Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Frau J* @ 2017 02 22, 18:19)
Laba  4u.gif ,panašu,kad pavasaris ne už kalnų,visas avilys apie gėles ūžia  biggrin.gif

Naujokei  4u.gif ,būsim trys perbėgėlės  biggrin.gif

o aš strese,ryt iš pat ryto pas odos lėksiu,nu bože bože,kai jau užsisuka ratas,tai nesustabdysi  unsure.gif
turiu jau gal 30 metų ant nugaros apgamą,toks nemažas,bet stabiliai gyvenantis,tikrintas,nešalino,nes netrukdė niekam,o šiandien dukra pamačius nustėro,lyg krateris juodu viduriu,nufotkino,pati atšokau
prieš operaciją tikrai nebuvo taip,nes dukros akivaizdoj matavausi drabužius,būtų pamačius,plius namuose vaikščiojau tik su maike ant petnešėlių,matė ir sūnus nugarą,nebuvo taip,abu garantavo.
dabar nežinau kodėl ir kas ten,ryt iš karto eisiu,neturiu supratimo kas vyksta

buvau Lidle,parsinešiau ,,Klaipėdos mėsos,, skilandį ir Džiugo sūrio,kažkokia tautų savaitė,ta proga ir gėrybių užsieninių parvežė  biggrin.gif ,dar Itališkos vytintos dešros galą,tos man skaniausios,tik be akcijų,tai brangokokos,laukiu vis kol pigiau pasiūlo  4u.gif

gerklę dar skauda,prikimus,gerai,kad nedainuoju,nes šią žiemą iš koncertų nepragyvenčiau  biggrin.gif
blogumas praėjo,galvojau pasiganysiu,bet tik kiemą iki parduotuvės perėjau ir užteko,vėjas iš klumpių verčia,dar šaltas toks,nors lauke šilta,plonos striukės gana būtų

iškepiau tinginių varškėčių,vaikis į darbą nešasi pietus,sau antį suprieskoniavau,rytoj ateis jaunimas,pasilepinsim,tris paras praktiškai nieko nevalgius,ryt sunku,o ir nenoriu,vaisių kokį sukramtau ir gerai
*devynis kg pamečiau,bus blogai,visas naujas garderobas kabo,dydžiu mažesnio reikia,per anksti užsipirkau
reikės valgyt pradėt  unsure.gif  biggrin.gif

As atspari seklu ligoms,kol kas.Zinau,kad neturiu kur sodint daug,tai ir susilaikau.Tuyriu kalija vazone,nereikia iakast,as ja myliu,pradeda zydet kovo pradzioj ir zydi visa menesi.Dar dievinu pelargonijas ir verbenas,vijoklines rozes,o is medeliu tai alpstu del magnoliju ir rododendronu.Kokios ju spalvos,galima nualpt,tik gaila,jei siltas pavasaris,magnolijos labai greitai apsipila lapais,ir tada jau ziedams amen.Rododendronai cia auksti krumai,spalvos dieviskos.
*devyni kilai???nu but gerai,jei butu nukrite ne tokia didele kaina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 22, 22:30)
*devyni kilai???nu but gerai,jei butu nukrite ne tokia didele kaina. ax.gif

nieko baisaus,aš juos laaabai lėtai mėtau,pernai pavasarį kelis pamečiau,parėjo,o šituos nuo rugsėjo siuntinėju,trys išeina,du pareina,bet bendroj sumoj šiai dienai taip turiu,iki idealo kaip iki mėnulio,o ir nenoriu,nes akyse feisas sensta,matosi iš karto,raukiasi marmūzė ir tysta papai,kitur viskas kaip buvę
neturiu jokių priesaikų,tiesiog iš lėto ir po truputį pasimažint,bet norai dažnai su galimybėm nesutampa,jei kitą savaitę užsispirs dėl hormonų bus tas pats,tai kol kas tegul tik šitie išėję nepareina ax.gif
dabar ligų atsikratyt ,o vėliau matysiu
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 02 22, 20:42)
nieko baisaus,aš juos laaabai lėtai mėtau,pernai pavasarį kelis pamečiau,parėjo,o šituos nuo rugsėjo siuntinėju,trys išeina,du pareina,bet bendroj sumoj šiai dienai taip turiu,iki idealo kaip iki mėnulio,o ir nenoriu,nes akyse feisas sensta,matosi iš karto,raukiasi marmūzė ir tysta papai,kitur viskas kaip buvę
neturiu jokių priesaikų,tiesiog iš lėto ir po truputį pasimažint,bet norai dažnai su galimybėm nesutampa,jei kitą savaitę užsispirs dėl hormonų bus tas pats,tai kol kas tegul tik šitie išėję nepareina  ax.gif
dabar ligų atsikratyt ,o vėliau matysiu

.....išnešiau į skaipą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 22 vasario 2017 - 20:58
QUOTE(ate42 @ 2017 02 22, 18:47)
Ryt varysiu paštan, tau supakavus jau seniai, bet nieksip neišsiunčiau. Parašyk dar kartą ko dar įdėt.?
Para, tau tų žaliukų?

Tiesa,jei kuri esat apsiziureje kokiu seklu UK ,ir nesiuncia i LT,visada padesiu.Gal kokiu seklu norit is UK,ko nera LT,rasykit visada,ieskosiu,atsiusiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 22, 20:56)
Tiesa,jei kuri esat apsiziureje kokiu seklu UK ,ir nesiuncia i LT,visada padesiu.Gal kokiu seklu norit is UK,ko nera LT,rasykit visada,ieskosiu,atsiusiu. 4u.gif

oje kaip gerai bigsmile.gif dar neesam bet tikrai busim nusižiureje ateitį ir dar skudurų gal mirksiukas.gif

peržiurejau seklas ir prisiminiau kad IK tiktų puikūnas, jis myli riebią žeme ir dregmę, t.y. ne saulekaitoj, tik jis iš žemesniu mirksiukas.gif iš aukštu kanas galima sodinti, jei ir nelabai žydes, tai jau lapų tikrai pavarys bigsmile.gif

man atrodo tas antras lenku sklepas užsilenke mirksiukas.gif

ai dar prisiminiau penstemonas atrodo lengva pavesi perneša ir aukštokas jis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 vasario 2017 - 21:17
Kaipgi be sėklų. Luety, pasiruošk dideliems mūsų norams. Šiemet norėjau, bet noras praėjo iš Seedaholic.com Čia ar ne Airija? Ar ta Irelandija, kuri priklauso anglams?

Puikūnai liuks. Kaip nepagalvojau.
Frau, norėjau užpavydėti tų kilogramų, bet su tokiais stresais, tai nafik. blink.gif Geriau jau man gelbėjimosi ratai ant liemens blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 22, 19:56)
Kaipgi be sėklų. Luety, pasiruošk dideliems mūsų norams. Šiemet norėjau, bet noras praėjo iš Seedaholic.com  Čia ar ne Airija? Ar ta Irelandija, kuri priklauso anglams?

Puikūnai liuks. Kaip nepagalvojau.
Frau, norėjau užpavydėti tų kilogramų, bet su tokiais stresais, tai nafik. blink.gif Geriau jau man gelbėjimosi ratai ant liemens  blink.gif

Cia Airijos dalyje,jei butu britu dalyje,rasytu Northern Ireland.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 vasario 2017 - 22:13
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 22, 23:56)
Frau, norėjau užpavydėti tų kilogramų, bet su tokiais stresais, tai nafik. blink.gif Geriau jau man gelbėjimosi ratai ant liemens  blink.gif

biggrin.gif nepavydėk,tau iki manęs dar daug košės iškabint reikėtų,o man iki tavęs dar kokių trijų metų nervų,taip,kad geriau rinkės,nes nervų jau nelikę

nemetu nieko,tiesiog kai ko nevalgau,daugiau geriu,nors čia per prievartą gaunasi,bet kažkiek virškinimas susireguliavo,neprisimenu kada buvau svėrusis,nuo vasaros tikrai ne,o dabar po balių kiekvieną mėnesį,po švenčių ir prieš operaciją nutariau pakeist ,,batareikes,, svarstyklėse ir užlipt,nes reikia ūgį ir svorį įrašyt popieriuose,na ir likau maloniai nustebus,nes nesitikėjau,pilnų 9 kg nėra,kelis kartus svėriausi,nepatikėjau,nors jaučiau,kad drabužiai kiek laisvesni,diržą viena kilpute ,,peršokau,,

bet kaip iš karto veide matosi,aš gi jokių raukšlių neturiu,o čia pyst ir įdubo prie lūpų,negražu
tai va,kiek taip gyvenant kris,tiek ir tiks,iš lėto,po kelis gramus ir svarbu,kad atgal nepareitų,džiaugiuosi,kad sugebėjau nepriaugt per šventes,nors realiai tai panašus svoris jau 14 metų ,jetau kaip seniai kūda buvau blink.gif
kad tik blogų ligų nerastų ir ačiū Dievui ax.gif ,tik šito bijau,nes įvykių ir naujienų nusimato,kelionės laukia,sodas,dar norisi visko ir dideliais kiekiais ax.gif

dėl sėklų rami,o va rožės dar rūpi,dar hortenzijų keletas nepamaišytų unsure.gif ir vandens leliją geltoną susimedžiosiu ,viskas,rami biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vakar ir aš sukau ratais apie sėklas, bet kur sodint? Nesinori margumyno ir grūsties.
Tų tamsiai bordo dracenų neseniai mačiai nukainuotų akropolio maksėj, bet kai ne mano skonio, tai kainų nepasakysiu. Dar kažkur mačiau, Tikrai ne deficitas.
Vakar vos atsilaikiau prieš fuksijų daigus, Na nesiseka per žiemą jų išlaikyt, per šilta pas mane. Tad nusprendžiau, geriau daigus kasmet pirkt iš žinovų. Jomis tvorą puoščiau iš šiaurės vakarų pusės, kur saulės lb skupiai ir popiet,
Fasadinį langą puošiu palergonijomis, nes geriausiai pasiteisino, o ir gražu man.
Db pagalvojau, kad smulkiomis rožytėmis gerai atrodytų lovelis.
Diedas koks durnas, sako man, kad vyšninių pomidorų nesodinčiau, tipo nėra naudos.
Dar pas vieną kaimynę esu užsisakiusi nuostabaus grožio raganių daigų, tai gal neapsigalvos, jei neįšalė.
Norfoj žemėms nuolaida, gal susimylės pana ir užveš motkai ant kalno, kitaip diedą siūsiu tysti, Nes vazonams reik.

Naujokę iš postų pažystu, sveika 4u.gif

Frau 4u.gif
Atsakyti
LAbukas

Oi koks slykstus oras siandien...Vejas uraganinis ir dar liutis...Luety,kaip jums ten prie juros?
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 02 23, 05:07)
Labas rytas.

Labas rytas,
aciu uz karalisku pusryciu pateikima,isivaizduoju sedziu toje kedeje,valgau,svajoju...ech...

QUOTE(Merii @ 2017 02 23, 05:54)
vakar ir aš sukau ratais apie sėklas, bet kur sodint? Nesinori margumyno ir grūsties.
Tų tamsiai bordo dracenų neseniai mačiai nukainuotų akropolio maksėj, bet kai ne mano skonio, tai kainų nepasakysiu. Dar kažkur mačiau, Tikrai ne deficitas.
Vakar vos atsilaikiau prieš fuksijų daigus, Na nesiseka per žiemą jų išlaikyt, per šilta pas mane. Tad nusprendžiau, geriau daigus kasmet pirkt iš žinovų. Jomis tvorą puoščiau iš šiaurės vakarų pusės, kur saulės lb skupiai ir popiet,
Fasadinį langą puošiu palergonijomis, nes geriausiai pasiteisino, o ir gražu man.
Db pagalvojau, kad smulkiomis rožytėmis gerai atrodytų lovelis.
Diedas koks durnas, sako man, kad vyšninių pomidorų nesodinčiau, tipo nėra naudos.
Dar pas vieną kaimynę esu užsisakiusi nuostabaus grožio raganių daigų, tai gal neapsigalvos, jei neįšalė.
Norfoj žemėms nuolaida, gal susimylės pana ir užveš motkai ant kalno, kitaip diedą siūsiu tysti, Nes vazonams reik.

*Naujokę iš postų pažystu, sveika  4u.gif

Frau  4u.gif

Merii,labas rytas,o kur jus skaitet mano postus?Buvom mes kokiam forume kartu?As tai nepazystu is postu nei vienos biggrin.gif
Pelargonijas ir as myliu be galo,ir pas musd jos isauga dideles,nes nenusala ziema.As vazonus patraukiu i apsaugota kampa,arciau namo sienos,tai pas mane jos ir dabar zydi.Nera tokie ziedai dideli,kaip vasara ir lapai mizernesni,bet zydi,o paskui,kai isyla oras,jos apsipila naujais sveikais,graziais lapais ir kimba i nauja gyvenima,leidzia atzalas,dideja ziedai,tik joms reikia daug trasu,kad but daug ziedu.
Del rozyciu mazuju lovelyje,tai jos labai kapryznos.Myliu jas,bet lovelyje kazin ar gyventu.Zeme turetu but labai derlinga,su arklio meslu,kitaip jos skursta.Be to ju saknys gana gilokai lenda,joms reikia laisves,gi jos ponios rozes princeses. bigsmile.gif

QUOTE(giega @ 2017 02 23, 08:50)
LAbukas

Oi koks slykstus oras siandien...Vejas uraganinis ir dar liutis...Luety,kaip jums ten prie juros?

Pas mus nakti kiek mazesnis gal vejas buvo,bet jau gusiai is koju isverst gali ir lyja.Siuo metu saule sviecia,lyja ir vejo gusiai.Gal nueis i Skotija,tada eisiu i parde,nebera pieno,kiausiniu ir kt.smulkmenu.
Vakar parsinesiau is sodu bendrijos dar rudeni uzsakytas bulviu seklas,cia galima uzsisakyt veisliu kokiu nori is saraso,jas augina Skotijoj fermeris,tada sodu bendrija musu miesto jas fasuoja,ir paskambina,kad jau suruosta,atvykt pasiimt.Zinoma,kiek gi tu ju pasodinsi i 2,5 aro?Tai uzsakiau rudeni paciu anksciausiu dvieju veisliu:Red Duke of York ir Maris Bard,ankstumas raso First Early.
Kaip jus sejat,senuoju budu,ar kaip nors naujoviskai,mandriai?Zinoma,kai sejat didelius laukus,tai nieko cia naujo,bet,kai zemes mazai,tai sakau,gal kazkaip naujai.Ziurejau youtubej seja i maisus,bet kiek tik rudeni kase,tiek snipstas,derliaus nera,tai juokemes su MB,kad maisu daug,zemes i juos reikia daug,o tik sekla sugadinta.
Pas mane visas sodas suruostas pakeltom lysvem,cia visi taip daro,ivairiu konfiguraciju ir dar ,beveik 1/4 sklypo yra dregnoka,nors siemet gana daug lijo,bet balu nera,nes esam iskase tokia duobele,tai ten laikosi vanduo.Gal subega is sklypo i ja,nors ji nedidele.Atsimenu pernai,kai gavom ta sklypa,tai toj vietoj kojos klimpo iki keliu,o siemet nieko.Gal susitrombavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 23 vasario 2017 - 11:45