Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Tai čia su siuntimu ėjo dukra.Žinai jaunimas suisrado arčiausiai,būčiau arti suraščiau.Jaunimas neuri laiko vis. bigsmile.gif Turėtų su siuntimu irgi nekainuoti? ax.gif
Ergo terapija man irgi pečiui padėjo prieš du metus,jau buvo šneka apie operaciją.Bet po magnetinio pasakė nereikia.Sapniuk,pas mus Nemuno poliklinikoje visa reabilitacija.Man dar masažai padėjo. ax.gif
Megzti negaliu,pradėčiau siūvinėti,yra pradėtų darbų.Tik kad su akimis ne kas.O dieve,ta senatvė. ax.gif
Atsakyti
sapniukass niekam blogo nepasiulys biggrin.gif

del veido berimo maniskis gere kazkokius vaistus kepenu valymui. Gal keturis menesius, kas men. pridavinejo krauja, kad kepenu nesudrozt. Randeliu like ant veido. Cia Danijoj toks gydymas.

Ingrida, tai as Nemuno plk. reabilitacijon dvi savaites vaiksciojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 24 vasario 2020 - 09:05
Liniukai, maniškiui irgi tą operaciją darė. Senatvėje kas antram tas atsitinka. Priauga ant kaulų kažkokių ten ataugų, į juos trindamasi suplonėja ir galiausiai nuplyšta sausgyslė. ji laiko raumenį rankos. Tai tas gali sudribti iki alkūnės. Tu įsivaizduok, mano draugė buhalterė. Nieko sunkesnio už tušinuką nekilnojusi. Tai ir jai būvo trūkęs. Operacija gal sudėtinga tik chirurgui. Prapjauna kažkur peties zonoje, su tokia bulgarke nuzulina kaulą , tada kažkuo užkabinę ištraukia įsmukusį raumenį, įsuka į kaulą varžtą ir užvynioja ant jo sausgyslę. Taip , po operacijos mėnesį reikia nešioti pagalvėlę. Blogiausia būdavo su ja praustis ir miegoti.
Bet tai ne visos bėdos. Dar reikėdavo su sunkvežimiu išvežioti produkciją, net į Vilnių . Imdavo sūnų. Vairuoja su viena ranka, kita su pagalvėle vairą prispaudęs. Kai reikia perjungti bėgį, išmina sankabą ir sukomanduoja sūnui. Tas permeta.
Paskui jau prasidėjo pavasario darbai, išsimankštino ir kažkaip baigėsi viskas. dabar gal ir kitą jau reikėtų operuoti.

Ingrida, kur ta tavo senatvė ? Man atrodo, ji ateina ir tavęs neranda. Tai tu grybauji, tai uogauji, tai puokštes tveri. Tai ir pasišalina nieko blogo nepadariusi. biggrin.gif
Atsakyti
IK, jam laporoskopu darys, bet dešinė ranka. Tai ir man sakė, kad aš gausiu bėgius junginėt😀. Nu matysis, kaip bus, dar kitų problemų pilna. Nemėgstu žiurkių, tai keršija 😀
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2020 02 24, 19:49)
IK, jam laporoskopu darys, bet dešinė ranka. Tai ir man sakė, kad aš gausiu bėgius junginėt😀. Nu matysis, kaip bus, dar kitų problemų pilna. Nemėgstu žiurkių, tai keršija 😀

Aš dar pavasarį žiurkes išgalabijus. Nėra kam keršyti.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

pusryciai labai tiktu mano gomuriui biggrin.gif

vakar blynu nekepiau. Kepiau karpio gabaliukus...ir viena suvalgiau rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 26 vasario 2020 - 10:37
QUOTE(sapniukass @ 2020 02 26, 08:36)
Labas

pusryciai labai tiktu mano gomuriui biggrin.gif

vakar blynu nekepiau. Kepiau karpio gabaliukus...ir viena suvalgiau rolleyes.gif

Labos,

Man irgi beveik,tik vietoj kumpio,keisciau i sonines juosteles,ur daugiau darzoviu wub.gif biggrin.gif
Salta ziauriai.Plius 4,o atrodo minus 20.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
labas 4u.gif

tai ką, jau ir Lietuva apsikarūnavo unsure.gif unsure.gif
būkim sveikos, plaukim rankas, nesitrainiokim kur nereik mirksiukas.gif

vakar mano maxsėj lentynose buvo tuštoka.... visko turiu, ale vat šikpopierium tai neapsirūpinau biggrin.gif

Liniuk, Tavo brungiajam sveikatos 4u.gif

Kaimietuke, gal nevažiuok dabar atostogaut, a?
Atsakyti