Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Vakar jau miegojau, kai elektra dingo. Juokingiausia, kad MB duše buvo, išlindo muiluotas ir atsinešė prožektorių. Baigė praustis prie tokios šviesos. lotuliukas.gif

Ryte nelabai linksma buvo, nors elektra jau naktį atsirado.
Nuplėšta du polikarbonato lakštai nuo ventiliatorinės. Nulaužtas šimtametis beržas. Vyrai pusę dienos pjovė, kol likusią dalį sutvarkė..

Ingrida, ką vietoje tos mokyklos statys, kur prie tavo namų ? Mačiau, žemes lyg tai stumdo.
Atsakyti
Per pinigus neužsikrečia. Išdalino mums po skysto muilo, kad vandenį iš namų nešames nesvarbu.
Jau koks durnynas buvo, vairuotojai neparduoda bilietų, tai visa masė užplūdo kioskus. Ir kiek pykčio, kad niekaip kitaip negali naudotis viešuoju transporto, reik pirkti ebilietą.
Atsakyti
IK ,statė statė ,kažkas nupirko dabar visą išardys.Nežinau kas bus toliau,gal namus statys?Keli ha ten. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip užkuria nuo ryto pragaro mašiną,smėliui sijoti,tualete viskas pas mus net dreba. blink.gif
Mano vienam šiltnamiui plėvelę nuardė.Prasta jau ir buvo,mb siūlė pakeisti,patingėjau,tai gamta pasidarbavo. ax.gif
Nu bral pas sesę,šiluminiai,bendradarbė grįžo iš Ispanijos ir su temperatūra atėjo į darbą.Tipo biuletenį pasiims nuo pirmadienio.Aš tai jau pas dierktorių būčiau nulėkųsi,sesė nekonfliktuoja. ax.gif Mūsų laikinai einantis meras Jakštas tik grįžo iš užsienio,man atrodo iš Italijos,vietoje karantino malasi po miestą.FB parašė,dar kiti gina,neištvėriau 11 dieną sutikau Lidle.Čia skaitosi karantinas?????O kiek tokių yra? ax.gif
Dieną prie maximos neradau vietos mašinai,važiavau į maximytę. blink.gif
Atsakyti
sodyboj elektros visą parą nebuvo.... ryt žadam važiuot padabot ar ko nepridarė uraganas, stogai lyg ir vietoj(kiek kaimynas pasakojo).

Vasarema, kaip pas Jumis?

vat aš ir nesuprantu, pakeliavot, tai būkit malonūs dabar ir pasiizoliuot, o ne po balius, teatrus ir kitur maltis. Aš už griežtas priemones

Taip skaniai cukinijos apkepą valgiau, mėgstu jas iki negaliu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip matau , net SM buvo karantine. biggrin.gif
Kaip visos gyvos ? Namie sėdite ?
Atsakyti

Aš jau maniau,kad mane užblokavo, kad per mažai bendrauju. Pas mus kaime vėjas pridarė nuostolių, keli medžiai ant kelio ir vieno namo mūrinius čytus nunešė, bet stogas liko. Korona pasiekė ir mus, dabar svarbiausia, kad politikai nepradėtų prieš rinkimus peštis kurie geresni ir žmonių negąsdintų per daug.

Smagiausia, kad orai gražūs, pasivaikščiojimui tinka :)

Tiesa darbo birža užsidarė, internetu bendrauju. Kaži kaip su tech apžiūra bus, mums kaip tik ši savaitė paskutinė.

Atsakyti
Och,labas rytas.
Jo karantinas buvo,tikrai. bigsmile.gif bigsmile.gif
Vyro sesuo dar matyt sėdi Madeiroje,jokio pranešimo,pas mus palikta mašina garaže stovi jos,tai matyt dar negrįžo. bigsmile.gif bigsmile.gif Ir čia tokios atsakingos mokytojos atostogauja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau SM atgijo wub.gif

Mes Kupisky. Masinai tech. apziura balandzio pradzioj. Dabar su kaimynu bandys vaziuot pas meistra. Bet...detaliu pardes tai nedirbs rolleyes.gif Oi nezinau, gal ir apziuros stotys nedirbs.

Labas
Atsakyti

Mes bandysim ryt važiuoti nes Anykščiuose tik ryt ir veiks, žiūrėsim kas bus, gal lengviau praleis nesikabins dėl smulkmenų ar duos ilgesnį laiką susitaisyti. Mūsų meistras detales užsisako internetu, kol kas tikimės, kad viskas bus gerai

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Internete rašė, kad tech. apžiūros centrai veiks
Atsakyti
Man didesnė bėda. Baigėsi visi smulkių didmenininkų užsakymai, nes mokyklos kavinės sustojo. Visi panikoje. Užvakar ikiniai grąžino burokėlių partiją, rado kelis taškelius. Tai ko gero laidosiu kelias štukas , jei ne daugiau.
Baigiasi maišai, pardė nedirba. Reikės tartis nebent per siuntas.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Visai man nepatiko, kad SM krantine buvo, galvojau, gal ne tik karantinas, bijojau, kad nebeduos jau mums susitikti ax.gif
Vėtros padarinių nejautėm per daug. Sodyboje vėjas baisus buvo, buvau prožektoriuką pasidėjusi ir žvakę paruošusi, verdančio vandens į termosą pripylusi, nes arbatinukas, viryklė tik elektriniai. Bet elektra stebuklingai nebuvo dingusi. Tik prineštas šiukšles ir smulkias šakas aprinkau aplink.
Sėdžiu sodyboje, bet reiks važiuoti į butą, pomidorus esu pasėjusi, sūnus sakė, kad pikiuoti labai reikia. Ar jau esate pasėjusios svogūnus? Aš tai apsileidus visiškai, pasėti tik pomidorai ir tai ne visi, baklažanai ir paprikos. Šiltnamyje keli svogūnai laiškams. Nei petražolių, nei salierų, nei gėlių, nieko. Tik pelargonijų šakelių buvau pamerkusi, gerai šaknis leidžia, kurias laiku į žemę įkišu, jau žiedus sukrovė. Bet savo mėgstamiausią rožinę svyrančią numarinau, rudenį stiklintoje terasoje buvo, bet šalna pražudė.
IK, neskubėk laidoti. Miestiečiai sunerimę, kaip reikės apsipirkti, vyresni norėtų neišeiti iš namų. Bulvių ir daržovių labai daug kas nori, kad kas atvežtų, o dar geriau, jei ne iš parduotuvės. Net mano sūnus nuvežė po keliolika kg bulvių mano sesei ir mano draugėms. Žmonės dirba iš namų, kitiems karantinas, daugiau gamina, kai kas bando ir taupyti, todėl daržovės yra gėris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 16 kovo 2020 - 10:31