Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(jurginėlis @ 2020 02 12, 18:30)
labas 4u.gif

Kaimietuke, dėkui, anam jau geriau mirksiukas.gif vakar dar putinų arbatos uždaviau, tikiu,kad ana mačija labai biggrin.gif

Tik nesijuokite šanūką putino uogos su medumi išgydžiau nuo kosulio.Su medumi Jurginėli tikiuosi putinas?Šeivamedžio arbatos duok,jei temperatūros turi vingiorykštė,aviečių stumbai. ax.gif
Susitvarkėme šiltnamius šiandien ,vėjas buvo truputi padraskęs.MB siūlė naują plėvelę pirkti,man tokia valakita perdengti,geriau palopyti,dar atitarnaus metus. mirksiukas.gif
Puikus oras IK,net braškes truputi padraskiau.
Kitą savaitę galvoju žirnių pokelį gal pabeberti?
Žiūriu į vyšnias ir galvoju,priaugę atžalų,o jei persodinčiau dabar?Nei laistyti nei ką? mirksiukas.gif
Eik IK net nesijaučia tie špinatai su uogomis. blink.gif
Atsakyti
Ingridėl, šaldytas tas mano putinas mirksiukas.gif šeivamedžio neturiu pririnkus
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 02 12, 19:38)
Tik nesijuokite šanūką putino uogos su medumi išgydžiau nuo kosulio.

Puikus oras IK,net braškes truputi padraskiau.

o kaip jam tuos vaistus įkišai? Nes neįsivaizduoju kaip maniškiui kumeliui juos sušert reikėtu? Nebent jam pačiam patiktu unsure.gif

įdomu koks ta spuikus oras, nes pas mus ir nusnigt, pabalinti viską spėjo, ir palyt ir vakarejau pyle lietus kaip priklauso , beje ir šaindien ryte, tokiu oru net laukam nosies nesinori kišt mirksiukas.gif

Sveikos bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Lyžuka,medus tai saldus.Įdėjau medaus su uogomis į lėkštutę,galvojau neės.Viską suvalgė ir uogas ir medų. blink.gif
Vakar dieną visko irgi buvo ir lietaus.Kai lijo šiltnamyje dirbau,kai geras poras,apie 15 velandą,visai šilta buvo lauke dirbti. mirksiukas.gif
Ankščiau rodė šiandien gerą orą,žadėjau net važiuoti į pelkę spanguolių pažiūrėti,bet šįryt oras br. bigsmile.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Tik nesijuokite šanūką putino uogos su medumi išgydžiau nuo kosulio.Su medumi Jurginėli tikiuosi putinas?Šeivamedžio arbatos duok,jei temperatūros turi vingiorykštė,aviečių stumbai. ax.gif

Nieko juokingo, aš saviškei dažni duodu medaus profilaktiškai, labai mėgsta. O jei sukam medš ir jai niekas neduoda medaus su korio dangteliais pagraužti įsižeidžia.

Atsakyti
Labos,mielosios ukininkaites, 4u.gif 4u.gif
na jau pas mus oras,tai ojojoj.Lyja,vejas siaurinis maisosi su vakariniu,salta,nejauku.Apie agurkus tai dar negalvoju set,kad ir puikus siltnamis,kad ir atsyla pas mus anksciau,bet gi jiems daug saules ir silumos reikia,tai nesuprantu,Ingrida,kur tu juos laikysi su tuo mini siltnamiuku.?Esu turejus,lauke jis niekinis,vejas nuvercia greit,o be to vistiek dar agurkams salta.
Bet jau sudygo pomidorai,nors labai nelygiai siemet,salotos sudygo,nesiu i siltnami ispikiuot,ir porai dygsta,tik paprikos dar ne.Bet jos ilgiau dygsta visada.Pernai vasario gale jau galejom darbuotis sode,siemet ne,nemanau.Na bet gi tik saules ir tetuksta,nes silumos pakanka .Sode sudyge cesnakai,zieminiai galviniai svogunaai.Buvau pasodinus 4 kopustus rudeni daigus,tai eme sukt galvas,bet nugriauze sliuzai,nors ir buvau pabarscius joms grudeliu melynu,bet lijo labai daznai ir istirpde tuos grudelius,tai jos ir puotavo.O gaila.Bet experimentas skaitau pavykes,tik nezinau,kaip kita met reiktu kovot su sraigem.
IK,gal i pajuri tavo dukryte atvyks?
Atsakyti
Luety,bandau.Turguje pavasarį pardavinėja agurkų daigus jau su agurkiukais.Tai kada jie sėja? bigsmile.gif bigsmile.gif
Iš IK šiandien parsivežiau maišą svogūnų,susodinau į šiltnamį laiškams.Pasėjau kelis ridikėlius.Tik nesijuokite pasodinau kelis žirnius į šiltnamį,mažasis grįžta iš užjūrių gegužės vidury,taip norėčiau pavaišinti žirniais,jis taip mėgsta. ax.gif
Rankos niežti......Liniuk betaliux jau pasėjai?Einu sėti,ryte Vilmą pasėjau,reikia salotas gal pasėti namie?Ryte pasisvėriau,grįžųsi -3 kg.Nevalgiųsi dar buvau.Nors imk ir nevalgyk.Bet prišlaviau į pilvą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar tik žemuoges pasėjau, neniežti man rankos sėjimui, o kai pagalvoju, kur sukrauti viską, tai išvis... Bet sėklų nusiperku biggrin.gif
Atsakyti
Luety , dukrelė į Piterborą. Bet labai apmaudu, kad toks oras. Žadėjo savaitgalį pasivaikščioti po Londoną.

Sakė, yra Depo tokių mini šiltnamiukų su lentynomis. Padedi jį į tikrą šiltnamį ir gerai daigams.

Gerai, kad priminėte. Gi tikrai galima žirnius vos ne į lauką sėti. Galima lauke morkas, petražoles. Špinatus. Luety, gi gali jau visokias kopūstines sodintis. Man lenkaitė parašė, kad apie Krokuvą jau brokolius sodina.

Nieko kol kas nesėsiu. Grįšiu iš atostogų, tada. O tai su mano jaunimo priežiūra užsilenks viskas.

Ingrida, begėde, kaip sugebėjai per dieną - 3 kg ? blink.gif Ir dar sako , kad pavydėti negražu. Pavyyyydžiuuuu biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Ingridėl, sėk žirnius, aš jei pataikau laiku, tai pasėju snieginius žirnius, kur valgomi su ankštimis, tai sudygusius ir kiek paaugusius daigelius labai skanu valgyt. Anglai spec. restoranams augina juos mirksiukas.gif

čilių sėklos dar neskyla, pasėjau žemuogių biggrin.gif lidle astrų pirkau, kada jas sėt? ai, dar gvazdikų-labai gražūs ant pokučio biggrin.gif kaip su jais?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 02 13, 16:25)
Luety , dukrelė į Piterborą. Bet labai apmaudu, kad toks oras. Žadėjo savaitgalį pasivaikščioti po Londoną.

Sakė, yra Depo tokių mini šiltnamiukų su lentynomis. Padedi jį į tikrą šiltnamį ir gerai daigams.

Gerai, kad priminėte. Gi tikrai galima žirnius vos ne į lauką sėti. Galima lauke morkas, petražoles. Špinatus. Luety, gi gali jau visokias kopūstines sodintis. Man lenkaitė parašė, kad apie Krokuvą jau brokolius sodina.

Nieko kol kas nesėsiu. Grįšiu iš atostogų, tada. O tai su mano jaunimo priežiūra užsilenks viskas.

Ingrida, begėde, kaip sugebėjai per dieną - 3 kg ? blink.gif  Ir dar sako , kad pavydėti negražu. Pavyyyydžiuuuu biggrin.gif

Na su orais tikrai nepasiseke,nes savaitgalis vel baisine audra,tai tik ryt be lietaus,bet su veju bus.Peterborough didziule lietuviu kolonija.Beveik anglai pardave namus ir dingo is to miesto,uzleido liertuviams. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2020 02 13, 20:20)
labas 4u.gif

Ingridėl, sėk žirnius, aš jei pataikau laiku, tai pasėju snieginius žirnius, kur valgomi su ankštimis, tai sudygusius ir kiek paaugusius daigelius labai skanu valgyt. Anglai spec. restoranams augina juos mirksiukas.gif

čilių sėklos dar neskyla, pasėjau žemuogių biggrin.gif lidle astrų pirkau, kada jas sėt? ai, dar gvazdikų-labai gražūs ant pokučio biggrin.gif kaip su jais?

astras seju velai, kokiam balandi tik nes jas sodinu ant tulpiu tai kol tos dar peržydi, bent kažkiek subresta kad lapai nupjaut ...
o čia serenciai ar gvazdikai? Nes gvazdikai dazniausia dvimnečiai buna su jais daug žaidimo tai jei labai užsinoriu nusiperku vazoneli smile.gif

Atsakyti