Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

tiek saldainių per trumpą laiką surijus ir žo...a slipnetsa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

valgau kibinus tongue.gif vėl biggrin.gif

išpikiavau paprikas, čilius, privargau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 04 01, 18:40)
Labas'

tai uz kokia suma reik pirkti, kad nepastebet 23 euru blink.gif O kaip irodei, kad pirkai 200g. saldaimiu,o ne du kilus, galsuvalgiai bevazinedama biggrin.gif

Tai mane prisiminė konsultantė,nes nu praėjo 10-15 minučių.Ji gi ir suspaudė tuos saldainius. ax.gif Aš irgi galvojau dabar reiks atsukti pas apsauginį filmą,kad tikrai aš pirkau.Be jokių probemų surašėme aktą ir atidavė pinigus. mirksiukas.gif Kai Lidle palikau 70 eurų su pilnu didžiuoju vežimu,galvoju maxima su maišu tiktais -42 eurai logikos nėra?Tik tada ir suabejojau.Kažkaip pasitikiu beveik visada ,ne visada ir čekį pasiimu. ax.gif
Aš vėl viriau baltame vyne kiaulės mentę.Nus skanu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 01 balandžio 2020 - 19:18

Labas rytas.
Dukros šuva nusilaužė nagą,susikambino su veterinare,priėmė lauke,atliko procedūrą. mirksiukas.gif Svolačiukas perkando veterinarei ranką. blink.gif rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Opiat mučitelny den nusimato verysad.gif
Atsakyti
Meri, ko diena bloga, kad ja ruosiesi kankinti.

Isejo vyras i turgu ir maxe, su visa priklusancia amunicija. Pasiruosiau tarybiniu laiku muilu ismuilinta skepeta. Viskas i vonia ir plaunu rolleyes.gif
Atsakyti
Ingrida, na ir užmojai pas tave. blink.gif Kelioms tu čia dienoms perki už 70 ir 40 eurų ?
Man už tokią sumą savaitei maisto užtektų. Vyno neskaičiuojant. ax.gif Na, tiesą sakant, daržovių iš bėdos yra, konservų pakankamai, dar šio to šaldyto, dar kokį viščiuką išžvejoju iš šaldiklio.
Saldainių neperku, nes surysiu ir viskas ant užpakalio nusės. doh.gif Kartais kas nors užneša juodo šokolado ar kokių super duper šokoladinių saldainių dėžutę. Per akis to gundymo.
Atsakyti
IK,na kokioms penkioms dienoms.Kad tu matytum kokias tašes velkame į penktą aukštą.MB sakau kaip gali du žmonės tiek suvalgyti????? mirksiukas.gif biggrin.gif O tai jei būtų dar trys vaikai? bigsmile.gif bigsmile.gif Na ir eidavome kasdien į parduotuvę su tašėmis.Tai gerai IK pas tave daržovės namie,o aš dabar perku ir špinatus pokais ir agurkai,pomidorai,obuoliai..........Papirkau vėl papigiai 5 vištas Lidle,blauzdeles,pilnas šaldiklis,gali karas prasidėti,išgyvensime. bigsmile.gif
Sprogsiu vakarienei burokėlių humusas su graikiniais riešutais,švieži makaronai su daržovėmis,grietinėlės padaže,pasukų kokteilis su špinatais,avietėmis,obuoliais ir kepa apelsinų pyragas,rytdienos pietums blauzdelės.Ir viską padariau grįžųs 17 valandą. mirksiukas.gif Na viskas ir sueina kasdien. bigsmile.gif
Pamėgau subroduktus,kur nelabai vertindavau,kaip skanu širdukės vakarienei,kepenėlės kartą į savaitę. ax.gif
Šiandien pagaliau nusipirkome toninę talpą vandeniui,žinote kaip vargau su laistymais.
Dirbame,policija kelis kartus lėtai pravažiuoja,bet nieko nesako ,nesibūriuojame. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, pribloškei. blink.gif Ir taip kasdien gamini restoraninį meniu ? Pas mane viskas paprasčiau. Pusryčiai nesikeičia jau 40 m . Sumuštinis su kava. Pietums pašildžiau nuo vakar likusios kopūstienės, pakepiau kelis gatavus kepsniukus ir parboginau iš rūsio raugintų agurkų stiklainį. Vakarienei atidariau konservuotos cielos paprikos ir prikimšusi faršo- ryžių įdaru, užkepiau orkaitėje. Visi saldumynai - sumuštinių batonas suteptas Rududu ir pakeptas sumuštinių keptuvėje.
Už tai persodinau paprikas ir baigiau skaityti detektyvą. Gulėdama. doh.gif
Atsakyti
IK,tai gi su mb kasdien žiūrime kulinarijos laidą per BTV iš Australijos.Ten tokių perliukų parodo,kaip šiandien burokėlių humusą. ax.gif Tik vietoje pistacijų,panaudojau graikinius.Apelsinų pyragą irgi ten užmačiau.Dieną rodo 13.30,kitą dieną ryte kartoja po 7.Žiūrime ryte,dieną kapstausi darže. ax.gif
Stengiuosi šeštadienį gardu-gardu nepraleisti,rytoj Beatą,šaštadienį,sekmadienį su Jurginėliu žiūrime per NTV. mirksiukas.gif iR VIS NORISI BANDYTI IŠBANDYTI. bigsmile.gif
Atsakyti
Ingridėl, šitiek kramtot, o ant šonų tik skūra biggrin.gif aš pro duris jau nepraeičiau biggrin.gif biggrin.gif

prisikepiau miltinių blynukų su grietine ir gervuogių uogiene, mmmmm wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jurginėli,Jurginėli kur tu matai tą skūrą.Mes gi dar ir nesimatę. mirksiukas.gif Su kastuvu pasidarbuoju,šiek tiek išmėtau darže tuos kg. mirksiukas.gif
Jurginėli o ką darai,kad gervuogių uogienė nebūtų skysta?Aš šiandien trauksiu šaldytas gervuoges kokteiliui. ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Pas mus uždarė didžiulę Rimi parduotuvę Autobusų stotyje, du darbuotojai susirgo Korona. Kaip tik planavau ten ryt skanių ledų pirkti. gaila.

Ingrida, tau reikėjo kavinukę atsidaryti, būtum puiki šefė. Ir aplamai esi auksarankė, turi didelių gabumų wub.gif

Mano sesė su naujagimiu anūku nerizikavo, liko Anglijoje. Abu vaikai ten jau šaknis įleidę ir nemato ateities gimtinėje. Čia likęs vyras, tai jam mokesčius sumoka už butą.
Atsakyti