Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikos smile.gif

Mes bulviu sodinam na jei svoriu tai kokius 3-4 kg biggrin.gif, tai gražiai lysvej vyras kastuvu padaro duobutes, aš įdedu , tada jis kasdamas kita duobute supila žemes ant šitos ir visas gudrumas:)
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 23, 09:56)
Sveikos smile.gif

Mes bulviu sodinam na jei svoriu tai kokius 3-4 kg biggrin.gif, tai gražiai lysvej vyras kastuvu padaro duobutes, aš įdedu , tada jis kasdamas kita duobute supila žemes ant šitos ir visas gudrumas:)

As irgi tik 4kg teturiu ,taip tai as zinau,kaip seja,bet dabar visokiose siltlysvese sodina,sodina siauduose,po siaudu ir t.t.Tai sakau,gal ka ir as galeciau panaudot,ismokt naujo. wub.gif
Atsakyti
Labukas
Luety sveikutė 4u.gif
Vakar sniegas,šiandien pliurzė
Darban reik ruoštis,rupkyte kad greit tas laikas prabėga,paštan,pas giminaitę pasikavint valandikę ir dienos nebėr rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Luety, greičiausiai floros temose skaičiau. Senai toje SM gyvenu, kur čia beatsiminsi smile.gif
Gal galite parodyti savo pakeltas lysves, kaip atrodo, vistik mažas žemės plotelis, lb įdomu, gal kokių idėjų pasisemtume 4u.gif

Ką tik iš Norfos, dukrius pavežė, tai akcijinių žemių nugriebiau, pusę jau išbarsčiau. Pas mane kažkaip tos žemės smenga, gal kada čia pelkė ant kalno buvus, nesuprasi. Pasilikau tik pomidorams mašelį ir keliems vazonams kambarinėms. Faktiškai dar reiktų.
Vakar taip gerai apsipirkau, motulė maksima nuskaičiavo šešis eurus už taškus, kur rasi PC, kuris perki ir dar dovanų duoda. Likau patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 02 23, 10:33)
Luety, greičiausiai floros temose skaičiau. Senai toje SM gyvenu, kur čia beatsiminsi  smile.gif
Gal galite parodyti savo pakeltas lysves, kaip atrodo, vistik mažas žemės plotelis, lb įdomu, gal kokių idėjų pasisemtume  4u.gif

Ką tik iš Norfos, dukrius pavežė, tai akcijinių žemių nugriebiau, pusę jau išbarsčiau. Pas mane kažkaip tos žemės smenga, gal kada čia pelkė ant kalno buvus, nesuprasi. Pasilikau tik pomidorams mašelį ir keliems vazonams kambarinėms. Faktiškai dar reiktų.
Vakar taip gerai apsipirkau, motulė maksima nuskaičiavo šešis eurus už taškus, kur rasi PC, kuris perki ir dar dovanų duoda. Likau patenkinta.

Merii,pakeltas lysves parodysiu,kai sutvarkysim sklypa,nes dabar tai rogsi suknezintas senasis siltnamis,medienos kruva nameliukui statyt,dar nebaigtas vienas sonas isvis,negaliu pasigirt pavyzdingumu ir det tokias nuotraukas ant visos Lietuvos.Kai susitvarkysiu,butinai idesiu.
Zemiu reikia daug ir mums,bet pernai visa vasara buvo akcija ,kompostui visoms reikmems skirto 4 maisai po 60litru uz £12,tai vezem,nes siaip cia nenusipirksi kokio sunkvezimio juodzemio,kad uzpilt ar durpiu.O as dar toj pardej turiu sodininko pazymejima,tai man dar 10% nuolaida budavo,tai gana gerai gavosi.Siemet irgi yra sita akcija,bet dar nesinori vezt i soda zemiu,tai pirkau tik viena maisa rasodai sodint.
Pas mus yra toks prekybos tinklas Sainsbury's,tai ten,kai prekiniesi duoda taskus,kuriuos pavercia i pinigus ir tu matai chekyje kiek surinkes esi.Mes visada darom kaledini apsipirkima is ju,buna surenkam per metus iki £50-70.Priklauso,kaip daznai ten perkiesi.Kiek brangoka parduotuve,bet gana kokybiskas maistas.
Atsakyti
Merii,o gal cia kokiu ideju?Cia taip braskes augina,bet galima ir kokiu prieskoniu taip susodint mirksiukas.gif Ar geliu..

vartotojo įkelta nuotrauka

Ar kazka tokio tb suregstu mirksiukas.gif

va is kokiu senu kibiru

ir juos viens ant kito sustatyt mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 23 vasario 2017 - 16:25
Turiu triaukščių plastikinių vazonų, bet jie man nepasiteisino, augalai skurdo. Net katino žolė negyveno. Gal jie daugiau skirti kaip reklamai, trumpam, bet neaugti. Tiesa, manieji kitokie, bet paskirtis ta pati.
Atsakyti
Pas musu sodo menedzeri yra prie siltnamio padarytas,kaip stelazas,kada nors nufotkinsiu,toks pakeltas ant koju stalas,tik jis lyg butu rusiskos p formos,o ant to stalo-stelazo sudeti zemiu maisai,specialiai braskem augint.Jis tuose maisuose padaro skylutes,kaip nurodyta,ir kisa braskiu daigus.Pernai braskes ejo is proto jam,siemet maciau,jis israuna nugaisusias,pripila ten truputi kompostines zemes ir vel kisa braskiu daigus,o po apacia pas ji susodintos buvo cukinijos,moliugai.Isnaudotas tinkamai sklypas.
Siaip is giegos idetu variantu,rinkciausi pirma,kazka panasaus,nes uogom daugiau vietos,zemiu daugiau.
Atsakyti
Na tuose vazonuose gal laistyt daugiau reikia g.gif Nes maniskes geles kabanciuose vazonuose irgi labiau vargsta,nei paprastos zemej susodintos...Vistik ribota joms ir vieta,ir zeme ir vanduo...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 02 23, 16:12)
Na tuose vazonuose gal laistyt daugiau reikia g.gif Nes maniskes geles kabanciuose vazonuose irgi labiau vargsta,nei paprastos zemej susodintos...Vistik ribota joms ir vieta,ir zeme ir vanduo...

Laistyt reikia butinai,o tu i pakabinama krepsa idek vasikiska pampersa,ilgai islaiko dregme.Paklok ant dugno ir uzberk zemem,matysi,kaip geles klestes,niekada neperdziuva,bet laistyt reikia,tik maziau.
Atsakyti
Vaišinamės, panelės biggrin.gif
O čia, kam kūdžiau
Atsakyti
Lyzuka
http://www.okazje.in...l-pl/opis,ceny/

Pašniukštinek cia. Su telefu sudetinga. Neduoda kitaip iklijuoti info
http://rabatuj.pl/swiatcebul/

Pabandziau parasyti jiems laiska lenku kalba

Man nerodo foto telefe