Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

labas 4u.gif

Liniukinui greito sveikimo 4u.gif
Atsakyti
Jurginėli, ačiū, nebus greitai biggrin.gif Ryt ryte anksti mausim su dukra parsivežti iš Kretingos. Pradžioj sakė, kad 2 implantus dės, bet reikėjo 3, bet operacija gerai pavyko. Matysim.
Atsakyti

Labas rytas.
Liniuk,geros naujienos. 4u.gif 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 03 03, 13:10)
Nusiperki juodu ikru, lasisos, dar ko prabangesnio, pora buteliu viskio visapusiskai dezinfekcijai ir nebetaip baisu.

Labas

iš vis sakyčiau reiktu pradetu nuo šito paskutinio punkto ir dezinfekcija ir nuotaika bus kaip sakoma 2 viename biggrin.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 03 03, 20:25)
Lyžuka, tas šermukšnių šakas padžiovink. Tada turėtų imti.

putinas ten, bet nesiterliojau su keliom šakom, šiaip sulaužiau ir į tuju gyvatvore sukišau biggrin.gif, mulčiuotis natūraliai bigsmile.gif , nesejau nieko išbega paskui tie pomidorai man

QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 03 04, 22:52)

Joooo, baklažanus koloradai ryja nerealiai.

aha kažkada lauke pasodinau ir palikau išgyvenimui, koloradai viska suėėde, paskui ant koto dar po kelis kybojo , matyt sultis sunkė paskutines biggrin.gif

Tai va taip va ir labas rytas

Gražus blynai Ingrida mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

linukinui gero sveikimo.

Kaimietuke, gumbinius salierus jau pasejau, tai petrazoles i bliudeli set ar kuo anksciau pavasary i lysve?
Atsakyti
Sapneli, į bliūdelį gali sėti tik tas petražoles, kurios lapinės. Joms nekenkia persodinimas. Šakninių, kaip ir morkų, niekas nepersodinėja. Nes bus keletas kreivų šaknų, o ne viena.
Nesėsiu nei salierų, nei petražolių. Tiksliau, petražoles sėsiu su morkomis, bet šaknines. O dėl lapų- nusiperku porą daigų ir gana. Ir dar kokį 10 salierų daigų. Viso kito yra parduotuvėje. Nuo pernai žaliuoja lysvelėje lapiniai salierai ir petražolės. Reikės tik apsiravėti.
Atsakyti
IK aciu, isidejau i galva.
Atsakyti
labas 4u.gif

antri metai bandau salierą sėt, nesudygsta man. Pernai pirkau, tai ir šiemet kelis daigus nusipirksiu dėl lapelių biggrin.gif
petruškų daug sėjų, daug ėdam tongue.gif

šildau šaldiklį, jaučiu iki pusės nakties žaisiu rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na man petraožlių gali ir nebūti.Vat nemėgstu dėl specifinio kvapo ir skonio.Auga jos garbanotos tarp braškių,pačios pasisėja ir šiltnamyje du kūpstelius turiu.Tai nebent papuošimui satlo naudoju.Salierai skanu ir kotai ir šaknys. mirksiukas.gif Nemoku auginti,geriau kiti užaugina. ax.gif
Liniuk,kokios naujienos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 06 kovo 2020 - 07:47
o man priešingai, salieru kvapo nepernešu ir ratu juos apienu, o petražoles labiau papuošimui ir žiema i patiekalus, o visumoj naudoju dziovintu prieskoniu miksa smile.gif
Atsakyti
Labas

nuleido kraujo blogajam cholesteroliui ir D vitaminui patikrint rolleyes.gif Dabar musu klinikoj akcija vitaminui D

Naudoju salierus ir petruskas, abu tinka.
Atsakyti
Ingrida, šiandien geriau biski, vakar tai vos ne šuniu kaukė, visą ranką skaudėjo. Dar keletą naktų teks sėdint snausti. Tas įtvaras toks kerėpla didelis.
Atsakyti