Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Auda @ 2020 02 11, 14:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IngridaB" data-cid="72605973" data-time="1581403843"><div><p>Labas rytas.
MB pageidauja šiandien grietiniečių.Esate kas kepę? vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar išpilščiau 14 litrų sulos. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Okokia sula?  Klevų? Jei ne paslaptis, kaip konservuoji? man tik užšalyti pasiseka, kitaip nieko gero</p>

Sula dabar tik klevų,beržų dar anksti.Aš irgi užšaldau,arba rauginu,mb skanu rauginta.Ji pati prarūgsta,dar citrinos įmeti,razinų.O šiaip vežu į turgelį,kiti prekiauja,iš pradžių didelė paklausa.Paskui,kai prasideda beržų sula.priveža pilną turgų. ax.gif Pas mane šaldiklyje dar du buteliai nuo pernai yra,pasimiršo vasarą. mirksiukas.gif
Mama yra konservavųsi,turbūt pakaitina,žinau tik kad uždaro su dangteliais metaliniais. ax.gif
Pasisėjau 10 ankstyvų agurkų,nusipirkau Lidle mini šiltnamiukus,reikia išbandyti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 11 vasario 2020 - 15:52
man kažkaip nepriimtina iš turgaus pirkti sulą ir gert smile.gif , o kaime ją raugindavo, įdedavo juodų serbentų šakeliu, džiovintų obuoliukų, o ant viršaus užpildavo avižų, tada kai jos suželdavo išpjaudavo angą ir per ją pasisemdavo smile.gif, dar vasaromis turedavo tos raugintos sulos...
Atsakyti
Net neisivaizdavau, kad sula turgely turgavoja ax.gif Tai kiek ten jos privarvint reiketu, kad apsimoketu su ja viena stovet? Neprasysi gi uz 1.5 litro 5 euriku?

Cia ne tau konkreciai, Ingrida, Taip sau turedama laiko svarstau biggrin.gif

Ryt vaziuojam Kupiskin. Ka veiksiu dar nezinau. Gal ridiseliu siltnamy pabarstysiu...

Labas
Atsakyti
Nepirkčiau ir aš mergaitės tikrai.Bet jei atsiranda poreikis,prašau.Ne vien sula prekiauja,čia priedas prie obuolių,morkų,bulvių.......... mirksiukas.gif Gal ne visi gali prisileisti? ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

namuose turiu jau vieną iškritusį, tas kur be plaučių doctor.gif

tai va, gavom atsakymą, kad bais atsiprašo, įvyko klaida suvedant duomenis, pinigai nenaudoti. Gydymo įstaiga gavo įspėjimą. Daugiau nieko ir neieškosim.

tėvuką žada šiom dienom iš ligoninės paleist.
Tikiuos, kad daugiau remontuotinų neturėsim mirksiukas.gif

Lyžuką, pirmą kartą girdžiu tokį sulos išlaikymo būdą blink.gif įtariu, kad skanu buvo wub.gif
sulą geriu ir mėgstu, ir man jos reik, bet pirkti iš nepažįstamo -tai ne.

grietiniečių nekepus, l.skanūs lidle būna mirksiukas.gif

Atsakyti
Jurginėli, kokios bėdos ? jeigu serga, tai ir trečią kartą tuos plaučius persodinkite. Matyt , greitas reikalas, kaip oro filtrą mašiniukan pakeisti. biggrin.gif

O tu laikykis. Miesto knibždėlynas - rojus virusams.

Nelabai mėgstu sulą. O reikėtų. Aplink pilna klevų, gal pavarvinti ?

Grietiniečiai - fuuu. Tokie riebūs be įdomesnio skonio. Pas mus Aibėje būna sluoksniuotos tešlos bandelių su serbentų uogiene arba plikytų ų su varškės kremu. Va pro šituos tai negaliu praeiti. Tai ketvirtadieniais bandau ten neužeiti, nes veža visokius skanėstus šviežutėlius.
Atsakyti

Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2020 02 11, 20:38)
labas 4u.gif

namuose turiu jau vieną iškritusį, tas kur be plaučių doctor.gif

iš kur jau ten žmogus sveikas bus kai ten kartų plaučius pirmyn atgal trauko biggrin.gif

Ten dar ne visad pavykdavo , kartais tokia kaip pienas balkšva jau vasarą būdavo o kartais geltona skaidri smile.gif, ją laikydavo akmeniniuose rūsiuose kas tokius turedavo žemej išsikasę mirksiukas.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 02 11, 22:01)

Grietiniečiai - fuuu. Tokie riebūs be įdomesnio skonio. Pas mus Aibėje būna sluoksniuotos tešlos bandelių su serbentų uogiene arba plikytų ų su varškės kremu. Va pro šituos tai negaliu praeiti. Tai ketvirtadieniais bandau ten neužeiti, nes veža visokius skanėstus šviežutėlius.

man skanu IKI buna tokios vaisines tartaletes ir didesnes ir mažos, dar tokios palidos šokoladines tai va šitas irgi retsykiais pasmaližaunu tongue.gif , o aplamai iš visos konditerijos nr. 1 yra šakotis wub.gif , toks minkštas guminis smile.gif ir florentinai wub.gif
Atsakyti
Na iškepiau grietiniečius.Labai skani tešla gavosi,tokia trapi. wub.gif Tik šiek tiek per saldu man. Vakar sutingau,tai šiandien nuo ryto pasidarbavau.ax.gif Norėjau trupininį kepti,bet gal kurią dieną,nes netyčia ištraukiau juoduosius serbentus iš šaldiklio trintus,reikia sunaudoti. mirksiukas.gif Kasdien plaku kokteilius-špinatai,dar kokie žalūmynai kokių turiu namie,kartais net ridikėliai ir šaldytos uogos,skyščio dabar pilu sulą vietoje pieno. ax.gif
O jau grybų kiek dar šaldytų,tai kasddien padažas prie mėsos grybų padažas. mirksiukas.gif
Man skaniausi iš jūsų paminėtų tai plikyti su varškės kremu.Reiks kažkada išsikepti. ax.gif Su dukra,kai vaikščiojau nėščia pagrindinis maistas buvo ir glaistyti sūreliai. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 12 vasario 2020 - 10:33
Jurgineli, aš tau į mesendzeri atsakiau, matau kad dar neperskaičius, jei ką galesiu ir čia smile.gif
Atsakyti
Na, Ingrida, visai susisveikatinsi . biggrin.gif Neįsivaizduoju derinio špinatų su uogomis. blink.gif Tiksliau, žinau, koks šlykštus skonis. Buvau kartą primygtinai pavaišinta, daugiau ni ni.. biggrin.gif
Man geriau nesuplakti neprimakaluoti dariniai. Va sėdžiu, mandarinus gliaudau ir kemšu į žabtus. Dar ridikėlių ryšelis laukia, irgi po vieną nuskabysiu. Dar baltas ridikas, kai prisimenu, nusilupu ir pagraužiu. Arba pakapliuoju korėjietiškų morkų. O šaldytas uogas atitirpinusi dedu ant grūdėtos varškės.

Jurginėli, ar dar sergate ?

Išleidau mergiukę į anglus pasisvečiuoti. Laukiu, kad parašytų, kad jau skrieja.
Atsakyti
labas 4u.gif

Kaimietuke, dėkui, anam jau geriau mirksiukas.gif vakar dar putinų arbatos uždaviau, tikiu,kad ana mačija labai biggrin.gif
Atsakyti