Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Vasarema, gera tavo mintis . Gal tikrai per internetą skelbimą duoti ? Bet neturiu didesnio busiko, kad bent tona tilptų.
Atsakyti

Daržovės tikrai gėris ryt ir aš bandysiu nusipirkti svogūnų ir burokėlių su morkom, bet aš perku po 1-2 kg nedaug. Manęs asmeniškai kol kas nelabai dar liečia tas karantinas, bet kai pagalvoju apie kitus žmones silpna darosi. Jei nebūtų tokių savanaudžių glušų kurie nenori izoliuotis, kad kitų neužkrėstų tai ir karantino tokio gal nebūtų. IK reikia tikėtis, kad ilgai neužsitęs, o tada visi vėl puls prie daržovių :)

Atsakyti
Iš vienos pusės gerai ,toks gyvenimo sustojimas. ax.gif Gatvės tuščios,pabūsime namie,paravėjau šiandien avietes.MB nepriėmė ortopedas ir kada priims neaišku.
Mamos rytoj jubliejus,80 sueina,atšaukiau ir maistą ir pirtį.Turėjo dičkis grįžti su marčia irgi atkalbėjau.Dukra dirba iš namų ir dirbs visą karantiną.Anglai nekreipia dėmesio. bigsmile.gif blink.gif
Neatsidžiaugiu savo mėlynomis lempomis,viskas taip gerai auga.Einu pikuoti gvazdikėlisu,kad ūgtelėjo.Šviečiu iš penkto aukšto,kol einu miegoti . mirksiukas.gif
Vilma pomidorus jau išpikavau,reikia gal jau betaliuxus pikuoti? blink.gif Salotos puikiai auga,tuoj ir jas gal į šiltnamį sukišiu?
IK- 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Drauges teta mire, sake laidojime leistini tik penki artimiausi asmenys. O tai jei sesi vaikai? Kaip jaustis tam sestajam.

Issiveze meistras masina, gal ir technikine pravarys.

Ryt apsisuksim zabtus salikais ir bandysim saugiai pasiekt Panevezi. Bukit sveikos, mano mielosios. wub.gif
Atsakyti
Aš tai kiek girdėjau,tai tik metrikacijos rūmuose,5 žmonės,įskaitant jaunuosius.Paskui baliavoti gali jei tik nori su kokiu būriu. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai dabar kavines isveziojamus pietus daro. Kokie baliai? Kokios veselios? As balandzio viduriui buvau uzkviesta i kaimynes dukros 45 m. jubilieju, nuplauks.
Atsakyti
Nu baliai svarbu, bet man tai labai aktualu dėl gydymo. 23 turėtų būti PRP injekcija maniškiui ir dar 19 reik dėl labai rimtos ligos važiuot gydymo. Sėdim lyg ant adatų
Atsakyti
Kaip filmą žiūriu tiesiogiai lietuvius ant vokiečių-lenkų sienos.Kelia žmones prie seimo,netikiu kad kas ateis.Nepraleidžia lenkai dvi bigsmile.gif paras lietuvių.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 03 16, 21:40)
Kaip filmą žiūriu tiesiogiai lietuvius ant vokiečių-lenkų sienos.Kelia žmones prie seimo,netikiu kad kas ateis.Nepraleidžia lenkai dvi  bigsmile.gif paras lietuvių.

Labas, ir gerai daro. Visiems vienoda tvarka. Jeigu jiems pateiktos alternatyvos, o jie patys atmeta visus siūlymus, patys kalti. Yra būdų grįžti, ko užsiciklino su savo norais. Ne maži vaikai kojomis trypti savo reikalaujant. Noriu taip ir ne kitaip. Juk sienos neuždarė čia ir dabar. Buvo skelbta, buvo duotas laikas. Nenorėjai, nespėjai-tavo bėda. Yra keltai, bus traukinys. Prašom.
Kas nori ieško išeitis, kas konfliktuoja-priežasties.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 03 17, 09:23)
Labas, ir gerai daro. Visiems vienoda tvarka. Jeigu jiems pateiktos alternatyvos, o jie patys atmeta visus siūlymus, patys kalti. Yra būdų grįžti, ko užsiciklino su savo norais. Ne maži vaikai kojomis trypti savo reikalaujant. Noriu taip ir ne kitaip. Juk sienos neuždarė čia ir dabar. Buvo skelbta, buvo duotas laikas. Nenorėjai, nespėjai-tavo bėda. Yra keltai, bus traukinys. Prašom.
Kas nori ieško išeitis, kas konfliktuoja-priežasties.

Mes su mb irgi atsisėdę tą patį kalbame.Bet naglumo dar turėti,kas man apmokės sugadintus nervus,sveikatą? blink.gif blink.gif Ten mokėjo mokeščius,jei dirbo,o parveža už lietuvių pinigus.Ir dar kas man apmokės prarastus nervus? bigsmile.gif
Parašiau mb sesers sūnui,gal mama jau grįžo.Žada rytoj per Rygą,bet lygtais Rygos aeruostos nuo šiandien uždaromas?O kas parveš iš Rygos?MB paskiau jokių važiavimų,tegul ir sesuo,reikėjo galvoti prieš poilsiaujant,perspėjome,nusijuokė tik. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 03 17, 08:07)
Mes su mb irgi atsisėdę tą patį kalbame.Bet naglumo dar turėti,kas man apmokės sugadintus nervus,sveikatą? blink.gif  blink.gif Ten mokėjo mokeščius,jei dirbo,o parveža už lietuvių pinigus.Ir dar kas man apmokės prarastus nervus? bigsmile.gif
Parašiau mb sesers sūnui,gal mama jau grįžo.Žada rytoj per Rygą,bet lygtais Rygos aeruostos nuo šiandien uždaromas?O kas parveš iš Rygos?MB paskiau jokių važiavimų,tegul ir sesuo,reikėjo galvoti prieš poilsiaujant,perspėjome,nusijuokė tik. rolleyes.gif

Laba ryta,
ziurejau ir as ta reportaza,bet nieko nesupratau,ko ten sketriojasi ta moteris.
Visa Europa uzsidarineja imones,mokymo istaigas,tik ne UK.Del tokio aplaidumo planuojama 250000 mirciu,o valdzia neskuba,atsieit apsaugokum pazeidziamiausius,neikim i pabus,klubus,restoranus ir viskas tik patariamuoju balsu,draudimu jokiu.Musu mieste guli ligoninej atsieit 1,o kiek jo kontaktu?Ar jie izoliuoti?Tyla.Todel nesi tikras,ar nesutiksi mieste nesiotojo.Todel niekur neinam,zadam tik i soda,ten laukai,mazai zmoniu.
Laikykimes,tikekime,kad viskas bus gerai,melskimes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 kovo 2020 - 10:18