Ką kalbėti pianiną,kai reikėjo užboginti į penktą aukštą. Švogeris sakė nunešti nebe padės,parduosite butą su visu pianinu. Dukra siūlė gal parduokite,vietą tik beužima,visi turi elektrinius pianinus,tai jei kas atvažiuoja dar pajudina.Sakau gal kada anūkams prireiks?
Na as anukams savo vaiko pasaku knygas laikau Gal jau laikas jomis peciu kurent? Bet kartais pati paskaitau....
labas
Kaimietuke, kaip jauties?
pianiną nuo trečio nuboginom ir į 9 užboginom, dar vyrai ant rankų per stadioną pertempė. Dabar naujuose namuose gerai tie dideli liftai
galva man šiand plyšta, tabletką jau prarijau
Kaimietuke, kaip jauties?
pianiną nuo trečio nuboginom ir į 9 užboginom, dar vyrai ant rankų per stadioną pertempė. Dabar naujuose namuose gerai tie dideli liftai
galva man šiand plyšta, tabletką jau prarijau
Labukas,
Ei mergicos nesergam
Ar kuriai nors ką nors sako toks atlyginimų skaičiavimo sistemos pavadinimas Scanraim,mums nuo liepos 1 pagal ją bus atlyginimas skaičiuojamas,norėtųsi sužinoti anksčiau,kas čia per velniava
Ryt šventa diena,gerai
Trumpa savaitė bus
Ei mergicos nesergam
Ar kuriai nors ką nors sako toks atlyginimų skaičiavimo sistemos pavadinimas Scanraim,mums nuo liepos 1 pagal ją bus atlyginimas skaičiuojamas,norėtųsi sužinoti anksčiau,kas čia per velniava
Ryt šventa diena,gerai
Trumpa savaitė bus
Labas rytas.
Su švente.
Kaimynas is apacios su ponia paryciais grizo. Penkta val. mane prizadino ju rietenos. Na ko jiem nesimiega, nesuprantu. Sitam bute dziaugiuosi, kad ne treciam aukste gyvenu. Treciam turetu but linksma Vyras paguode: ne pirmas kartas ir ne pirmi metai riejasi.
labas,
su švente
lietus pliaupia, vėjas daužos, balkono lango taip ir nesugebėjau uždaryt, bijau rankeną nulaužt, bo jau tris diedui keist reikėjo
1+2, kaži kuriam krašte dabar ir iš kur atvežtas
ar katra auginot lauko pomidorus bujan? tikrai verti dėmesio?
su švente
lietus pliaupia, vėjas daužos, balkono lango taip ir nesugebėjau uždaryt, bijau rankeną nulaužt, bo jau tris diedui keist reikėjo
1+2, kaži kuriam krašte dabar ir iš kur atvežtas
ar katra auginot lauko pomidorus bujan? tikrai verti dėmesio?
QUOTE(sapniukass @ 2020 03 10, 19:29)
Na as anukams savo vaiko pasaku knygas laikau Gal jau laikas jomis peciu kurent? Bet kartais pati paskaitau....
Nekūrenk. Suvaikėsi - su malonumu skaitysi. Gal dar knygeles spalvinsi.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 03 11, 11:24)
tai taip ir bus
Na tikrai oras sugedo.Medutis iškeptas,belieka tik sutepti.
https://worldrecipes...lociu-kociojimo
Rašo,kad net vaikas sugebėtų iškepti.Tai dukrai nusiunčiau,sakau bandyk.
Grietiniečiai kepa,pamėgau aš juos,kad nesudžiūna greitai,kol mes dviese suvalgome,kelias dienas valgome.
Daržo kasti neišeis,naikinu braškes,šiemet turbūt neturėsime braškių. Labai jau nusenę. Turiu darbo šiltnamiuose,reikia sugaudyti išsilakščiųsią rukolą,tiek pridygo,susodinti krūvon,jau ir pavalgyti bus.
Prisisiunčiau papigiai iš Nojaus jurginų,rašo,kad kovą jau galima sodinti.Jei susodinčiau mažiukus į vazonus ir pastatyčiau šiltnamyje,gal nieko?
Papildyta:
Aš tai dar galiu kelis išauginti vaikus.Soboje išardyta ir lovytė ir dviaukštė vaikiška lova ir žaislų,keli maišai,lego,knygučių tai iš viso naujų prikrautą net neskaitytų krūva.Mano mažasis neskaitė visai pasakų,jam geriau buvo žodynai.
https://worldrecipes...lociu-kociojimo
Rašo,kad net vaikas sugebėtų iškepti.Tai dukrai nusiunčiau,sakau bandyk.
Grietiniečiai kepa,pamėgau aš juos,kad nesudžiūna greitai,kol mes dviese suvalgome,kelias dienas valgome.
Daržo kasti neišeis,naikinu braškes,šiemet turbūt neturėsime braškių. Labai jau nusenę. Turiu darbo šiltnamiuose,reikia sugaudyti išsilakščiųsią rukolą,tiek pridygo,susodinti krūvon,jau ir pavalgyti bus.
Prisisiunčiau papigiai iš Nojaus jurginų,rašo,kad kovą jau galima sodinti.Jei susodinčiau mažiukus į vazonus ir pastatyčiau šiltnamyje,gal nieko?
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 03 11, 10:24)
Aš tai dar galiu kelis išauginti vaikus.Soboje išardyta ir lovytė ir dviaukštė vaikiška lova ir žaislų,keli maišai,lego,knygučių tai iš viso naujų prikrautą net neskaitytų krūva.Mano mažasis neskaitė visai pasakų,jam geriau buvo žodynai.
Su šventėmis visas.
O prilijo per naktį... Visas kiemas plaukia.
Žadėjau eiti išgenėtas šakas susirinkti, gėlyną patvarkyti.
Bet vėjas, nesmagus oras. O dar kosulys nesibaigė. Palauksime tikresnio pavasario.
Va ko nesandėliuoju, tai vaikų daiktų. Saviems tegul nusiperka patys.Kartais gaila mesti gerus daiktus, bet užsimerkiu ir metu.
Laimė, pianino neturiu. Nereikėjo niekur tempti. Vienintelis muzikos instrumentas namuose - akordeonas.
O prilijo per naktį... Visas kiemas plaukia.
Žadėjau eiti išgenėtas šakas susirinkti, gėlyną patvarkyti.
Bet vėjas, nesmagus oras. O dar kosulys nesibaigė. Palauksime tikresnio pavasario.
Va ko nesandėliuoju, tai vaikų daiktų. Saviems tegul nusiperka patys.Kartais gaila mesti gerus daiktus, bet užsimerkiu ir metu.
Laimė, pianino neturiu. Nereikėjo niekur tempti. Vienintelis muzikos instrumentas namuose - akordeonas.