Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

draugai kviecia mus vaziuot i Lenkija per kovo 8. Mano brangenybe pareiske - jokiu vaziavimu biggrin.gif
Pas vyra darbe mergina gryzo is Singapuro, valdzia liepe dvi savaites namie but.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

uzpirkau katinams traskiu ir koncervu Lidle, zmoniu normaliai, makaronu neber. Vakar drauge skambina, Kupiskio didziojoj maxej jokiu kruopu neber biggrin.gif Sako: kuo reikes suni sert ax.gif Jos suo didelis, megejas pavalgyt ax.gif
Atsakyti
Nu aš niekaip nesuprantu?To pirkimo?Juk ne karas?Uždarys mus namie? bigsmile.gif bigsmile.gif Garbės žodis niekaip nesuprantu?
Na gal šviežių makaronų dar yra?Įpratinau ir dukrą pirkti tik šviežius makaronus.O turime ir mašinėlę makaronams gaminti,tik man ten daug darbo. ax.gif Reikia įprasti. ax.gif Kaip pažiūri tv ten taip greitai jie pagamina makaronus užsienyje?
Apsičiūpinėjau,kad miltų nebe turiu>?Tų nors dar gausiu?Pyragą maišiau iš visų kampų sušlaviau. ax.gif
https://www.lamaista...qfMeUP9e8tyEiGg
Atsakyti
makaronu gal kelis metus nevalgiau. Grikiu, ryziu turiu, vaikis kazkokios balandos paliko visa paka. Gal nenusibadausim ax.gif Nesuprantu ir as to uzsipirkimo, bet, matyt, yra kitaip mastanciu.
Atsakyti
Nepergyvenkit, lai perka senas kruopas, mums naujų užveš motinėlė maksima.
Rašo, kad jau ir mes turim karūnuotą ligonį.
D., man jau suvaikėjimas grynas, pildžiau nuolatinį ir patikėjau, kad jei pasipildė nuolatinis, tai nepažystama moteris gražins pinigus. Neišėjo iš kasos kvitas, kad papildymas sėkmingas, nors aiškiai, kad bus pasipildęs. Nei ji atneš, nei ką, ir kodėl aš tokia naivuolė. Nu gal nu gal yra ant Lietuvos sąžiningų žmonių.
Turguj exlusyvinės tulpės po eurą, pasiėmiau du pundelius, bandysiu laimę sodinti, nu sakau, durna aš.
Atsakyti
labas,

su tuo maistu tai durnių laivas, nesikeikiant.....
turiu madą, kad pabaigiau kokias kruopas, kitu pirkimu pasipildau atsargas ir visad turiu visokių mūsų valgomų kruopų. Ketvirtadienį susiruošiau virt žirnienę, bet skaldytų nebeturėjau, viriau iš cielų, bet parduotuvėj jau neberadau. Vakar vitrinose dėliojo tik brangias, ekologiškas kruopas. Dėliojo pati parduotuvės vyresnioji, užklausiau kada bus paprastų kruopų-kai išpirksit visus likučius sandėliuose. Vat ir atsakymas, pasinaudos ažiotažu. Mėsos taip pat tik likučiai....
Šikpopierių irgi beradau jau tik kietesnį, beveik švitrinį, bet liepiau diedams tiek neš....kt, kad kitos savaitės sulauktume su turimom atsargom.
nemanau, kad tai ilgai tęsis, momentinė isterija, vėliau visi priprasim.

Vakar sėjau paprikas, šiek tiek svogūnų-laukiu pavasario ir šviežių bulvių, o kol jų nepavalgysiu, tai joks virusas manęs nenugalabys biggrin.gif

ar auginat katra vasarines chrizantemas?

Ingridėl, pyragas gundantis wub.gif
Atsakyti
Jurginėli, ne gundaisi, o kepi biggrin.gif Nes mane tai sugundė, vyšnių neturiu, dariau su avietėm iš šaldiklio. Nu teko paskanauti, nors ir vakaras biggrin.gif
Aš su savo atsargomis iš dviejų šaldiklių ilgai ilgai galiu tempti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 29 vasario 2020 - 20:39
oi Liniuxxxx lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk,aš irgi tingėjau lipti iš penkto aukšto į rūsį,aviečių uogienę dėjau. ax.gif
Galvojate,čia aš prisigalvoju receptų?MB atsiunčia su prierašu slabo?Užgauna savimeilę ir bandau receptą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

Ingrida, tu pasiduodi provokacijai biggrin.gif Cia apie pyraga is slabo.

Mes vakar buvom taip netiketai pas draugus. Vienuolikta su taksu grizom.
Atsakyti
Na, sveikos , t.y be karūnų ?
Ką tik grįžau iš Rivjeros. Virusas kažkur už 25 km blaškėsi Italijos pusėje. Vieną pavakarę važiavome į tokį ūkį, į kurį reikia beveik iš Italijos pusės įvažiuoti, tai matėme, kad ant sienos kai kurias mašinas stabdo. Ir visus festivalius atšaukė Nicoje : citrinų, gėlių, lazerių. Už tai pasivažinėjome ir prisilaipiojome iki klupinėjimo po kalnus.
Vilniaus oro uoste prašo savanoriškai prisiduoti į karantiną. biggrin.gif
Viskas, einu nusnausti. O tai lėktuve viduryje sėdėjau, nebuvo kaip numigti.
Atsakyti