O žinote kas dar pavarys korono?Amerika,sūnus sakė visai neturi užsipirkę testų.Sakė kas neturi sveikatos draudimo,net netikrins ir negydys.O kiek tokių yra.Mokamas testas-1500 dolerių.Sakau ir pas mus gali užsavo pinigus pasitikrinti,tik įdomu,tikrai pas mus tiek nekainuos.
Spėjau šiandien sutvarkyti daugumą reikalų prieš pasaulio pabaigą.
Taigi nuo rytojaus karantinas, uraganas , penktadienis, mėnesio 13 diena ir dar pilnatis.
Meri, neik į darbą. Dirbk iš namų , kaip rekomenduoja SAM. Tu gi jau savaime rizikos grupėje, o dar į kioską visokie virusuoti veržiasi.
Taigi nuo rytojaus karantinas, uraganas , penktadienis, mėnesio 13 diena ir dar pilnatis.
Meri, neik į darbą. Dirbk iš namų , kaip rekomenduoja SAM. Tu gi jau savaime rizikos grupėje, o dar į kioską visokie virusuoti veržiasi.
aš taip pagalvojau...... nu nusimirioja koks nuo karūnuotojo ir kas jį laidoja, chmmm
kūnas užkrėstas, nežinia kiek ta zaraza išsilaiko ir kokioj temperatūroj žūva, karantinas
o ir gedulingų pietų nėr, uždrausta
negali numirt, nu niekaip
kūnas užkrėstas, nežinia kiek ta zaraza išsilaiko ir kokioj temperatūroj žūva, karantinas
o ir gedulingų pietų nėr, uždrausta
negali numirt, nu niekaip
Taigi Italijoje jau uždraustos vestuvės ir laidotuvės. Sukis kaip nori, bet mirti nilzia. O jeigu mirusiems neužteks šaldytuvų, tai gal kokius mėsos šaldymo angarus panaudos.
Šakės, kaip vėjas draskosi. Bus nuplėšęs ventiliatorinės kokį polikarbonato lapą, jeigu ne daugiau. Praeitą savaitgalį šiaip taip vieną atkilnotą prikabino, bet ant juoko.
Šakės, kaip vėjas draskosi. Bus nuplėšęs ventiliatorinės kokį polikarbonato lapą, jeigu ne daugiau. Praeitą savaitgalį šiaip taip vieną atkilnotą prikabino, bet ant juoko.
Įdomu iš šiltnamių kas liks irgi galvoju? Po Anatolijaus neblogai už sodybą gavome draudimo. Bet tada buvome apsidraudę Lietuvos draudime ir vaikystės draugė dirbo prie žalų.Dabar Gjensedige,kažin kažin ar ką gautume?
Tai ką nematėte kaip Italijoje brolis į dėjo į socialinius tinklus,mirūsią sesę jau dvi paras gulinčią lovoje.Tik kai paviešino atvažiavo pasiimti.Ir matosi filmuotoje medžiagoje kaip guli lovoje.
FB įdėta ką tik Klaipėda skęsta.
Tai ką nematėte kaip Italijoje brolis į dėjo į socialinius tinklus,mirūsią sesę jau dvi paras gulinčią lovoje.Tik kai paviešino atvažiavo pasiimti.Ir matosi filmuotoje medžiagoje kaip guli lovoje.
FB įdėta ką tik Klaipėda skęsta.
Elektros neliko, ar tik neteks ryte karves rankom melžti.
Labas rytas.
Liniuk,kaip?
labas
kaip išgyvenot naktį? stogai vietoj?
parduotuves šluoja, aš kaip durnius tik cukinijos pirkau
kaip išgyvenot naktį? stogai vietoj?
parduotuves šluoja, aš kaip durnius tik cukinijos pirkau
penkiaaukscio tai vietoj Kupisky tikiuosi irgi. Va kaime tai labai abejoju, nes ten ir medziu dideliu, senu yra. Na ka padarysi, nuvaziuosiu, paraudosiu ir toliau gyvensiu.
Mano didysis juodas katinas isdurnejo. Matyt ana 13, pilnatis veikia, vaiksto ir kraupiai bliauna. Dabar i antresole kazkokiu budu uzsikore. Liepiau nulipt kaip ir uzlipo.
As vakar bulviu ir morku nusipirkau, maza ka...
Labas
Mano didysis juodas katinas isdurnejo. Matyt ana 13, pilnatis veikia, vaiksto ir kraupiai bliauna. Dabar i antresole kazkokiu budu uzsikore. Liepiau nulipt kaip ir uzlipo.
As vakar bulviu ir morku nusipirkau, maza ka...
Labas
Atlaikėm vėtrą, ryte karves rankom pamelžiau. Priešpiet jau elektra buvo.
Dukra kol kas be darbo, užsidarė, yra vaikas, tai biuletenį pasiims. O kaip tiems, kurie nuo algos iki algos vos datraukia ir reikia nemokamas imtis. Bus reikalų su tuo virusu.
Dukra kol kas be darbo, užsidarė, yra vaikas, tai biuletenį pasiims. O kaip tiems, kurie nuo algos iki algos vos datraukia ir reikia nemokamas imtis. Bus reikalų su tuo virusu.
liniuk, Sibiran isvezti dirbantys gaudavo po 400g. duonos, nedirbantys - vaikai po 200g. parai. Dauguma isgyveno.