Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2020 02 16, 10:48)
Labas rytas

lithuania.gif su gimtadieniu LIETUVA

As tai truputi uzsikreciau Ingridos sejimo virusu. Pabarsciau siltnamy morku, ridikeliu ir zirniu.

Pas mane kolkas genėjimo virusas bet šaltas vėjas atgal į geyxia parvare
😄 Užtat pakirpau hortenzijas ir bandžiau lavandas bet palikau kitai šventei
Atsakyti
Jurginėli, panašiausia į padaužytas bulves. Jeigu po kasimo tinkamai neužgydomos,, tai panašiai atsitinka kartais.

Vakar norėjkau pasikuisti sode. Bet iškvietė vyrai į sandėlį, rūšiavimo linija taisoma, visą pavakarę išstovėjau prilaikydama volus. Išeinu- ogi jau temsta.
O šiandien apsiniaukę ir vėjas baisulinis. Reikės dar cepiakų išvirti, kelias mašinas išskalbti.
Ko gero, nori užsilenkti mano Beko. Vakar ožiavosi ir nenorėjo gręžti. O ji man tokia patogi, kad į nieką nekeisčiau. Yra trumpų programų , net su labai karšta T, valanda ir jau kitus kiši. O pas vaikus stovi AEG, tai ji tiurlina murlina mažiausiai pusantros, o patalynę volioja 2,5 val blink.gif
Atsakyti
su švente lithuania.gif

Kaimietuke, ar panelytė pargrįžo?

vėjas baisulinis ir vakar, ir šiandien stogais vaikšto
Atsakyti
Va , sėdžiu, kas 15 min įsijungiu Lutoną. Pusė skrydžių atidėta. nežinau, kada pakils. Ir kaip Vilnius priims.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas

jau bepamenu kurioj temoj biggrin.gif apie vedrynus skaičiau, tai maniškiai patyre smertį, aš juos pirkau rudeni kartu su tulpemis ir pasodinau, gal pora maetu atgal, dar kai nebuvo ištisinio rudens biggrin.gif< tai jie per pirma atšilima gruodzio gale sudygo ir iššalo verysad.gif ...daugiau neperku tokiu dalyku smile.gif
Atsakyti
Pas mus griaustinis nudundėjo.Galima skiepyti medžius,per tv vakar girdėjau po perkūnijos atšoka žievė.Na aš tokiu dalyku neužsiimu,nemoku,bet jei kam aktualu. ax.gif
Vakar pasikviečiau mamą,sesę šventiškai atsigėrėme arbatos,prikepiau sausainių. mirksiukas.gif
Salotos dygsta akyse.Iš kiniečių siunčiuosi pavėluotai mėlynas lempas,bet kol ateis................ ax.gif
Atsakyti
Kur tu ten griaustinį girdėjai ??? Po pirmos perkūnijos jau galima maudytis. Varom rytoj kur į Dubulius pasiplaukioti ? biggrin.gif

Lyžuka, vienais metais pavasarį sodinau vėdrynus. . Nužydėjo ir baigėsi grožis.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 02 17, 22:43)
Kur tu ten griaustinį girdėjai ???  Po pirmos perkūnijos jau galima maudytis. Varom rytoj kur į Dubulius pasiplaukioti ? biggrin.gif

Lyžuka, vienais metais pavasarį sodinau vėdrynus. . Nužydėjo ir baigėsi grožis.

čia kaip tos plukes iš svoguneliu jei iš pakelio 2-3 sudygo ir dar pražydo tai pirkinys užskaitytas biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tai jau gruodį girdėjau perkūniją,Kiek praleidome maudynių? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

vedrynai man labai grazu, kur pirkot saknis?

Negirdejau jokiu perkuniju, todel maudytis dar neskubesiu.

Gyvenu labai nuobodziai: mokausi anglu ir kartais prie puodu pastoviu.
Atsakyti
Labaryt,
IK,labai atsiprasau,kad neatsiliepiau laiku i sauksma. wub.gif
Orai iki siandien buvo baisus.Siaubingas vejas,lietus,kazin ar kilo lektuvai.Nu gal Lutone kitaip,nes ciklonas ejo susiskaldes i dvi dalis.Jei butu vientisas,butu uraganas.
Ar gryzo dukruze?
Siandien saule ir salta,ryskiai salta,nes buvo 12-13,o siandien vos 4 silumos.
Atsakyti