Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingrida, sumanus taviškis 4u.gif
Biski pajudėjau, silpna, bet čia dėl mano pačios ligų, gerai kad turiu tokią prabangą gulėti, Greičiau atšiltų, noriu į sodelį už vitrinos.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2020 03 25, 07:58)
Ingrida, sumanus taviškis  4u.gif
Biski pajudėjau, silpna, bet čia dėl mano pačios ligų, gerai kad turiu tokią prabangą gulėti, Greičiau atšiltų, noriu į sodelį už vitrinos.

laba, 4u.gif
as tai irgi apsalus del sugryzusiu emigrantu,kaip zmones parvezti i savo tevyne negerbia tos pagalbos,to tevynes geranoriskumo.Maciau tuos antzmogius kelte,atrodo jie is Norvegijos,avingalviai gryni,jei tokie papuola i karantinini viesbuti,visiems nelaime,juos tiesiai i Lukiskes reiktu.
Merri,antro laipsnio diabeta puikiai gydo keto dieta.Esu tokioj uzdaroj grupej,kur per 2-3 men moterys susireguliuoja cukru kraujyje.Ar esi bandzius?As jau du su virsum menesio keto dietoj,jauciuos puikiai,valgau 1x d.Ne alkana ir valgyt nenoriu.
O tu gal pabandyk isjungt tuos miltinius,krakmolinius,cukrinius produktus ,valgyk visa kita kiek nori ir kiek jartu nori,bet valgyk ne todel,kad ypratus pusryciai,pietus,vakariene,bet klausykis savo organizmo,ar tikrai nori valgyt ir kuri laika pasiskaiciuok angliavandenius.Stenkis suvalgyt ju ne daugiau 20g per diena,paziurek,kaip jausies.Nu neiprasta,sunkoka pradzioj,bet gi del saves.Jei noresi kokios konsultacijos,Parasyk i az,ka zinosiu apie tai,pasidalinsiu ziniomis.Juk visi norim but sveiki ir gyvent ilgiau.
Atsakyti
labas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tai ką, jau minus trys žmogai angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif cry.gif ir visi iš Ukmergės....

pypt.........

vakar turguj patarė, o jai medikė patarė, į medicininės kaukės vidų įklijuot tą ploną įklotėlį, ant jo užlašint kokio eukalipto ar arbatmedžio aliejaus, na kas patinka, ne taip greit ta kaukė sušlampa, ne taip rasoja kas akinius dėvi, na ir kvapas gal kiek apsaugo.
Nežinau kiek čia tiesos, bet vis noris tikėt, kad apsaugo.

mačiau kad kaukes daro sudėdami kelių servetėlių sluoksnius, o galuos gumytes suriša, gal irgi iki parduotuvės sulakstyt vis kiek apsaugos jei kokią skarutę ant viršaus užsirišus.

ai, pridariau morkų, salierų kotų, obuolio, keptų semkių salotų, pilvai neurgzzzzz biggrin.gif

Luety, pakviesk mane į tą uždarą keto grupę 4u.gif

apie laisvas Lukiškes jau seniai sakiau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 25 kovo 2020 - 11:36
Tai kad tokiems buduliams ir Lukiškės pernelyg gerai. Į 9 fortą, geresnė išeitis būtų.

Tvarkomės šiandien , grėbstau lapus, sudeginau. Sėdžiu dūmais prasmirdusi. Ai, mažiau virusas mane užuos.
Atsakyti
As tai galvoju apie ta Ukmerges daktare. Is keliones, ji mat sveika ir is karto i darba blink.gif nes pinigu kaip niekam kitam reikia blink.gif blink.gif

Nesuprantu ko Lukiskiu nenaudoja? Visi vietoj ir karantine, net saugot nereiketu. Va sioj vietoj zmogaus teises ir visokie humanizmai mane bais siutina. Na cia as bais svelniai....
Atsakyti
Luety, nesu girdėjus tokios dietos. Šiai, kai dirbu, tai lengviau neėsti, bet dabar, kai namuose, tai tik ir žiūriu ko pagraužti, gėda, pelėda. Jezau, kad tik nestorėčiau, jau ir taip sesuo kiauliuku pravardžiuoja, mano, kad padės. kartais tai žeidžia, bet susiimu ir nuleidžiu, kad negirdžiu.
Trūkinėja siūlas, nauja siuvimo mašina, nedrąsu sukinėti, kad neišsireguliuotų.
Kursiokai sudurnėjo, organizuoja susitikimą, atsisakiau, nėra sveikatos vaidinti išsišiepusią. Nepasiilgau jų nei vieno. Tas kuris man rūpėjo, mirė būdamas jaunas, o kiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2020 03 25, 09:35)
labas 4u.gif  4u.gif  4u.gif
tai ką, jau minus trys žmogai angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif  cry.gif ir visi  iš Ukmergės....

pypt.........

vakar turguj patarė, o jai medikė patarė, į medicininės kaukės vidų įklijuot tą ploną įklotėlį, ant jo užlašint kokio eukalipto ar arbatmedžio aliejaus, na kas patinka, ne taip greit ta kaukė sušlampa, ne taip rasoja kas akinius dėvi, na ir kvapas gal kiek apsaugo.
Nežinau kiek čia tiesos, bet vis noris tikėt, kad apsaugo.

mačiau kad kaukes daro sudėdami kelių servetėlių sluoksnius, o galuos gumytes suriša, gal irgi iki parduotuvės sulakstyt vis kiek apsaugos jei kokią skarutę ant viršaus užsirišus.

ai, pridariau morkų, salierų kotų, obuolio, keptų semkių salotų, pilvai neurgzzzzz biggrin.gif

Luety, pakviesk mane į tą uždarą keto grupę 4u.gif
apie laisvas Lukiškes jau seniai sakiau....

Jurgineli,tai mokama uzdara grupe ir as neturiu teises nieko kviestmtik galiu pasidalint ziniomis,jei kas domina.
Per du men minus 9kg.
Merii domekis,gali valgyt kiek telpa tik tam tikros rusies maisto,o jei kas,klausk.Yra fb grupe Keto dieta.Lekiu i soda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 kovo 2020 - 13:05
tai gi SM, Dietu skyriuj yra ta Keto dieta. Neprisidirbkit tik. Man priimtinesne Poleo, bet ten kruopu nevalgo.
Atsakyti
Pasiuvau dvi daugkartinio naudojimo kaukes ir uzteks pradziai. Gumos neturiu biggrin.gif Jau kaip rankos atprate nuo tokiu darbu, atgrubnage.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 03 25, 12:21)
tai gi SM, Dietu skyriuj yra ta Keto dieta. Neprisidirbkit tik. Man priimtinesne Poleo, bet ten kruopu nevalgo.

O ka galima prisidirbt?Kad riebalu dieta,o nera angliavandeniu?Galeciau irodinet iki ryto,kad tai nekenkia,nekyla blogas cholesterolis ir t.t. ir t.p. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man nepatinka kad ten mazai zoliu, ar as su kuo nors maisai?
Atsakyti
Man jau 60, kokios ten dar dietos, nesitikiu ilgai gyventi, tikrai nesikankinsiu ir nesuksiu galvos. Kam nepatinku, jų problemos.
Persiuvau esprit sijoną, ant gumos, geriausias variantas.
Atsakyti