Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

AA, skaičiau apie gaisrą Černobylyje, apie radiacijos paplitimą nerašė blink.gif
Laukiu šilumos, eisiu laukan, į savo uždarą kiemelį, jame saugu, jokių kontaktų, o ir grynas oras. Bandysiu baigti nepabaigtus dažymo štrichus, nusivalyti veidrodžius, persikelti viendienes, gal pavėsinę tvarkysiu, o tai užgrūzinau. Gaila, kad naktys dar šaltos, reiktų ir kitus augalus išskirstyti, bet bijau dėl šaltų naktų.
Atsakyti
https://www.tevu-dar...0#post-24478140
Dabar firma ragai ir kanopos cia persikele
Atsakyti
A A peržiūrėsiu grįžųsi,jei priimsite į tėvų darželį? ax.gif ax.gif
Užėjau šiandien į Dembavos medelyno puslapį,vakar verkė kad negali parduoti produkcijos.Na galvoju gal padarys kokias akcijas?Reiktų atsinaujinti.Kosmosas-kainos,eina sau. blink.gif blink.gif blink.gif O juk visa produkcija iš lenkų? mirksiukas.gif Aktinidijų,agrastų,valgomos sedulos aplamai užmušė kaina. bigsmile.gif bigsmile.gif
Valgomo sausmedžio,dar vakar mb sakau tik nenulaužk temdamas medžius,kaina irgi kaip už gerą medį,o mokėjome turguje kelis litus. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Liniuk, saugok save, kaip ten bebūtų niekas to už tave nepadarys ir vsų darbų nenudirbsi, baigsisi vieni, prasides kiti mirksiukas.gif , o sirgti , kenteti jau niekas nepavaduos, pačiai reiks...

Ingrida negaila buvo sedulą laužt bigsmile.gif dabar toks gražus jų žydejimas, aš dar narcizų pagailiu tik viena pasimerkiau, o ir tą patį šuo nulaužė mirksiukas.gif

ir pas mus gėlininkai verkia, kad niekas neperka, bet žiuriu ir politika geriau išmesiu negu nuleisiu kainą verysad.gif, našlaites po 0,50 ct plius nuo 4 eur atvežimas...o kai pagalvoji kokia trumpaamžė ji gėlė smile.gif

ale vistiek nusipirkau tik pigiau radau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 balandžio 2020 - 08:57
Lyžuką,aš dekoratyvinę laužiau,valgomos neliečiau.Dekoratyvinė raudona dabar labai graži.Jo valgoma labai gražiai žydi. wub.gif wub.gif
Dar apie medelyną,pažiūrėkite po kiek gervuogės?Kai Lidle 1 su trupučiu.Nu negaliu atsigauti nuo kainų šoko. blink.gif blink.gif
Lyžuka,pas mus mieste radau skelbimą už smulkiažiedes našlaites prašo 0.60.Smulkiažiedes?????? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 06 balandžio 2020 - 09:18
Tai nepersidirbu. Man patinka malkas pjauti, tik rankoms nelabai patinka tokia mankšta biggrin.gif
Ingrida, kad pas mus smulkiažiedės visad brangesnės nei būdavo. Vienais metais buvau pasisėjusi, man rodos ilgiau jos žydi
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2020 04 06, 10:24)
Ingrida, kad pas mus smulkiažiedės visad brangesnės nei būdavo. Vienais metais buvau pasisėjusi, man rodos ilgiau jos žydi

Vienais metais buvau pasisėjųsi smulkiažiedžių našlaičių.Praėjo keli metai dar vis randu pridygūsių. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 04 06, 10:14)
Lyžuką,aš dekoratyvinę laužiau,valgomos neliečiau.Dekoratyvinė raudona dabar labai graži.Jo valgoma labai gražiai žydi. wub.gif  wub.gif
Dar apie medelyną,pažiūrėkite po kiek gervuogės?Kai Lidle 1 su trupučiu.Nu negaliu atsigauti nuo kainų šoko. blink.gif  blink.gif
Lyžuka,pas mus mieste radau skelbimą už smulkiažiedes našlaites prašo 0.60.Smulkiažiedes?????? bigsmile.gif

ten kur pirkau visos vienodai po 0,40 ct, o tipo svyrančios vazoneliuose didokuose jau po 5 eur, verysad.gif, bet man gaila kažkaip pinigu už max 2 men žydejimo smile.gif o dar kai ne vienos reikia

va tokios smulkiažiedės, aišku ir krumelis ne kažka dydziu
https://scontent.fvn...amp;oe=5EAF3A48

aha jos linke užsiseti pas mane pastoviai zydi kur nuošaly, beto dar labai užsiseja neužmirštuoles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 balandžio 2020 - 11:32
Smulkiažiedės labai sėjasi. Pas mane po rožėmis - debesų debesai. Bet tik vienos spalvos - mėlynos.
Vakar pirkau našlaičių Miežiškiuose - po 0,40 . Su žiedais.
Ingrida, gal rasiu to dieduko Narbuto iš Vynupės tel. Pas jį kainos krikščioniškos visokių sodinukų
Pasidairyk internetinėse . Mačiau visokie krūmeliai nuo 1,5 eur. Pvz Dendropark.
Dar netoli Ukmergėje yra Pas Arnoldą ir dar kažkoks prie plento. Ai, Puošmedis.
Atsakyti
Labas

naslaiciu turiu pasiauginus balkone. Sejau a.a. mamytei kapeliui. Kaip bus su nuvezimu, pasodinimu nezinau. Ji jas labai mylejo, daugiau nei mano rozes ir lelijas.

Po dvieju savaiciu tupejimo namie, snd. su vyru pasivaiksciojom po Senvage. Koks geris wub.gif Visas antytes zvilgsniu isbuciavau, kiekviena zolyte. Del laimes man tiek nedaug reikia.
Atsakyti
labas 4u.gif

našlaites turguj pernai pirkau po 0,6 eu, tai po 0,4 normali kaina būtų mirksiukas.gif
atidarė senukai ale maisto parduotuvę-miltai, cukrus, aliejus, įvairios žemės, kiek trąšų, na ir truputis vyriškų instrumentų pričendalų.
Apsidžiaugiau, nes gavau durpių šilauogėms už draugišką kainą, o iš trąšų radau kalio salietros ir superfosfato granulėmis.

Kaimietuke,dabar patark, nes pamenu mokei su salietra l.atsargiai, reik patręšt žieminius česnakus, lysvė 10 m, saujos ar dviejų reiktų?
ar galiu bert ir superfosfato, nes daugiau jokių trąšų neturiu ir kiek jo bert tokiai lysvei?

ir kaip su žemės patręšimu žirniams, salotoms?
dėkavoju 4u.gif

galėčiau pirkti internetu, bet terminas 9 d. rolleyes.gif unsure.gif
Papildyta:
dar žuvų miltų turiu,jų kur pabarstyt?
Atsakyti
Papildomam tręšimui apie 200 g į tavo lysvę . Išbarstai vienodai ir palieji. Arba lieji ištirpinusi. Superfosfato dabar česnakams neverta barstyti. Kol jis suvaikščios dirvoje į tirpius junginius, tavo česnakai bus jau nurauti.

Visoms kitoms daržovėms berk apie 3 kg į 1 arą kalio salietros ir 2 kg superfosfato. ( 10 m lysvei 300 ir 200 gramų ) Aišku, normos svyruoja gerokai, betgi nebarstysi atskirai kiekvienai apskaičiavus. Pvz žirniams gali gerokai mažinti tos kalio salietros, jie nesupyks. Žuvų miltus išbarstyk ir tiek. Jie irgi ilgo grojimo. Kaip ir fosforas bei kalis. Jų ir norėdamas neperdozuosi.
Atsakyti