Labas rytas.
Liniuk,bet jau Brangusis namie?
Taip, Ingrida, trečiadienį 8 ryte produktas, ketvirtadienį 8 grąžintas
Oi, Liniukai, kiek dabar tau šokinėjimo apie produktą bus. Gi jeigu nesveikuoja vyrai - pasaulio pabaiga. O moterys gali ir komos būsenoje kotletų prakepti.
Lyja, fuuuu. Pašliaužiojau po miestą, parsivežiau du dideliausius maišus produktų. Taigi, virusai nebebaisūs. Šaldiklyje mėsa, lentynoje lazanija, makaronai, kruopos, visokių konservuotų dalykėlių. Apsiperku porą kartų per mėnesį ilgalaikių dalykų. Nes nėra pikčiau, kai susigalvoji ką daryti, o nėra iš ko.
Lyja, fuuuu. Pašliaužiojau po miestą, parsivežiau du dideliausius maišus produktų. Taigi, virusai nebebaisūs. Šaldiklyje mėsa, lentynoje lazanija, makaronai, kruopos, visokių konservuotų dalykėlių. Apsiperku porą kartų per mėnesį ilgalaikių dalykų. Nes nėra pikčiau, kai susigalvoji ką daryti, o nėra iš ko.
Labas
buvom nusprende i Kupisky vaziuot, bet kai toks oras, tai namie sedim
Liniukui su produktu bus reikalu Svarbu sekmingo pasveikimo.
buvom nusprende i Kupisky vaziuot, bet kai toks oras, tai namie sedim
Liniukui su produktu bus reikalu Svarbu sekmingo pasveikimo.
PRODUKTAS
O jei atvirai, tai bais nepatogu ir tas džiaugsmas 6 savaites. Teks vargti. Apie pavasario darbus geriau negalvoti. Nu kažkaip bus gerai
O žiūriu čia mano pačios taip parašyta, rašiau priduotas, o ištaisė produktas
O jei atvirai, tai bais nepatogu ir tas džiaugsmas 6 savaites. Teks vargti. Apie pavasario darbus geriau negalvoti. Nu kažkaip bus gerai
O žiūriu čia mano pačios taip parašyta, rašiau priduotas, o ištaisė produktas
Liniuk,namų sienos gydo.
Sapniuk,prie tavęs didelė avarija namų?Moteris dvi partrenkė,viena žuvo?Na bet ir eina pėstieji ,kad ir perėja visai nežiūri į kelią. Šiandien du pensionai,išlipo iš mašinos,pastovėjo prie jos ir pirmyn per kelią,tiesiai man po ratais.Svarbiausia nei vienos mašinos,kaip specialiai būtent man po ratais.Supraščiau vienas tai gal apsigėręs kokių vaistų,dabar abu.
Prikepiau eklerų,naktį galvojau kiek gali voliotis maskarponė šaldytuve,tai dar ir tortuką smarmaliavau su braškėmis rytdienai.Ir aišku naikinu uogienes,pyragas labai greitas išėjo.
Kad jūs matytumėte kiek aš maišų vos ne kasdien išvelku iš rūsio į konteinerį. Gal 10-15 metų konservai vis gūlė į lentynas.Dabar kai pagalvoju numyrųsi būčiau,kiek vaikams būtų darbo.
Sapniuk,prie tavęs didelė avarija namų?Moteris dvi partrenkė,viena žuvo?Na bet ir eina pėstieji ,kad ir perėja visai nežiūri į kelią. Šiandien du pensionai,išlipo iš mašinos,pastovėjo prie jos ir pirmyn per kelią,tiesiai man po ratais.Svarbiausia nei vienos mašinos,kaip specialiai būtent man po ratais.Supraščiau vienas tai gal apsigėręs kokių vaistų,dabar abu.
Prikepiau eklerų,naktį galvojau kiek gali voliotis maskarponė šaldytuve,tai dar ir tortuką smarmaliavau su braškėmis rytdienai.Ir aišku naikinu uogienes,pyragas labai greitas išėjo.
Kad jūs matytumėte kiek aš maišų vos ne kasdien išvelku iš rūsio į konteinerį. Gal 10-15 metų konservai vis gūlė į lentynas.Dabar kai pagalvoju numyrųsi būčiau,kiek vaikams būtų darbo.
Ingrida, maciau per balkona avarijos pasekmes Labai illgai medikai gaivino. Bet greitis masinos geras buvo, jei nuo perejos koki 100 metru nunese ant kapoto, po to numete ir dar toliau sustojo. Pagal mano vyro pastebejimus, tai nuskyne jau baigiant pereiti pereja
Liniukai, maniškis su ta pagalvėle ir pasėjo, ir kitus darbus padarė. Apsipras.
negirdėjau apie avariją, reikės kur paskaityti.
Stengiuosi neprikepti pyragų, nes pati ir suvalgau. Nusipirkau mieste mėgstamą pyragėlį su spanguolėmis, skaniai sušveičiau, užteks šiai dienai saldumynų.
Pietums kepiau avies kaklą su raugintais kopūstais, tai dvejoms dienoms valgymo.
Kas čia šiandien užėjo. Net tingėti tingiu. Tik prigulti su knyga traukia. O buvau suplanavusi vonias tvarkyti, drabužinę iškuopti.
Va, Ingrida dar mintį davė rūsį sutvarkyti...
Tai jau šiandien niekuo neužsiimsiu.
negirdėjau apie avariją, reikės kur paskaityti.
Stengiuosi neprikepti pyragų, nes pati ir suvalgau. Nusipirkau mieste mėgstamą pyragėlį su spanguolėmis, skaniai sušveičiau, užteks šiai dienai saldumynų.
Pietums kepiau avies kaklą su raugintais kopūstais, tai dvejoms dienoms valgymo.
Kas čia šiandien užėjo. Net tingėti tingiu. Tik prigulti su knyga traukia. O buvau suplanavusi vonias tvarkyti, drabužinę iškuopti.
Va, Ingrida dar mintį davė rūsį sutvarkyti...
Tai jau šiandien niekuo neužsiimsiu.
Labas vakaras
Kas serga tiems sveikatos
IK smagi kelionė buvo,kur čia buvai,gal praleidau belėkdama per puslapius
Chm pagalvojau kad mano 3 vizitai į polikliniką 00 valandų ,tai niekis palyginus su persodintais plaučiais
Darbe biški permainų yra,dirbu viena pamaina,na normalus darbo laikas nuo 8 iki 16.30,nebereik merdėt atsikėlus pusę penkių
Pomidorus daigint sudėjau
Kovo 20 skrendu savo saulytės lankyt
Nesisaugo pėstieji iki nudurnėjimo,bet yra ir vairuotojų kurie vos ne ant kojų važiuoja,aš jau geriau ilgiau patrepsiu prie perėjos,lai važiuoja tie skubėtojai,o aš jau visur suspėsiu
Kas serga tiems sveikatos
IK smagi kelionė buvo,kur čia buvai,gal praleidau belėkdama per puslapius
Chm pagalvojau kad mano 3 vizitai į polikliniką 00 valandų ,tai niekis palyginus su persodintais plaučiais
Darbe biški permainų yra,dirbu viena pamaina,na normalus darbo laikas nuo 8 iki 16.30,nebereik merdėt atsikėlus pusę penkių
Pomidorus daigint sudėjau
Kovo 20 skrendu savo saulytės lankyt
Nesisaugo pėstieji iki nudurnėjimo,bet yra ir vairuotojų kurie vos ne ant kojų važiuoja,aš jau geriau ilgiau patrepsiu prie perėjos,lai važiuoja tie skubėtojai,o aš jau visur suspėsiu
Labas rytas.
Labas rytas.
Pasirodo amerikiečiai irgi laiką sukioja.Jie jau šį savaitgalį atsuko vasaros laiką.(na bent jau Kalifornija,gal ne visos valstijos?)Ir jie švenčia moters dieną kovo 6,įdomūs ankščiau nei Europa.
Vakar žiūrėjau gražų dokumetinį filmą apie Škotiją.Graži šalis,Luety tu gal į tą pusę gyveni? Sūnus kviečia atskristi,pasidalinau įspūdžiais,sako pakeliautume.Jie buvę,bet ne visą šalį matė.Kažkaip sunku prisiversti pajudėti iš namų.
Po langais reidas,tikrina girtumą,4 policininkai.
labas
su praėjusiu tulpadieniu
gimtadieniai atšvęsti, gyvenam toliau
pas kaziuką nebuvau, kai vaikai pasakė, kad kainuoja mano norimas kašikėlis, tai ir nėjau.....
jaučiu reiks porus atsėt, kažko slabnai dygsta, sėkla užpernykštė-įtariu todėl
Lyžuka, ar ėjai jau į gėlių sklepą?
su praėjusiu tulpadieniu
gimtadieniai atšvęsti, gyvenam toliau
pas kaziuką nebuvau, kai vaikai pasakė, kad kainuoja mano norimas kašikėlis, tai ir nėjau.....
jaučiu reiks porus atsėt, kažko slabnai dygsta, sėkla užpernykštė-įtariu todėl
Lyžuka, ar ėjai jau į gėlių sklepą?