirstyti, bet palieku gegužės pradžiai, kai nebus šalnų pavojaus. Išskirstytos ir perkeltos tik viendienės, kurios jau spėjo įsitvirtinti.
Nu ką, neriu vąšeliu toliau, nėra sveikatos ką daugiau veikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 14 balandžio 2020 - 11:07
Labas

Ingrida, tai jei kast ir megzt negalesi, tai jau tolygu pasauliniui krachui rolleyes.gif Kasa vyras ar kultivatorius, as geriausiu atveju plugeli patampau, kai bulves sodinam. NEMEZGU, seniai meciau si darba, monotoniska biggrin.gif Jau tureciau but seniai nusisovus.

Lavastes ir Vanagaites nepernesu. Neskaityciau nieko ne vienos. Ypac antrosios, kuri rase apie mamos patalus ir sesers mirties tiesiogini rysi. Slykstyne.

Buvom sode. Kaimynas taksistas parveze, nebetaksuoja del koronos, visi sedejom su kaukem.
Atsakyti