Laba

,panašu,kad pavasaris ne už kalnų,visas avilys apie gėles ūžia
Naujokei

,būsim trys perbėgėlės
o aš strese,ryt iš pat ryto pas odos lėksiu,nu bože bože,kai jau užsisuka ratas,tai nesustabdysi
turiu jau gal 30 metų ant nugaros apgamą,toks nemažas,bet stabiliai gyvenantis,tikrintas,nešalino,nes netrukdė niekam,o šiandien dukra pamačius nustėro,lyg krateris juodu viduriu,nufotkino,pati atšokau
prieš operaciją tikrai nebuvo taip,nes dukros akivaizdoj matavausi drabužius,būtų pamačius,plius namuose vaikščiojau tik su maike ant petnešėlių,matė ir sūnus nugarą,nebuvo taip,abu garantavo.
dabar nežinau kodėl ir kas ten,ryt iš karto eisiu,neturiu supratimo kas vyksta
buvau Lidle,parsinešiau ,,Klaipėdos mėsos,, skilandį ir Džiugo sūrio,kažkokia tautų savaitė,ta proga ir gėrybių užsieninių parvežė

,dar Itališkos vytintos dešros galą,tos man skaniausios,tik be akcijų,tai brangokokos,laukiu vis kol pigiau pasiūlo
gerklę dar skauda,prikimus,gerai,kad nedainuoju,nes šią žiemą iš koncertų nepragyvenčiau
blogumas praėjo,galvojau pasiganysiu,bet tik kiemą iki parduotuvės perėjau ir užteko,vėjas iš klumpių verčia,dar šaltas toks,nors lauke šilta,plonos striukės gana būtų
iškepiau tinginių varškėčių,vaikis į darbą nešasi pietus,sau antį suprieskoniavau,rytoj ateis jaunimas,pasilepinsim,tris paras praktiškai nieko nevalgius,ryt sunku,o ir nenoriu,vaisių kokį sukramtau ir gerai
devynis kg pamečiau,bus blogai,visas naujas garderobas kabo,dydžiu mažesnio reikia,per anksti užsipirkau
reikės valgyt pradėt