Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labukas

O dar viena uzsienete biggrin.gif Luety,kur prie juros gyveni?As tai Londoniskese mirksiukas.gif

PAs mus apsiniauke,bet pakankamai silta,+15 mirksiukas.gif Tik vejas siaubingas,ryt net uragana zada blink.gif Reiks kazkur konteinerius tvirciau sustatyt,kad neisvartytu...
Atsakyti
Is kaimo, patagonine verbena? Man dar patinka meksikinis zydrunas, levazandziai. Cia tu apie vazonus kalbi ar lysveje?

Lurty, kur Lt gyvenai?
Atsakyti
Para, lysvėje. Šiaurinėje namo pusėje, ten saulė iš ryto ir po pietų. Bet žemė trąši be galo ir drėgna. Atvežėme ten po statybų gal kelias priekabas gryno komposto.
Žydrūnai nepatinka, patagoninės verbenos nori daugiau šilumos, o ne šiaurės vėjo. Levažandžių pilna kitoje namo pusėje, patys sėjasi, patys žiemoja ir vargo nemato.
Man gražu tie burnočiai - snargliai. Pas draugę irgi vos ne gryname mėšle auga, bet saulės atokaitoje. Tai toookio vešlumo, iki palangių. wub.gif Gal; sodinti kokias petunijas ? Gerai būtų begonijos kokios vešlesnės, bet gaila pinigų jas pirkti. Para, Lyžuka, gal esate jas iš sėklų auginę?
Luety, nuo tavo jūros nesimato Amerikė?
Atsakyti
Iš Kaimo sodink margenius, aš šiemet ant ju pasinešiau pirkau seklu , sesiu, dauginsiu ir t.t. yra tamsiu, o tau prie geltono namo liuks bus, dar nemezijas su žile sodinsiu žemej turetu irgi gražiai žiuretis , nu bus matyt

naujokei su mumis gali vargas but arba atvirkščiai mums, biggrin.gif , jei pareklamuos kokias nematytas geles bankrotais išeisim, nes jau šituos virusus mokam gaudyti ir dar iš draugiškumo viena kitai perleidžiam , nu čia palata įdomi smile.gif, bet yra ir atspariu pvz Giega, ji matyt laiku pasiskiepino bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 22, 19:31)

o kam ji tau parūpo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 22, 19:31)
Para, lysvėje. Šiaurinėje namo pusėje, ten saulė iš ryto ir po pietų. Bet žemė trąši be galo ir drėgna. Atvežėme ten po statybų gal kelias priekabas gryno komposto.
Žydrūnai nepatinka, patagoninės verbenos nori daugiau šilumos, o ne šiaurės vėjo. Levažandžių pilna kitoje namo pusėje, patys sėjasi, patys žiemoja ir vargo nemato.
Man gražu tie burnočiai - snargliai. Pas draugę irgi vos ne gryname mėšle auga, bet saulės atokaitoje. Tai toookio vešlumo, iki palangių. wub.gif  Gal; sodinti kokias petunijas ? Gerai būtų begonijos kokios vešlesnės, bet gaila pinigų jas pirkti. Para, Lyžuka, gal esate jas iš sėklų auginę?

Na ka, liko tagetes, jos neužmušamos. O petunijoms gal tiktu, neiškepintu saule g.gif
Begoniju nesejau, esu dauginus tik šakelemis
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 22, 19:43)

o kam ji tau parūpo?  bigsmile.gif

Nagi įsivaizduoju ją ant aukšto skradžio, žemai bangos plakasi, o Luety žiūri žiūri į tolį ir mato Amerikę biggrin.gif O jei nuo kito skradžio, tai gal Lietuva matytųsi. Bet kažko tokio vaizdo negimsta smegenyse. biggrin.gif

O margenių nemėgstu. Visi man per tamsūs. galėtų būti tokie švelniai rožiniai.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 22, 19:43)
Iš Kaimo sodink margenius, aš šiemet ant ju pasinešiau pirkau seklu , sesiu,  dauginsiu ir t.t. yra tamsiu, o tau prie geltono namo liuks bus, dar nemezijas su žile sodinsiu žemej turetu irgi gražiai žiuretis , nu bus matyt

naujokei su mumis gali vargas but arba atvirkščiai mums,  biggrin.gif , jei pareklamuos kokias nematytas geles bankrotais išeisim, nes jau šituos virusus mokam gaudyti ir dar iš draugiškumo viena kitai perleidžiam , nu čia palata įdomi smile.gif, bet yra ir atspariu pvz Giega, ji matyt laiku pasiskiepino  bigsmile.gif
Papildyta:

Margenius ir as netycia nusipirkau ax.gif buvo Mokivezoj nuolaida, nuodeme nepirkti.

Spriges buna riožines biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 22 vasario 2017 - 19:52
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 22, 16:49)
*Liuks, Lurty. Tu mus konsultuosi gėlių auginimo klausimais. yahoo.gif

Nesu as experte geliu,daugiau mokausi is jusu,o gvazdikus buvo gana sunku augint,ypac ziema,bet tai buvo taip seniai wub.gif

QUOTE(Para @ 2017 02 22, 17:19)
Is kaimo, patagonine verbena? Man dar patinka meksikinis zydrunas, levazandziai. Cia tu apie vazonus kalbi ar lysveje?

Lurty, kur Lt gyvenai?

Pasisejau verbenu ant palanges i dezute,as jas labai myliu.
As esu gyvenus Kaune,po to persikelem i Silute,esu gimus Silutej.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 22, 17:31)

Ne, nesimato Amerikes,as ne Velse,as Eastbourne,prie Lamanso,Londone 5m.istveriau ir pabegau.Man tik Prancuzija matosi,kurios labai ilgiuosi,nes ten dukra su seima gyvena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 vasario 2017 - 19:52
QUOTE(Luety @ 2017 02 22, 19:50)
Ne, nesimato Amerikes,as ne Velse,as Eastbourne,prie Lamanso,Londone 5m.istveriau ir pabegau.Man tik Prancuzija matosi,kurios labai ilgiuosi,nes ten dukra su seima gyvena.

Prancuzija dar geriau ax.gif nei Amerikė biggrin.gif
Alia Is kaimo beveik atspejo, vistiek kazkas matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 22, 16:43)
Iš Kaimo sodink margenius, aš šiemet ant ju pasinešiau pirkau seklu , sesiu,  dauginsiu ir t.t. yra tamsiu, o tau prie geltono namo liuks bus, dar nemezijas su žile sodinsiu žemej turetu irgi gražiai žiuretis , nu bus matyt

naujokei su mumis gali vargas but arba atvirkščiai mums,  biggrin.gif , jei pareklamuos kokias nematytas geles bankrotais išeisim, nes jau šituos virusus mokam gaudyti ir dar iš draugiškumo viena kitai perleidžiam , nu čia palata įdomi smile.gif, bet yra ir atspariu pvz Giega, ji matyt laiku pasiskiepino  bigsmile.gif
Papildyta:

Grazu man geles,kai kiti jas sodina,laisto ir priziuri smile.gif) As neturiu nei laiko nei kantrybes ..
Atsakyti
Tik jau nesakykit kad rimtai matosi nuo velso amerika biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,panašu,kad pavasaris ne už kalnų,visas avilys apie gėles ūžia biggrin.gif

Naujokei 4u.gif ,būsim trys perbėgėlės biggrin.gif

o aš strese,ryt iš pat ryto pas odos lėksiu,nu bože bože,kai jau užsisuka ratas,tai nesustabdysi unsure.gif
turiu jau gal 30 metų ant nugaros apgamą,toks nemažas,bet stabiliai gyvenantis,tikrintas,nešalino,nes netrukdė niekam,o šiandien dukra pamačius nustėro,lyg krateris juodu viduriu,nufotkino,pati atšokau
prieš operaciją tikrai nebuvo taip,nes dukros akivaizdoj matavausi drabužius,būtų pamačius,plius namuose vaikščiojau tik su maike ant petnešėlių,matė ir sūnus nugarą,nebuvo taip,abu garantavo.
dabar nežinau kodėl ir kas ten,ryt iš karto eisiu,neturiu supratimo kas vyksta

buvau Lidle,parsinešiau ,,Klaipėdos mėsos,, skilandį ir Džiugo sūrio,kažkokia tautų savaitė,ta proga ir gėrybių užsieninių parvežė biggrin.gif ,dar Itališkos vytintos dešros galą,tos man skaniausios,tik be akcijų,tai brangokokos,laukiu vis kol pigiau pasiūlo 4u.gif

gerklę dar skauda,prikimus,gerai,kad nedainuoju,nes šią žiemą iš koncertų nepragyvenčiau biggrin.gif
blogumas praėjo,galvojau pasiganysiu,bet tik kiemą iki parduotuvės perėjau ir užteko,vėjas iš klumpių verčia,dar šaltas toks,nors lauke šilta,plonos striukės gana būtų

iškepiau tinginių varškėčių,vaikis į darbą nešasi pietus,sau antį suprieskoniavau,rytoj ateis jaunimas,pasilepinsim,tris paras praktiškai nieko nevalgius,ryt sunku,o ir nenoriu,vaisių kokį sukramtau ir gerai
devynis kg pamečiau,bus blogai,visas naujas garderobas kabo,dydžiu mažesnio reikia,per anksti užsipirkau
reikės valgyt pradėt unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti