Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Užjaučiu visas, kurios daugiabučiuose sėdite.
Išvažiuoju į laukus, po šiltnamį, po gėlynus kuičiuosi. Išgrėbstyti pakelę reikia.

Kas kelias valandas einu pažiopsoti į kaimyno aveles, tiksliau, ėriukas. Ėriuojasi kasdien. Na tokie gražūs ėriukai, storomis kojytėmis, beveik pliki. Vis atrodo, kad sušals. Bet nieko, straksi jau spėriai , kurie vyresni. Tai norisi paniurkyti. Bet negalima , avys stresuoja. Tai tik rymau prie tvoros.
Atsakyti
Jo IK visai šalia pas tave avytės. wub.gif wub.gif wub.gif
Sapniuk,o tu dar abejojai? mirksiukas.gif
Nuvirė gal 5 serenčiai ktame ne tiek sandariame šiltnamyje.Petunijos,lobelijos iš gyveno.Dieną petunijos nuo karščio net apgeibo šiltnamyje,pravėrųsi duris laikiau. bigsmile.gif
Visą dieną šakas smulkinome,dabar kelis maišus turiu.
Žiūrėjau žiūrėjau į biteles kaip neša ant kupros pilnus geltonus lagaminus.Kur jos ir randa?Blindė ar jau žydi? bigsmile.gif bigsmile.gif Puiki meditacija. ax.gif
Rytoj gal baigsime pjauti malkas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi malkas pjaustau, kol neturiu kitų darbų. Bet jau krūvos didumas, ilgam užteks smile.gif Išmokau ir grandinę užsidėt, ir pagaląsti.
Mano visa augmenija antrą naktį šiltnamy nakvos. Uždangsčiau keliais sluoksniais agro. Jau taip stypo tik persodinti, sakiau bus kaip bus.
Atsakyti
O pas mane šiltnamis be durų. Pernai sulūžo, tai MB neprieina rankos naujas pagaminti. Vieną pusę šiaip taip bile kaip užkaliau senu polikarbonato gabalu, kitai pusei reikės gal kokią seną paklodę pakabinti.
Jeigu vėl bus po -6 , man sudygę kopūstai nušals.
Sėja svogūnus vyrai. Aš dar šiltai miegu, o jie jau nuo 7 išvairuoja į laukus.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Sėdžiu kaime. Paprikos taip gausiai sudygo, dvi dienas į atskirus vazonėlius sodinau. Reikėtų išmesti dalį, bet sąžinė neleido ax.gif Gal užaugs ir suvartosim unsure.gif Buvau pernai labai daug prišaldžiusi, dabar matau, kad gal ir suvalgysim, daug gaminu, kad rečiau po parduotuves maltis. Gerai, kad sėdėjau kaime, paskelbta, kad parduotuvėse prie mano namų Vilniuje lankėsi infekuotas asmuo. Turėjo kontaktą su segančiu, buvo įspėtas, kad turi izoliuotis, tai ne, kiekvieną dieną šliaužiojo po miestą. Dabar susirgo.
Atsakyti
vasarema, Dievas tave apsaugojo wub.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

ui, visus tuos be reikalo šmirinėjančius gun_bandana.gif gun_smilie.gif ninja.gif
stadione pilna ir vaikų, ir senelių, ir kitokio plauko žmogėnų, kažkas ant supynių apie 6.30 val. pradeda suptis, bet nedažlibinu.... tipo karantinas.....

ryt bandysiu iki parduotuvės subėgiot, duonos, žolių, ko nors skanaus tongue.gif
šaldiklis tuštėja biggrin.gif iš rudens dejavau, kad porų per daug turiu, diedas dėl paprikų putojos, dabar viskas tvarkingai kemšama į pilvus biggrin.gif

skaitau tvarkingai po 20 lapų per dieną, iki bibliotekų atsidarymo turėčiau tilp, kitaip bus badas. Elektroninėms knygoms akių gaila, kažkaip popierinės kitaip skaitos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Turbūt dabar niekas aplinkosaugininkų nebijo,kūrena bile ką. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Visą žiemą miegojau prie atidaryto lango,dabar ką ten kūrena,tokia smarvė. blink.gif blink.gif Pas mus šalia nuosavų namų rajonas arba privati katilinė brūdą kokį kūrena? blink.gif
Pas mus koks geras namo pirmininkas,reikia rinkti jauną vyriškį.Visi kaimynai panašaus amžiaus,o išsirinkome jau mūms į sūnų tinkamą,užaugintą,tėvai išsikėlė į kaimą,jam su drauge paliko butą.Vakar skelbimas,nupirkta 10 l dezinfikavimo skyščio,vieną kartą į savaitę dezinfekuoja laiptinę,2-3 kartus per dieną durų rankenas dezinfekuoja,vėdinimai,jokių šlavimų laiptinės.Žiūriu visi aukštai išplauti švariai.Reiks ir man mūsų aukštą išplauti. mirksiukas.gif Nes du butai nuomuojami šalia jauni vaikinai tikrai neplaus.Kaiminka daug metų plovė,tai dabar aš tik prižiūriu. ax.gif
Liniukai,sunku vienai ūkį laikyti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif Maniškis ne toks jau darbininkas,bet kai atgulė ligoninėn jau sunku vienai.Tai kas sulūžo,tai signalizcija sudurniavo.O jei mašina sugestų viskas jau man,nesikišu tokiais klausimais. mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Graži diena, biski pašils daugiau, eisim tvorą dažyti. Pabūsiu lauke ir saulėje vitamino D pagaudysiu, nes vakar pamiršau nusipirkti.
Vėl nugriebiau anemonų, kai žydi, negali nesigrožėti, tik sako, kad pas mus neperžiemoja, tai nežinau kaip manosios, bet sodinsiu naujų, perdaug nebus.
Dėl maisto, tai tikrai pritrūksiu, bet tuomet ir eisiu apsipirkti. Kai su mašina, tai kitaip, o kai reikia autobusu, imi kiek panešti gali. Seniau prie darbo apsipirkdavau, problemų nebuvo, nereikėjo kaupti.
Atsakyti
Labas

isleido du dirigento agurkai snapus. Radau tuscius orchiu vazonus, sodinsiu. Mano siltnamis bus balkone biggrin.gif Kokiu 5 cm. aukscio salotos, reiketu issodint, bet taip tingiu.

Mokaus anglu rolleyes.gif
Atsakyti
Meri, apdulkės tavo šviežiai dažyta tvora.
Žiovauju, net žandikauliai traška. Nu niekaip nepriprantu prie laiko pasikeitimo.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

kaži, ar gaidžiai irgi persuko savo laikrodžius tongue.gif biggrin.gif

Lyžuka, brangioji, dėkui už gėliukus 4u.gif 4u.gif

ar giliai yra pakasamos veronikos?
Atsakyti