Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Šaunuolė IK dukriukas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif Papsakok paskui ką veiks?
Šaldytuvas lūžta,ar gali du žmonės tiek suvalgyti.Vilkome iš Lidlo tris lidlines tašes. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Prisipirkau visokių kepenėlių,širdukių,praeitą penktadienį Valinskienė pas Beatą taip skaniai širdukes paruošė.Bandysiu,vieną kartą bandžiau gaminti,man jos kietos gavosi. ax.gif Vakar kaip tik pas Beatą rodė kepenėlių apkepą.Rūsyje stovi obuolių vynas jau gal kokių 7 metų,nusipirkau šonkauliukų kiaulienos reiks troškinti vyne. bigsmile.gif Mačiau obuolių sidre,o aš vyne bandysiu.
Vakar dar nemačiau tokių kainų maskarponės?Apie 0.80-125g,nu kaip nepirkti?Prisipirkau,dabar suku galvą.,ką čia pagaminti?Užsiauginsiu riebalų,jei ką ligos atveju galėsime badauti,jei bereiks? mirksiukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Ik, šaunuolė mergaitė biggrin.gif tik tegul labai pasisaugo pati mirksiukas.gif

reik eit paprikas pikiuot, tik nežinau ar prisiruošiu, nuotaikos nėr....
Atsakyti
Užsiregistravo senelių priežiūrai ir į patikros punktą.
Kol kas atėjo žinutė, kad esant reikalui išsikvies. Veržiasi į veiklą. Raminu, kad kai prasidės pikas ligos, tai dar bus tos veiklos.

Neperku tašėmis. Yra visko namie. Užvakar kepenėlių buvau ištraukusi, dar kelios pakuotės liko. Viskas po truputį sueis.

Tuoj Lidlas pajus trūkumą. Vokietija neleidžia išvežti mėsos, kaupia rezervą. Lenkija greičiausiai irgi tam bus pasiruošusi. Va tada jau ūkininkai pasidarys mylimi. Jau dabar kaime visi ieško paršelių, pogrindyje augins. Spjauti į veterinarijos išsidirbinėjimus. O kiek Baravykas draskėsi, kad tik smulkius augintojus išnaikinti. Tai va, lazda visada turi du galus.
Atsakyti
Matėt, kiek kiauliena pabrango? Ypač Krekenavos. Malta kiauliena 4,20? Yra ir pigiau, bet likučiai, nauja partija tiek pat sieks.
Turbūt gėlynus dalinti dar šalta dirva? Norėčiau alūnes padalinti. Jos man lb pasiteisino pusiau pavėsio pusėje.
Darbe narcizai su žiedais, kažin ar nenuskns? Babulkos gatavos blusas išgaudyti ir parduoti, o čia už dyką. Pernai tai pavogė. Ai, kilimėlį prie durų kažkas prichvatizavo, nei jis ten stebuklingas buvo, dabar galvok į ką kojas nusibrūžinti. Taksistai vėl apdirbę, bet jau palikau, lai kas įlipa rolleyes.gif Gal dar ant visai uždarys ir liksiu be darbo.
Atsakyti
nuotaikos i man ner unsure.gif

man reik serenciu paset, ispikiuot, agurka pesodint....na nekyla rankos, ypac kai viena namuos tunau

Labas

IK, saunuole tavo mergaite.
Atsakyti
Meri,aš ežiuoles vakar išskirščiau.Tai kad jau lenda,paskui dar sunkiau bus? ax.gif
Susėjau jau beveik viską.Liko arbūzai,moliūgai,melionai. mirksiukas.gif (jei bereiks?)Einu serenčių pabaigti pikiuoti.Jau balkone tragiškai vietos neliko. bigsmile.gif bigsmile.gif Greičiau salotas galėčiau išvežti.Iki ketvirtadienio didelį minusą rodo. blink.gif
Atsakyti
Ingridėl, ir lauikinius pomidorus jau pasėjai?

galvoju, kad reik kopūstinius susėt, IK ką manai?

vat serenčių ir man reik, pamiršus buvau 4u.gif
Atsakyti
ISEJO VYAS I TURGU. Oi. Liepiau aspiatoriu uzsdet, sakau ne grozio konkursan eini. Paklause biggrin.gif
Atsakyti
Jurginėli,susėjau,bus kaip bus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laikas sėti kopūstines ( išskyrus rauginimo kopūstus ir kaliaropes, jas gerai būtų sėti kas 20 dienų), porus ir svogūnus daigams, romėnų salotas. Galima žirnius, morkas, pastarnokus, petražoles. Iš žalumynų - špinatus, salotas, ridikėlius.
Atsakyti
skambinau pusbroliui i Kauna, jo zmona ir dukra daktares, atmete rageli blink.gif Reiks puskei Dublinan skambint, gal ta ka nors zino.

Atsakyti
Planuoju prie darbo saulučių pasėti, gal nevogs? Jos daugiametės ir visad man patiko.
Kaimynų nė nesimato, visi prie telikų sulindę, tik kaimynų mergaitė po lauką laksto su šuniais žaidžia. Motka drąsi. Gal kad jaunutė?
Greičiau ta šiluma ax.gif
Atsakyti