Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ziurejom ir mes ta reportaza. Dvejopi jausmai. Man tai idomu ka tas virs 60 m. panevezietis PAR buvo palikes.

Parvez mus draugai i Panevezy, kazkaip praejo noras autobusams. Geriausia man butu cia pasilikt, be patogumu, bet saugiau.

Labas
Atsakyti
Sapniuk,Katinas tas panevėžietis.Sako jau numirė?Kalba,kad mūsų mieste didžiausias židinys.
Ėjau šiandien į Lidlą vienkartines piršines apsimoviau,išėjau,nusimoviau ir išmečiau,dabar visą dėžutę vežiuojuosi mašinoje. ax.gif
Visą dieną darže pradirbau,mb genėjo medžius,pilna žmonių dviračių taku su vaikasi ir vyresni,su dviračiais.Žmonės papoilsiaus. mirksiukas.gif
Ačiū dievui UK leido sūnui dirbti iš namų dvi savaites. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad mūsų valdžia be reikalo pataikauja visokiems atsilupėliams. Taigi buvo aišku, kad jau valstybės viena po kitos užsidarinėja. Tai ne , laukia iki paskutinio. O gal prasmuksiu...
Kita vertus, ko čia Lietuvą kaltinti ? Taigi lenkai neįsileidžia.
Dar šią savaitę pratempsiu, atkrausiu bulvių furą ir eisim karantinuotis.
Sunkiausia namie išlaikyti jaunimą. Sienom lipa. Rietenos prie stalo, pikti.
Atsakyti
Ingrida, sakai nevaziuot Panevezin?
Atsakyti
Ką š žinau Sapniuk,tai gi penktame aukšte gal nepasieks virusas?Pletkai,nenumirė dar Katinas.Bet kažin? ax.gif
IK,dar kokie reikalavimai emigrantų,pavalgydinkite,paguldykite lovon ir nemokamai dar parvežkite.Gerai premjero patarėjas pasakė kelionę turės apsimokėti. ax.gif
Rytoj važiuosiu daržan vistiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
O mane atostogų išleido bigsmile.gif Lb netikėtai, dviems savaitėms, pasiūlė, nesipriešinau. Galėsiu ramiai sau tvorą perdažyti, miegosiu kol šonai skaudės.
Atsakyti
Ingrida, kai pranešė apie tą pagyvenusį verslininką, man pirma mintis buvo : Katinas. Akurat. rolleyes.gif
Turėjusi verslo reikalų sočiai su juo. Tiekėja jo parduotuvių.
Oi oi oi...Reikalai prastėja.
Meri, džiaukis. Prabūk namie per patį piką. Dabar kasdien dvigubės užsikrėtimų.
Gavau į el.paštą prašymą visiems verslininkams aukoti į spec sąskaitą medicinos priemonėms pirkti. Reikės kažkiek pervesti.
Jeigu reikės, susitelksime . Matyt, per gerai gyvenome.
Atsakyti

Labas rytas.
Vakar gavau žinutę iš pažystamos.Jos draugė dirba reanimacijoje,kad Katinas mirė.Kol kas valdžia tyli?Bijo panikos tarp žmonių? ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos smile.gif

tikiuosi smile.gif

kaip toli pažengę smile.gif

man tai keista kam reikejo to karantino ir kartu paraginti visus emigrantus grižti...labai jau jie čia reikalingi kai taip tai ubagu kraštas, like tik durneliai, o dabar gatavi keliais į ta ubagyną grižt.. neleisčiau nei vieno buvo laikas buvo pranešta/... bet ne tai dar siunčia traukinius tokiems

va taip va smile.gif

Laikykimes wub.gif
Atsakyti
Ir vėl pažystama parašė,kad nemirė,buvo klinikinė mirtis,atgaivino.Tik aš galvoju būtų paprastas žmogelis,kažin ar tiek šoktų? blink.gif
Panevėžietės matėte su kuo jis keliavo?Vasario parduotuvės savininke,pasidarė reklamą,žmonės pasipyktinę kad grįžųsi vaikščiojo po parduotuvę,dabar visi agituojami neiti į parduotuvę.Petro mėsinės savininkas. bigsmile.gif Dabar panika prasidės visur. bigsmile.gif
Einu ieškoti vienkartinių kaukių,kažkada marčios mama dovanojo pakuotę,tai neprireikė.Šiandien į vaistinę žadu užsipirkti vaistų,jei sutriktų tiekimas,reiks užsidėti. mirksiukas.gif
Sū nus Amerikoje kaip tik laukia greičiau persirgti,kad ramu būtų korona. blink.gif Gerai jiems jauniems.Vakar kaip seniai nebūvę pakilo spaudimas,gėriau pusę tabletės. blink.gif
Atsakyti
Dar užvakar norėjau į tą Petro mėsinę užsukti, nes maksėse tik kanopos ir širdys liko. Bet pagalvojau, kad bus tiršta žmonių ir pralėkiau pro šalį. blink.gif

Dar kažkiek šaldiklyje yra, verdu tokį liesą viščiuką. Bus sriubos ir mėsos po kąsnelį. Betgi parazitai vaikai nevalgo avienos.

Ingrida, būtų gaivinę ir paprastą. Čia gi vos ne su ministro priežiūra gydymas vyksta.
Atsakyti
bet jei klinikine tai kažin kaip čia jam toliau seksis...

girdejot jau medikas susirgo, persimete į vietinius unsure.gif

ko čia laukti, gi neįgyjama imuniteto, kinai susirgo ir antra karta kai kurie mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 kovo 2020 - 11:05