Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

supratau, Luety mirksiukas.gif

Lukiškėse buvau, ne kartą ir ne du, sienos storos, durys rakinamos, po perimetrą galimą šunis paleist, yr bokšteliai. Aišku, niekam nelinkiu atsidurt uždarytam, bet tokiomis aplinkybėmis ne vieną ten įkiščiau

Meri, šaunuolė, būsi apsisaugojus mirksiukas.gif

neišeinu iš savo restorano, reik gal ir namuos antsnukį dėtis biggrin.gif

Frau, kaip Jūs ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 25 kovo 2020 - 18:32
Vyras apsigalvojo, pasimatavo ir sakė, nešios. Aišku, vaistinių geresnis, bet kol gausiu pirkt, o iš spekuliantų tikrai nepirksiu. Mačiau gražių pardavinėja.
Ryt gal kitokios rūšies bandysiu, paprastesnių paruošt.
Dar radau pradėtą ir užmiršta suknelė siūti iš japoniško tikro šilko, gal nukirpsiu ir į palaidinė perdarysiu. Vis užsiėmimas.
Tvorą anūkas nudažys, pats pasisiūlė.
Atsakyti

Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 03 25, 15:05)
man nepatinka kad ten mazai zoliu, ar as su kuo nors maisai?

Labaryt,
Sapniuk,zoliu ten tiek,kad sudarytu ne daugiau 20g dienai.Tai labai daug apie 300-400 lapiniu darzoviu arba tu ,kurios auga virs zemes tik.Man net perdaug darzoviu.

QUOTE(Merii @ 2020 03 25, 15:39)
Man jau 60, kokios ten dar dietos, nesitikiu ilgai gyventi, tikrai nesikankinsiu ir nesuksiu galvos. Kam nepatinku, jų problemos.
Persiuvau esprit sijoną, ant gumos, geriausias variantas.

Merii,tai ne dieta.Valgau viska,mesa,grietinele,darzoves,kepu blynus is kokso ir migdolu miltu,sausainiukus is kokoso miltu,valgau viska,tik kitaip,kaip esam iprate.Riebalai ghi sviestas namie gamintas,alyvuogiu aliejus.Su sia mityba pasveiksta vezininkai,antro laipsnio diabetikai.Man 67 ir nezadu tapt pilvo vergu del kazkokio sausainiuko ar bulkos prifarsiruotos cukraus.Noriu but sveika ir ilgiau gyvent pilnaverti gyvenima.Du skirtingi poziuriai,tavo ir mano biggrin.gif
Sutaupau pinigu,nes valgau 1xd ir nejauciu alkio.Kuo ne nuostabu.Viskas musu galvose.Kai ten sutvarkom,viskas eina kaip per sviesta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 kovo 2020 - 09:56
Luety, tai as tada ne apie taviske. Ten darzoviu, angliu beveik ner.

Siaip as laikausi mityboje aukso viduriuko, kartais taip isinoriu nesveiko maisto mirksiukas.gif Niekada nesuprasiu zaliavalgiu, veganu, vegetaru, man cia.....

Labas visoms, bukit sveikos
Atsakyti
Luety, šaunuole 4u.gif
Oras koks puikus ir ne šalta, lysiu į kiemuką saulėje pabūti smile.gif
Atsakyti
Jurgineli, na mes abi kolonijose buve biggrin.gif Tu Lukiskese, as Panevezio moteru pataisos kolonijoj. Kolegijos destytoja kazkaip susitare su direktorium ir mums organizavo eskursija ax.gif Slogus ispudis, mobilkas atieme, po viena vardais pavardem kviete. Atsimenu mes klausem diriko, uz ka dvi bobutes apie 70 metu ,,sedi", tai atsake: vyrai visa gyvenima terorizavo, muse, o jos paeme kirvi ir...kalejime.

Meri, tai nevalgyk visokiu nesamoniu ir tu busi saunuole. Buvai kazkada susiemus, ir svorio numetei.
Atsakyti
Sapniuk, stengiuosi, bet kartais razumėlis išeina pasivaikščioti, tuomet puntu viską iš elės. Jei nieko neturiu, kondensuotą pieną kabinu.
Šaunuolis anūkas paruošė tvorą dažymui. D., kaip gerai.
Katė tai nepatenkinta, vos nepaspruko tarp kojų. Kitą mėnesį laukia skiepijimai, tai bijau ir ant pavadžio išsivesti, kad ko nepasigautū. Vėl pirksiu papildomą skiepą nuo leukemijos.
Atsakyti
Kol jūs dietinatės, mes judam krutam. Šiandien malkų rietuvę sukrovėme, šiukšles aprinkome, eisiu dar gėlyne pasikapstysiu. Vyrai visą dieną traktoriuose gyvena.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na tikrai iš vakaro nežadėjo tokios šalnos. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Buvau išlindus, reikėjo darban, dar maisto. Na tikrai, kaip po branduolinio karo, visi su kaukėm, akiniuoti, permatomom pirštinėmis. Ko jie sako,kad žmonės vaikšto? Vienas kitas. Maksėje prie įėjimo apsauginis diriguoja srautą, liepia dezinfekuotis rankas, paskui pirštines dėtis. Visi laikosi bent metro atstumo. Šiaip visko gavau, tik vistienos nepirkau, nes pasirodė brangoka. Akcijų, kaip anksčiau būdavo, beveik jokių. Viena, kita, bet maisto pilna, niekas nenormuoja, gali ant ilgesnio laiko nusipirkti.
Ir toliau su katyte draugaujam, dar visa kita savaitė laisva, o paskum, bus matyt.
Atsakyti
Labas

nebuvau niekur islindus, tunau namie.

Kalbejau su vaikiu, uzdraude visas keliones mums i Kupisky, soda. Myli znacit. Sake nusipirksit. ax.gif
Atsakyti