Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Luety @ 2020 03 24, 00:18)
Nu bet jus tai ne maisto pramone,kodel jus dirbat dar?
Pas mus kad ir kaip nebuvo grieztumo,bet i darba eina tik maisto pramones darbuotojai,ir aptarnaujanti sfera,kaip slauges,bei medicina.O nuo ryt visiems grieztas karantinas,nezinau,kaip bus su sodu,ko gero kajukt.

Kad nieks neuždraudė,o verslas yra verslas,varysim kol leis,kai jau tokia psichinė darbinė aplinka,paranoja,panika,vos ne vienų ir kitų sekimas,geriau būtų namie būt,biuletenis mažai moka,laukiam kol skelbs prastovą,savo apmokamų atostogų irgi nežadu naudot,o į neapmokamas negali liept eit
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

Liniuxx matau skaitai, kaip laikotes?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus irgi yra dirbančių įmonių pilnu tempu.Gamina laidus ir krauna į sandėlius,nes niekam nereikia ir rizikuojama žmonių sveikata,kai dirbama vienas šalia kito.Kiti šalia darbo įmonė gamina karo pramonei irgi dirba pilnai.Tai čia pagrinde invalidai įdarbinti,kaip ir Alvas vien invalidai,manau pragyventume jei parduotuvės pritrūktų prieskonių,riešutų. bigsmile.gif bigsmile.gif
Šalna oho,dabar rodo -5.5.Ko gero reiks iki sodybos suvažinėti.Prikroviau du maišus didžiulius nenaudojamos patalynės,reikia šakų smulkintuvą atsivežti,vistiek šiandien žemelė bus sušąlųsi. ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, pįeprašam, amžiais painioju pavadinimus, medinilė pas mane. Turiu abi. Anoji gerai peržiemojo, tik fuksijos sudžiuvo, gaila.
Mums turbūt prastovą paišys, nemokamų neisiu, o gal atidarys?
Toliau dviese su katyte draugaujam, geras tas gyvenimas senatvėje, jokių rūpesčių.
Atsakyti
Betgi ta medinilė, vienas opiausių kambariniu augaliukų, nu moki Merri tu jas popinti smile.gif
Atsakyti
mano kašiukas wub.gif
dar yra keturi pumpurai. Mėgsta šilumą, saulę ir kartą per savaitę reikia supilti 250ml vandens. Stengiuosi lietaus, bet būna visaip. Žydi pavasarį, vasarą. Jei kas nepatinka, numeta lapus, bet nereikia išsigąsti, jų vietoje auga nauji. Taip atsinaujina visas augalas. Tikrai įspūdingas augalas ir vertas dėmesio.
Atsakyti
Lyžuka, pas mane dabar topinė frazė- taip blogai dar negyvenom ir taip gerai, kaip iki šiol jau nebus...
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2020 03 24, 11:24)
Lyžuka, pas mane dabar topinė frazė- taip blogai dar negyvenom ir taip gerai, kaip iki šiol jau nebus...

bet yra ir kita labai gera frazė, kai dievas uždaro duris, atidaro langą, ir dar kita: kad žinotum kas yra gerai, turi pereit per blogai ... mirksiukas.gif

aš galiu tik viena pasakyti kaip visą laiką nebuna tik labai gerai, taip žinok nebuna ir labai blogai, geras dienas dabar jums pakeite blogos, o jas pakeis geros, o paskui vel bus ir tokiu ir anokiu...

tai va wub.gif laikykites , jei kuom galiu padet mano tel turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Blogai, kai kaupiasi skolos ir nėra ko į burną dėti, o kur dar visokios kitos ligos ir net vaistams nėra pinigų. Bet ir tai praeina, praeis ir šitai ax.gif
Atsakyti
Merri, aš pamenu šita gėlę jus kartu su Giega pirkote, įdomu kaip jai sekas auginti? Bet tas gražuolis žiedas tai svyrantis, turbut kad jos visas grožis atsiskleistų reikia ją ant kokios lentynos laikyti?
Atsakyti
Liniukai, viskas bus gerai. Tiesiog gal teks kitus prioritetus į priekį susidėlioti. 4u.gif

Meri, na bet tavo katino juodumas. Atrodo, šoks ir į gerklę įsisegs. blink.gif

O mano katė antra diena nepareina. Labai tikiuosi, kad nepakliuvo kokiai lapei į nagus.

Luety, pas jus jeigu karantinas, tai karantinas. O pas mus šliaužioja visi kas kur netingi. Pramogų pasiilgo.

Savaitę nebuvau mieste. Ir nepasiilgau.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2020 03 24, 10:24)

Laba, mergaitės,
Yra dar vienas pasakymas- nevisada taip bus.....
Taip, kad ar gerai, ar blogiau, ar blogai- nevisada taip bus.
Pasidžiaukim, kad sveiki visi, kad esam. wub.gif
Atsakyti