Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

labas 4u.gif

su skaudama galva unsure.gif

Ingridėl, vieną porciją viriau paprastai-gavos skystalas, kitai dėjau uogienių tirštiklio, tad jau padabniau buvo. Gal dėt daugiau cukraus, bet cukraus ir taip galiu šaukšteliu suvalgyt, tad kažkaip nesinori tų uogienių persaldint be reikalo.
Ar atšildžius uogos nevirsta koše?nešaldžius jų ax.gif

vakar atsitiktinai tv reklamą vokiečiams pamačiau-arbatos grybas su stiklainiuku 50 eu blink.gif
dabar galvoju, mažu kitaicai savo ligoniams arbatos grybą girdė, kad taip greit su virusu apsitvarkė, chmmmm
eisiu profilaktiškai išgersiu, nes nieks be manęs daugiau jo nevartoja.
Susičiaudėjau tris kartus, vadinas tiesą sakau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jurginėli dėl ko skauda galvelė? bigsmile.gif bigsmile.gif
Man tai rankos vis tirpsta nuo stuburo.Kaip mb sako persikreipus kasu žemę ir nuo to.Gali būti vakar nekasiau,šiąnakt jau geriau išmiegojau.O jei noriu išmiegoti,geriu nuo uždegimo tabletę. mirksiukas.gif
Jurginėli,man į kokteilius sueina visos uogos,patežę ar ne.Och kaip gerai šiemet šaldiklį tuštinu.Liko tik svogūnų laiškai kitiems metams,nes jau šviežius valgau.O visą kitką sueis manau.MB sako stebuklai šiemet ko gero suvalgysime šaldytus grybus?Beveik kasdien dedu į padažus. ax.gif Dar vis baravykus laikau,tikiuosi sulaukti vaikus. ax.gif
Tai vėdrynai auginami tik šiltnamyje?Kokius žiedus rodė per žinias.Pasaka,kaip rožės. bigsmile.gif Jaučiu sodinsiu į didesnius vazonus ir paliksiu šiltnamyje.
Žmonėms kokie nusotoliai raus našlaites ir mes lauk. bigsmile.gif bigsmile.gif
https://meyermaistas...-cake-receptas/
Gal savaitgalį pabandyti šokoladinius pyragėlius su lava?Bet labai reikia pataikyti temperatūrą,kaip tik su mano sena orkaite.Čia jau būtų iššūkis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

Jurgineli, ir as arbatos gryba turiu, geriam abu.

Jokiu imantrybiu nedarau. Man maistas turi but kuo paprastesnis. Vyras nesiskundzia biggrin.gif
Atsakyti
Dėl maisto, tai nejaučiu nei kvapo, anei skonio, lb man to trūksta. Jau kiek laiko, bet dar neatsigauna tie jutimai. O dabar dar ryškiai pablogėjo atmintis. Įtariu, kad progresyviai Alzcheimeris artėja. Visi požymiai. Nesuvokiu kaip galėčiau jį sulėtinti, o gal tai neišvengiama.
Ryt nuo ryto eisiu darbukan, turėsiu krapštymosi iki vakaro, jei dar neliks ir sekmadieniui. Prasiblaškysiu, nes tas sedėjimas namuose jau ir mane užkniso, nelabai iįsivaizduoju kaip jūs iškenčiat. Vėjas koks, nu ką, einu kokią porą kaukių pasiūsiu, paskui pamegsiu, teliką pažiūrėsiu, žiū ir vakaras ateis...
Atsakyti
https://www.15min.lt...j54c810Eig8sTM0
Kvėpuojame,kvėpuojame merginos. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Važiuoju pas savo vištukes.Darbų prisigalvojau,gaila per trumpa diena. ax.gif ax.gif
Neliūdėkite. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 04 03, 07:47)
https://www.15min.lt...j54c810Eig8sTM0
Kvėpuojame,kvėpuojame merginos. wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif
Važiuoju pas savo vištukes.Darbų prisigalvojau,gaila per trumpa diena. ax.gif  ax.gif
Neliūdėkite. 4u.gif  4u.gif

Labas rytas,

aciu ,Ingrida,uz pozityvu straipsni.
UK kasdien jau netenjama virs 500 zmoniuku.Daug jaunu.13 metu ir 19 metu isejo ir 21.Taip kad visiem pavojinga.Kai oamatai tokius skaiciukus,nebesinori eit niekur,net i balkona.
Savaitgalyje pranesa atsilima iki 21 silumos,bus visiems issukis.Suprantu,kas name su sodu gyvena,o kas bute be balkono su seima?Mes soda turim,kiemeli.O anglai tokie nepasedos,tikrai bus issukis issedet namie.Bauda isejus be reikalo £960 . unsure.gif wub.gif
Atsakyti
Meri, man sedejimas namuose jokios kancios nekelia. Tai i kancia nepanasu.

Vat vyras prase nueit nupirkt taloniuku, va cia tai stresas bus. Paskambins, paklausiu ar butinai siandien eit, mazi galiu vizita atidet rytdienai. biggrin.gif Ryt dar ir siuksles isnesciau. Eisiu su respiratorium, grozis devintoj vietoj.
Atsakyti
Buvau išlindus i vaistinę, nuotoliniu būdu pratęsė receptus, tai šiaip sau pagalvojau, jau geriau korona, nei koks karas. Beveik nesutikau žmonių, tikiuos laiminga pabaiga šio išėjimo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

toli jau pažengėte smile.gif

aš pirkau pora kaukių, nelabai irgi patogios, tvanku po jomis, o jei dar su tom vienkartinem pirštinemis tai iš vis tik prakaitas muša smile.gif

aš irgi namine ir tai jokiu budu nesedimas biggrin.gif< man darbe sedejimas pilna to žodzio prasme, o namuose veiklos sočiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 balandžio 2020 - 10:25
Pasiuvau dviejų sluoksnių, manau užteks, sakiau bus darbe ir ne taip karšta. Laukui turiu džinsinę.
Na nėra vaistinėse, JOKIŲ. Darbdavys ne tas atvejis, kad aprūpins. Ubagynas pas mus, vos kvėpuoja įmonė. Neįsivaizduoju ką darys po atostogų, jei neatsidarys. Tų dešimt procentų tikrai nemokės, iš kur.
Atsakyti
Na va, camelijoj diz. skyscio ner, pasiskambinau telefonu. rolleyes.gif

Paskambino vyras, pasirodo su skirtingais batais isejo blink.gif Dabar triedzia britvom, kaip namo reiks parvaziuot biggrin.gif Pasakiau, kaip nuvaziavai taip ir parvaziuosi rolleyes.gif

Sake darbe dvi dideles picas atveze, po 50g. zaliu devyneriu ipyle. Sefas ryte norejo masina atsiust ax.gif Nuvezimui i darba. Va cia tai servisas biggrin.gif
Atsakyti
Miargos, kam tas dezinfekcinis. Nusipirkite tos 70 laipsnių. Šlakelis ant rankų, 50 g į gerklę. Vakare ant viršaus vyno. Šokt ir dainuot tik traukia. Pofik tas virusas. biggrin.gif
Na kokios jūs namisėdos. Pasimaliau po miestą, pasiėmiau siuntinį ( knygą užpirkau, "Imperatorienė Sisi" ), maisto, nuvariau į Lytagrą. Parboginau plėvelės, detalių technikai. Ten kariška tvarka, vyrukas su racija įvažiavimą reguliuoja, reikia iš anksto užsisakyti daiktus, tada už durų eilėje lauki, pro tokį langelį paduoda, sąskaitą pasirašyti iškiša.
Atsakyti