Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Saulutės labai gražu, bet pas mane išnyksta pasėju sudygsta, bet pačios neužsisėja. Dėl emigrantų ir aš pikta, gal net daugiau ant tų kurie išlėkė atostogauti ir neskubėjo grįžti, juk perspėjo, kad atidėtų keliones, bet ne matai teisė į atostogas..... O kur mano ir mano artimųjų teisė dabar į gyvenimą į sveikatą?

Na bet tai jau praeitis, kai MB sako vistiek tie kur daugiausia bėdos pridaro liks gyvi, kentės kaip visada nekaltieji. Dabar svarbiausia, kad kuo mažiau panikos ir ištempti šį karantiną, kad neprieitume iki komendanto valandos.

Atsakyti
Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas

as, kai nervinuosi, tai nieko nevalgau. Na truputi valgau, save prievartaudama. Geriu tuos zolinius, kur daktare liepe, o kartus, net nospa daug skanesne biggrin.gif Liepe gert 3 men. Nusipirkau is karto visus, kad neuzmirsciau.
Atsakyti
klausau kaip vyras su ruskyne gyvenanciu broliu sneka. Dieve Dieve kaip jiem ten smegenys paplauti.

Rusijoj gripas kitoks, nei visam pasauly blink.gif Pas juos Maskvoj serga tie, kuie is uzsienio gryze blink.gif blink.gif
Atsakyti
Labas visoms
Kad zaraza nepultų
Kol kas dirbame,gyvenam šia diena,nežinia kada gali paskelbt prastovą,net numerius sutikrino ar nepasikeitę
Darban poniškai važiuoju,autikas pradezinfekuotas ,būnam 3-4 žmogai
Darbe psichologinis stovis įtemptas,greit ir į sloguojančias pradės skersai žiūrėti,atrodo lyg ir ne durnos moteriškės buvo,o labai norisi kaikuriom pasiūlyt užsiimt kambarius vienoje netoli esančioje įstaigoje,nuo perdėto vėdinimo greičiau peršalimus įsitaisysim,negu naudos bus,bet ką jau padarysi,yra kaip yra
Atsakyti
Tai kad paštas ir tas kas dvi valandas užsidaro ir vėdinasi.Penktadienį norėjau siuntinį pasiimti 10.45 uždarytas 15 minučių.Va tep.Dabar geriausia omnivos,privažiavai ir pasiėmei. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jie ko gero tik vieną langą atsidaro,o pas mus abejose pusėse langai pilnai atidaromi,aišku einam lauk iš cecho,bet kol iš galo ateinam,tai skersvėjuoja kaip reikiant
Atsakyti
Va, jau ko nesuprantu, tai tų kiaurai pravertų langų.
Lady, gal kaukes siuvate ?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

Kaip matau visos dar laikotes puikiai smile.gif

Aš irgi,darbe tai net keista jokio samyšio, na truputi iš vietiniu firmelių, kažkaip toks įspūdis, kad visi galvoja va ims ryt ir atšauks valdžia tas korones mirksiukas.gif
aš nuo trečiadienio nebuvau nosies niekur iškišus, šiandien darbe iškomandiruota esu bigsmile.gif
Atsakyti
Per teliką sako, kad visuotinį karantina pratęs ir iki balandčio pabaigos. Nieko gero.
Ta nežinia ir nežinojimas kaip bus, neleidžia susikaupti ir ką nors naudingo veikti.
Dažus tik ryt atveš DPD, nesvarbu, vistiek dar per šalta.
Atsakyti
Labas

niekur neinu, sedziu penktam aukste tyliai.

Meri, balandzio pabaiga dar visai neblogai skamba. Manau prates dar ilgiau. Liepos vidury tureciau trim dienom vaziuot i Nida, bet nelabai tikiu, kad iki tol viskas baigsis.

Persodinau savo agurka i didesni vazona. Gal jis nesavidulkis? Kaip cia man reiks ji d.....
Atsakyti