Moliūgus dar anksti. Nebent į puodelius, paskui persodinsi.
Kažkokia anomali šalna šiandien. Nakčiai šiltnamyje paprikas buvau uždengusi dviem sluoksniais agro. Dar jurginiukai. Atidengiu šiandien - polistirolo dėžėse pilna nušalusių. O kur be dėžių - gyvos. Gal sakau tarp polistirolo ilgiau šaltis užsilaikė ??? Gerai , kad turiu atsodinimui.
Ingrida, nustoks tiek draskytis. Tai ir rankos neskaudės.
Taigi svarbu Rygą pasiekti. Paskui imti taksą ir iki sienos. Pasiskambink į pasienį , ar praleis pėsčiomis. Jeigu nelabai, teks ieškoti kokių šunkelių.
Labas rytas.
IK į puodelius sodinsiu pirma. Tai galiu,pat tas.
Vakar pasodinau iš rūsio kelias chrizantemas,na jos tai jau nebijo gal šalnų?
Cypiu cypiu naktimis su rankomis,nepadeda nei leidžiami nei geriami vaistai.Labai sunku gydytojai nusakyti telefonu kur skauda ir kaip. Dabar kava šiek tiek padėjo.
Sausa,sausa,važiuosiu šiandien laistyti.Pasaulio pabaiga,kad pavasarį laistyti?
Cha bet nors vakar sutvarkiau vasarines avietes,šabakštynas buvo kelis metus.Pernai tiek uogų buvo ir visos mažulytės.Net nebe skyniau,palikau.Tai šiemet visą šabakštyną išlaužiau.
Aš ir rytą pradėjau nuo laistymo, sausa, net žemė dulka. Viena rožė įtartina, pernai sodinta, gal atsigaivalios. Reiktų raganes paretinti, į kiemą perkelti dalį krūmo, nes per didelis krūmas, visą langą dengia, taip ir pasidaugintų. Biski pašils, eisu akmenų kilnoti. Su diedu susipykau dėl jo tyngėjimo, taip kad Vėlykos pas mus neateis. Tyčia nieko nedarysiu.
Šiaip tai iš darbo manęs nepaleido, sakė, nėra pagrindo, gera darbuotoja, kioską uždarė, siūlė kitur, bet lb toli su persėdimais važiuoti ir reiktų jau ketvirtą ryto keltis, tai atsisakiau. Sukilo kraujo spaudimas iki 170, nuo tų nervų, dabar ant biletenio. Nežinau kiek tęs, būt gerai bent kol karantinas, nes esu rizikos grupėje.
Šiaip tai iš darbo manęs nepaleido, sakė, nėra pagrindo, gera darbuotoja, kioską uždarė, siūlė kitur, bet lb toli su persėdimais važiuoti ir reiktų jau ketvirtą ryto keltis, tai atsisakiau. Sukilo kraujo spaudimas iki 170, nuo tų nervų, dabar ant biletenio. Nežinau kiek tęs, būt gerai bent kol karantinas, nes esu rizikos grupėje.
Labas
vakar buvom sode. Draugai pasisiule nuvezti ant mamos kapelio, patys zvakiu nupirko, narciziuku..
Dar i mano sodyba uzsukom. O ten po laiptais toks urvas iskastas, geras vilkinis suva ilystu.
Po to dar i Simoniu giria, grynu oru pakvepavom. Karantina pazeidem, gerai kad baudu negavom,
vakar buvom sode. Draugai pasisiule nuvezti ant mamos kapelio, patys zvakiu nupirko, narciziuku..
Dar i mano sodyba uzsukom. O ten po laiptais toks urvas iskastas, geras vilkinis suva ilystu.
Po to dar i Simoniu giria, grynu oru pakvepavom. Karantina pazeidem, gerai kad baudu negavom,
Labas rytas.
Kas švenčiate - su šventėmis.
Kepa kiaulės kumpis ir turiu aguonų tortuką su persikais.
Pirmi metai per Velykas namie. Iki šiol pervažiuodavome per gimines, prisirydavome, prisibendraudavome . Neįsivaizduoju , kuo užsiimti. Jeigu kaimynų nepiktintume, eitume daryti šiltnamiui naujas duris. Ai, gal į pavakarę.
Kepa kiaulės kumpis ir turiu aguonų tortuką su persikais.
Pirmi metai per Velykas namie. Iki šiol pervažiuodavome per gimines, prisirydavome, prisibendraudavome . Neįsivaizduoju , kuo užsiimti. Jeigu kaimynų nepiktintume, eitume daryti šiltnamiui naujas duris. Ai, gal į pavakarę.
Su sv. Velykomis, damos
Kadangi i baznycia negalima, tai ryte pradejau margucius dazyt. Siaip si reikala atlikdavau sestadieni vakara. Vyras iki 8 dirbs, tai laiko marios. Anties nuo vakar like.
Kadangi i baznycia negalima, tai ryte pradejau margucius dazyt. Siaip si reikala atlikdavau sestadieni vakara. Vyras iki 8 dirbs, tai laiko marios. Anties nuo vakar like.
Labas rytas.
Paiilsėjote?
Gerai tokia išeiginė.Man mažiau tirpo ir rankos ir megzti stengiausi mažiau.Išsivijau siūlus,pradėjau skarą kur ploni siūlai lengvai mezgasi.Kaip sūnui mezgu ir 3 siūlų vilnonį megztinį,tai sunkoka megzti,gal dėl to ir rankos tirpsta? IK gal pas tave parduotuvėje Aibėje yra vilnonių siūlų,žvilgtelk,kai būsi.Nes sakė pardavėja pas mus mieste tik viena aibė. Tai ten supirkau siūlus. Važiuojant sodybon,reiks sustoti parduotuvėje irgi aibė. Noriu dar dukrai kardiganą numegzti.
Koks bebus oras jei petunijos nenušąlo šiltnamyje vešiu kelis balkoninius Vilmą,sukrovė žiedus,gaila tokiuose mažuose vazonuose bekankinti. Ir kibirą reiks atsivežti sodinti agurką,su žiedais didžiulis irgi jau gaila,pridėsiu mėšlelio ir užteks.
Labas
Ingrida, o tai tavo mergaite nemoka megzt, kad tu savo rankeles vargini?
Vakar vyra su bendradarbiu vaziuojant pro policijos posta sustabde. Bendradarbis registruotas prie savivaldybes, o maniskis Kupisky Sake jauna policinke ir praleido. Maniskis snd. ryte pasieme nuosavybes dokumenta
Ingrida, o tai tavo mergaite nemoka megzt, kad tu savo rankeles vargini?
Vakar vyra su bendradarbiu vaziuojant pro policijos posta sustabde. Bendradarbis registruotas prie savivaldybes, o maniskis Kupisky Sake jauna policinke ir praleido. Maniskis snd. ryte pasieme nuosavybes dokumenta
QUOTE(sapniukass @ 2020 04 13, 09:32)
Ne Sapniuk,kažkada bandžiau pamokyti,bet ji kairiarankė ,trūko man kantrybė atvirščiai rodyti.O ir noro didelio kol kas nėra.Nors aš išmokau pati,mama niekada nemezgė ir jau jos amžiaus variau megztinius.
Dabar žiūriu moheros.Bral kur kraži kainuoja 70 eurų be siuntimo. O jei neįtiksiu,pačiai per brangu nešioti,jau gatavą kažką galima nusipirkti?