Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2020 03 09, 05:30)

Labas rytas.
Pasirodo amerikiečiai irgi laiką sukioja.Jie jau šį savaitgalį atsuko vasaros laiką.(na bent jau Kalifornija,gal ne visos valstijos?)Ir jie švenčia moters dieną kovo 6,įdomūs ankščiau nei Europa. mirksiukas.gif
Vakar žiūrėjau gražų dokumetinį filmą apie Škotiją.Graži šalis,Luety tu gal į tą pusę gyveni? mirksiukas.gif Sūnus kviečia atskristi,pasidalinau įspūdžiais,sako pakeliautume.Jie buvę,bet ne visą šalį matė.Kažkaip sunku prisiversti pajudėti iš namų. ax.gif
Po langais reidas,tikrina girtumą,4 policininkai. bigsmile.gif

Labas rytas,

Ingrida,kokius cia lesalus paruosei pusryciams?
Skotojoj nebuvus,nes as gyvenu grynai opozit Skotijai,paciuose pietuose,siek tiek i rytu puse,Eastbourne.Ten kur zudikas Bech Head iskisulys,nuo kurio,turbut nera nei vieno menesio,kad kas nenusoktu ar su masina nesizudytu.Ten kryziu kryzeliu prismaigstyta.O vieta nuostabi,tik gaila,uolos trupa,zemynas mazeja sparciai.Keleta metu atgal atrodo vietnamiete studente atsisedo ant krasto del foto ir nugarmejo su atskilusia uola.
I Skotija vis ruosiames,bet pavilioja arba Lietuva arba silti krastai.
Pas mus 12-13 silumos,turbut salnu nebebus,zadu ispikiuotus pomidorus isvezt i siltnami.Turbut nenumarinsiu?
O siaip bandau palieknet,sunkiai sekasi ,bet nuo sausio vidurio lengvesne 8kg.Noretusi daugiau,bet senatvej ne taip sparciai dalinasi tie riebalai.Principa naudoju:nuo ko susirgai,tuo ir gydykis,t.y. keto dieta.
Atsakyti
Ladute, buvau išlėkusi į Nicą, Monaką ir aplink.
Luety, gali jau boginti pomidorus. Šiltnamyje tikrai bus šilčiau.
Maniškiai tik dygsta.
Atsakyti
Labas

pasiskambinau sesutei del to savo blogo cholesterolio. Net nuotaika sugedo, kiek pas normalius zmones bendras toks, tai mano blogasis nedaug mazesnis unsure.gif Nebezinau nei ka cia reiks daryt.
Atsakyti
Sapniuk,mano blogasis buvo jau netoli 5,tai kardiologai Vilniuje,pasakė jokių kalbų geri vaistus.Tai atsidžiaugti negaliu dabar norma jau du metai.Tai koks tavo blogasis? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Ir vaistų nebe geriu.
. ax.gif ax.gif
Kasiau,kasiau žemelę........... rolleyes.gif
Atsakyti
5.57
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 03 09, 15:47)

Tu baik juokus.Čia jau labai rimta. 4u.gif
Atsakyti
Man nejuokinga, o jau graudu. Dave daktare su pavadinimu lapeli su zoliniu pavadinimu. Reiks atgailet 20 euru ir nusipirkt. Sake, kad tie tai padeda. Blogai, kad pas mane fizinio kruvio ner. Reiks pas tave prasytis darzo bediot biggrin.gif Ale dar petys nulus, vel blogai.
Atsakyti

Labas rytas.
Sapniuk,jei tik noras yra,jis įgyvendinamas. mirksiukas.gif Tik nuo ryto varau kirpyklon,ketvirtadienį mūsų projekto uždarymas +54 Petkevičaitės bibliotekoje,žiūrėsime sukurtą filmą apie mūsų projektą,nes vis filmavo,kur mes dalyvavome per metus,susitiksiu su draugėmis. mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ingrida 4u.gif

man pecio sanari skauda, net bulviu kose grudant. Nezinau kaip savo darza reiks apeit, nors minimaliai visko sodinsiu.

Vakar dusinei atveze spintele su kriaukle. Kol uzvilkom abu blink.gif galvojau gala gausiu.
Snd. laukiam spinteles, 45 kilai. Sakiau ardysim deze ir nesim lentom.

Brungiausias buvo i garaza susiruoses. Nuo auto stoteles grizo, nes parase, kad atves. Tai buvo apie 10 ryto biggrin.gif Dar laukiam. Diedulis piktas kaip biciu spiecius, niurna, kad jam visa diena sugadino.
Atsakyti
Sapniau, į kurį aukštą užnešti ?
Taigi čia dviese vienas juokas. Nebent kad petį skauda.
Bandau sirgti, kažkokį virusą pasigavau. Gerklę peršti ir čiaudau. Bet ne korona. Ai, diena dvi ir su bet kokia zaraza susidoroju.
Sėdžiu prie kompo ir bandau visokius popierius pildyti.
Atsakyti
i trecia.

patempiau kazkaip vakar sona. Tai sveikiems baika, bet ne tokiem kaip mes. Kai duso kabinos sienas tempem, tai vyrui net sirdies ritmas sutriko.

IK, o gal corona, bus tau po uzsienius maltis ir korona erzint. biggrin.gif
Atsakyti
PS. Atveze deze. Net akyse nusvito - ziuriu kaimynas is darbo grizta. Padejo maniskiui uznesti biggrin.gif
Atsakyti