tiek saldainių per trumpą laiką surijus ir žo...a slipnetsa
valgau kibinus vėl
išpikiavau paprikas, čilius, privargau
QUOTE(sapniukass @ 2020 04 01, 18:40)
Labas'
tai uz kokia suma reik pirkti, kad nepastebet 23 euru O kaip irodei, kad pirkai 200g. saldaimiu,o ne du kilus, galsuvalgiai bevazinedama
tai uz kokia suma reik pirkti, kad nepastebet 23 euru O kaip irodei, kad pirkai 200g. saldaimiu,o ne du kilus, galsuvalgiai bevazinedama
Tai mane prisiminė konsultantė,nes nu praėjo 10-15 minučių.Ji gi ir suspaudė tuos saldainius. Aš irgi galvojau dabar reiks atsukti pas apsauginį filmą,kad tikrai aš pirkau.Be jokių probemų surašėme aktą ir atidavė pinigus. Kai Lidle palikau 70 eurų su pilnu didžiuoju vežimu,galvoju maxima su maišu tiktais -42 eurai logikos nėra?Tik tada ir suabejojau.Kažkaip pasitikiu beveik visada ,ne visada ir čekį pasiimu.
Aš vėl viriau baltame vyne kiaulės mentę.Nus skanu.
Labas rytas.
Dukros šuva nusilaužė nagą,susikambino su veterinare,priėmė lauke,atliko procedūrą. Svolačiukas perkando veterinarei ranką.
Meri, ko diena bloga, kad ja ruosiesi kankinti.
Isejo vyras i turgu ir maxe, su visa priklusancia amunicija. Pasiruosiau tarybiniu laiku muilu ismuilinta skepeta. Viskas i vonia ir plaunu
Isejo vyras i turgu ir maxe, su visa priklusancia amunicija. Pasiruosiau tarybiniu laiku muilu ismuilinta skepeta. Viskas i vonia ir plaunu
Ingrida, na ir užmojai pas tave. Kelioms tu čia dienoms perki už 70 ir 40 eurų ?
Man už tokią sumą savaitei maisto užtektų. Vyno neskaičiuojant. Na, tiesą sakant, daržovių iš bėdos yra, konservų pakankamai, dar šio to šaldyto, dar kokį viščiuką išžvejoju iš šaldiklio.
Saldainių neperku, nes surysiu ir viskas ant užpakalio nusės. Kartais kas nors užneša juodo šokolado ar kokių super duper šokoladinių saldainių dėžutę. Per akis to gundymo.
Man už tokią sumą savaitei maisto užtektų. Vyno neskaičiuojant. Na, tiesą sakant, daržovių iš bėdos yra, konservų pakankamai, dar šio to šaldyto, dar kokį viščiuką išžvejoju iš šaldiklio.
Saldainių neperku, nes surysiu ir viskas ant užpakalio nusės. Kartais kas nors užneša juodo šokolado ar kokių super duper šokoladinių saldainių dėžutę. Per akis to gundymo.
IK,na kokioms penkioms dienoms.Kad tu matytum kokias tašes velkame į penktą aukštą.MB sakau kaip gali du žmonės tiek suvalgyti????? O tai jei būtų dar trys vaikai? Na ir eidavome kasdien į parduotuvę su tašėmis.Tai gerai IK pas tave daržovės namie,o aš dabar perku ir špinatus pokais ir agurkai,pomidorai,obuoliai..........Papirkau vėl papigiai 5 vištas Lidle,blauzdeles,pilnas šaldiklis,gali karas prasidėti,išgyvensime.
Sprogsiu vakarienei burokėlių humusas su graikiniais riešutais,švieži makaronai su daržovėmis,grietinėlės padaže,pasukų kokteilis su špinatais,avietėmis,obuoliais ir kepa apelsinų pyragas,rytdienos pietums blauzdelės.Ir viską padariau grįžųs 17 valandą. Na viskas ir sueina kasdien.
Pamėgau subroduktus,kur nelabai vertindavau,kaip skanu širdukės vakarienei,kepenėlės kartą į savaitę.
Šiandien pagaliau nusipirkome toninę talpą vandeniui,žinote kaip vargau su laistymais.
Dirbame,policija kelis kartus lėtai pravažiuoja,bet nieko nesako ,nesibūriuojame.
Sprogsiu vakarienei burokėlių humusas su graikiniais riešutais,švieži makaronai su daržovėmis,grietinėlės padaže,pasukų kokteilis su špinatais,avietėmis,obuoliais ir kepa apelsinų pyragas,rytdienos pietums blauzdelės.Ir viską padariau grįžųs 17 valandą. Na viskas ir sueina kasdien.
Pamėgau subroduktus,kur nelabai vertindavau,kaip skanu širdukės vakarienei,kepenėlės kartą į savaitę.
Šiandien pagaliau nusipirkome toninę talpą vandeniui,žinote kaip vargau su laistymais.
Dirbame,policija kelis kartus lėtai pravažiuoja,bet nieko nesako ,nesibūriuojame.
Ingrida, pribloškei. Ir taip kasdien gamini restoraninį meniu ? Pas mane viskas paprasčiau. Pusryčiai nesikeičia jau 40 m . Sumuštinis su kava. Pietums pašildžiau nuo vakar likusios kopūstienės, pakepiau kelis gatavus kepsniukus ir parboginau iš rūsio raugintų agurkų stiklainį. Vakarienei atidariau konservuotos cielos paprikos ir prikimšusi faršo- ryžių įdaru, užkepiau orkaitėje. Visi saldumynai - sumuštinių batonas suteptas Rududu ir pakeptas sumuštinių keptuvėje.
Už tai persodinau paprikas ir baigiau skaityti detektyvą. Gulėdama.
Už tai persodinau paprikas ir baigiau skaityti detektyvą. Gulėdama.
IK,tai gi su mb kasdien žiūrime kulinarijos laidą per BTV iš Australijos.Ten tokių perliukų parodo,kaip šiandien burokėlių humusą. Tik vietoje pistacijų,panaudojau graikinius.Apelsinų pyragą irgi ten užmačiau.Dieną rodo 13.30,kitą dieną ryte kartoja po 7.Žiūrime ryte,dieną kapstausi darže.
Stengiuosi šeštadienį gardu-gardu nepraleisti,rytoj Beatą,šaštadienį,sekmadienį su Jurginėliu žiūrime per NTV. iR VIS NORISI BANDYTI IŠBANDYTI.
Stengiuosi šeštadienį gardu-gardu nepraleisti,rytoj Beatą,šaštadienį,sekmadienį su Jurginėliu žiūrime per NTV. iR VIS NORISI BANDYTI IŠBANDYTI.
Ingridėl, šitiek kramtot, o ant šonų tik skūra aš pro duris jau nepraeičiau
prisikepiau miltinių blynukų su grietine ir gervuogių uogiene, mmmmm
prisikepiau miltinių blynukų su grietine ir gervuogių uogiene, mmmmm
Labas rytas.
Jurginėli,Jurginėli kur tu matai tą skūrą.Mes gi dar ir nesimatę. Su kastuvu pasidarbuoju,šiek tiek išmėtau darže tuos kg.
Jurginėli o ką darai,kad gervuogių uogienė nebūtų skysta?Aš šiandien trauksiu šaldytas gervuoges kokteiliui.
Jurginėli,Jurginėli kur tu matai tą skūrą.Mes gi dar ir nesimatę. Su kastuvu pasidarbuoju,šiek tiek išmėtau darže tuos kg.
Jurginėli o ką darai,kad gervuogių uogienė nebūtų skysta?Aš šiandien trauksiu šaldytas gervuoges kokteiliui.
Pas mus uždarė didžiulę Rimi parduotuvę Autobusų stotyje, du darbuotojai susirgo Korona. Kaip tik planavau ten ryt skanių ledų pirkti. gaila.
Ingrida, tau reikėjo kavinukę atsidaryti, būtum puiki šefė. Ir aplamai esi auksarankė, turi didelių gabumų
Mano sesė su naujagimiu anūku nerizikavo, liko Anglijoje. Abu vaikai ten jau šaknis įleidę ir nemato ateities gimtinėje. Čia likęs vyras, tai jam mokesčius sumoka už butą.
Ingrida, tau reikėjo kavinukę atsidaryti, būtum puiki šefė. Ir aplamai esi auksarankė, turi didelių gabumų
Mano sesė su naujagimiu anūku nerizikavo, liko Anglijoje. Abu vaikai ten jau šaknis įleidę ir nemato ateities gimtinėje. Čia likęs vyras, tai jam mokesčius sumoka už butą.