Labas rytas.
Šaunuolė IK dukriukas. Papsakok paskui ką veiks?
Šaldytuvas lūžta,ar gali du žmonės tiek suvalgyti.Vilkome iš Lidlo tris lidlines tašes. Prisipirkau visokių kepenėlių,širdukių,praeitą penktadienį Valinskienė pas Beatą taip skaniai širdukes paruošė.Bandysiu,vieną kartą bandžiau gaminti,man jos kietos gavosi. Vakar kaip tik pas Beatą rodė kepenėlių apkepą.Rūsyje stovi obuolių vynas jau gal kokių 7 metų,nusipirkau šonkauliukų kiaulienos reiks troškinti vyne. Mačiau obuolių sidre,o aš vyne bandysiu.
Vakar dar nemačiau tokių kainų maskarponės?Apie 0.80-125g,nu kaip nepirkti?Prisipirkau,dabar suku galvą.,ką čia pagaminti?Užsiauginsiu riebalų,jei ką ligos atveju galėsime badauti,jei bereiks?
labas
Ik, šaunuolė mergaitė tik tegul labai pasisaugo pati
reik eit paprikas pikiuot, tik nežinau ar prisiruošiu, nuotaikos nėr....
Ik, šaunuolė mergaitė tik tegul labai pasisaugo pati
reik eit paprikas pikiuot, tik nežinau ar prisiruošiu, nuotaikos nėr....
Užsiregistravo senelių priežiūrai ir į patikros punktą.
Kol kas atėjo žinutė, kad esant reikalui išsikvies. Veržiasi į veiklą. Raminu, kad kai prasidės pikas ligos, tai dar bus tos veiklos.
Neperku tašėmis. Yra visko namie. Užvakar kepenėlių buvau ištraukusi, dar kelios pakuotės liko. Viskas po truputį sueis.
Tuoj Lidlas pajus trūkumą. Vokietija neleidžia išvežti mėsos, kaupia rezervą. Lenkija greičiausiai irgi tam bus pasiruošusi. Va tada jau ūkininkai pasidarys mylimi. Jau dabar kaime visi ieško paršelių, pogrindyje augins. Spjauti į veterinarijos išsidirbinėjimus. O kiek Baravykas draskėsi, kad tik smulkius augintojus išnaikinti. Tai va, lazda visada turi du galus.
Kol kas atėjo žinutė, kad esant reikalui išsikvies. Veržiasi į veiklą. Raminu, kad kai prasidės pikas ligos, tai dar bus tos veiklos.
Neperku tašėmis. Yra visko namie. Užvakar kepenėlių buvau ištraukusi, dar kelios pakuotės liko. Viskas po truputį sueis.
Tuoj Lidlas pajus trūkumą. Vokietija neleidžia išvežti mėsos, kaupia rezervą. Lenkija greičiausiai irgi tam bus pasiruošusi. Va tada jau ūkininkai pasidarys mylimi. Jau dabar kaime visi ieško paršelių, pogrindyje augins. Spjauti į veterinarijos išsidirbinėjimus. O kiek Baravykas draskėsi, kad tik smulkius augintojus išnaikinti. Tai va, lazda visada turi du galus.
Matėt, kiek kiauliena pabrango? Ypač Krekenavos. Malta kiauliena 4,20? Yra ir pigiau, bet likučiai, nauja partija tiek pat sieks.
Turbūt gėlynus dalinti dar šalta dirva? Norėčiau alūnes padalinti. Jos man lb pasiteisino pusiau pavėsio pusėje.
Darbe narcizai su žiedais, kažin ar nenuskns? Babulkos gatavos blusas išgaudyti ir parduoti, o čia už dyką. Pernai tai pavogė. Ai, kilimėlį prie durų kažkas prichvatizavo, nei jis ten stebuklingas buvo, dabar galvok į ką kojas nusibrūžinti. Taksistai vėl apdirbę, bet jau palikau, lai kas įlipa Gal dar ant visai uždarys ir liksiu be darbo.
Turbūt gėlynus dalinti dar šalta dirva? Norėčiau alūnes padalinti. Jos man lb pasiteisino pusiau pavėsio pusėje.
Darbe narcizai su žiedais, kažin ar nenuskns? Babulkos gatavos blusas išgaudyti ir parduoti, o čia už dyką. Pernai tai pavogė. Ai, kilimėlį prie durų kažkas prichvatizavo, nei jis ten stebuklingas buvo, dabar galvok į ką kojas nusibrūžinti. Taksistai vėl apdirbę, bet jau palikau, lai kas įlipa Gal dar ant visai uždarys ir liksiu be darbo.
nuotaikos i man ner
man reik serenciu paset, ispikiuot, agurka pesodint....na nekyla rankos, ypac kai viena namuos tunau
Labas
IK, saunuole tavo mergaite.
man reik serenciu paset, ispikiuot, agurka pesodint....na nekyla rankos, ypac kai viena namuos tunau
Labas
IK, saunuole tavo mergaite.
Meri,aš ežiuoles vakar išskirščiau.Tai kad jau lenda,paskui dar sunkiau bus?
Susėjau jau beveik viską.Liko arbūzai,moliūgai,melionai. (jei bereiks?)Einu serenčių pabaigti pikiuoti.Jau balkone tragiškai vietos neliko. Greičiau salotas galėčiau išvežti.Iki ketvirtadienio didelį minusą rodo.
Susėjau jau beveik viską.Liko arbūzai,moliūgai,melionai. (jei bereiks?)Einu serenčių pabaigti pikiuoti.Jau balkone tragiškai vietos neliko. Greičiau salotas galėčiau išvežti.Iki ketvirtadienio didelį minusą rodo.
Ingridėl, ir lauikinius pomidorus jau pasėjai?
galvoju, kad reik kopūstinius susėt, IK ką manai?
vat serenčių ir man reik, pamiršus buvau
galvoju, kad reik kopūstinius susėt, IK ką manai?
vat serenčių ir man reik, pamiršus buvau
ISEJO VYAS I TURGU. Oi. Liepiau aspiatoriu uzsdet, sakau ne grozio konkursan eini. Paklause
Jurginėli,susėjau,bus kaip bus.
Laikas sėti kopūstines ( išskyrus rauginimo kopūstus ir kaliaropes, jas gerai būtų sėti kas 20 dienų), porus ir svogūnus daigams, romėnų salotas. Galima žirnius, morkas, pastarnokus, petražoles. Iš žalumynų - špinatus, salotas, ridikėlius.
skambinau pusbroliui i Kauna, jo zmona ir dukra daktares, atmete rageli Reiks puskei Dublinan skambint, gal ta ka nors zino.