Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Visa mano vaikystė prabėgo tarp baltos mišrainės ir "vinegreto" . Tai irgi panašus variantas : virtos bulvės, pupelės,rauginti agurkai , burokėliai ir majonezas. Esu kilusi ir diiiiidelės giminės. Tėvo pusėje virš 10 brolių seserų, mamos pusėje 4 , neskaitant dar visokios tolimesnės. Tai vardadieniai, gimtadieniai, dar visokie atlaidai ir šventės - vos ne kiekvieną šeštadienį. Mums , vaikams tai būdavo smagu. Bet nuo to laiko amžiams atsivalgiau karkos vyniotinio, šitų dvejų mišrainių ir meduolio su razinomis . Ai , dar tokių dvigubų sausainiukų su ištirpusiu kepant saldainiuku-žirneliu viduryje.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Jei apie vaikystesmišraines tai mano ant vinigreto vaikyste laikes biggrin.gif

Vakar aplankeme Panevežį ir kažkokius sodus už jo, kur per tokį siaura lieptuką reikia vaziuoti ir labai daug aukščio apribojimo lenteliu sedeta, o gatveliu pavadinimai tai visu imanomu gėliu biggrin.gif, mes pvz buvom Bijunu smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyžuka,kokia proga pas mus buvai? bigsmile.gif bigsmile.gif Lieptelis nieko nesako,kuriame sode čia buvai? ax.gif Bent į kokią pusę? ax.gif
Sapniuk,taio kad man rankos niežti kažką gaminti.Įpratųsi buvau prie didelės šeimos,dabar nors sienomis lipk,kaip nuobodu gyventi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 10 vasario 2020 - 08:17
QUOTE(IngridaB @ 2020 02 10, 09:14)
Labas rytas.
Lyžuka,kokia proga pas mus buvai? bigsmile.gif  bigsmile.gif Lieptelis nieko nesako,kuriame sode čia buvai? ax.gif Bent į kokią pusę? ax.gif

Vaziavom dukrai ratu pirkti ten tokia moteris soduose garaze ju tuir bile kiek prisikrovus, kaž-kas iš norvegu parveza jai juos kai tie išmeta ar nurašo...

o važiavom pro tokius Bernatonis ir matem grazu namą šiaudiniu stogu lyg vila Snazila? užrašyta buvo , Ekrano buve sodai gal? dardairiaus gal kur IK pamatysiu bet rodykle rode kad iki jos namu geras gabalas kelio mirksiukas.gif

žiu pas jus labai daug privaciu namu ...
Atsakyti
O ten kažkada sodą turėjome,mama dabar dar turi.Tai va ji pėščiomis ateina,kai bizas galvon įskrenda šiltnamio atidaryti.Tik jūs buvote Ekranas 2 soduose,o už miško dar yra Ekranas 3 sodai.Tai ten mūsų buvo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 02 10, 09:56)
O ten kažkada sodą turėjome,mama dabar dar turi.Tai va ji pėščiomis ateina,kai bizas galvon įskrenda šiltnamio atidaryti.Tik jūs buvote Ekranas 2 soduose,o už miško dar yra Ekranas 3 sodai.Tai ten mūsų buvo. ax.gif

oho man tai atrode kad ten dar toloka nuo Panevezio ...bet jau daug pastoviai gyvenamu namu matosi yra ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 vasario 2020 - 09:09
Lyžuka, net nepagalvojau, kad sukiesi palei mano namus. Jeigu atgal aplinkkeliu varei, turėjau šansą tavo mašiniuką pamatyti. Nes man pro langus sušmėžuoja gabaliukas aplinkkelio. smile.gif
Na, prasidėjo labai darbingai ši savaitė. Užsakymų pilna. Šiandien visa galva net pilka nuo dulkių, bulves rūšiavome, pastovėjau prie didmaišio paskirstymo.

O man skirtingai nuo Ingridos : vaikų nėra, tai ir kepimų didelių nereikia. Man patinka toks dykaduoniavimas.
Atsakyti
Kažkada kai daug gaminau tai ir patiko visokie pyragai, tortai kepti, o dabar dar labiau patinka kai to nereikia ir visiškai netruksta šokiu apie viryklę smile.gif, kaip sakoma atsigaminau savo matyt bigsmile.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 vasario 2020 - 08:18
Labas rytas.
MB pageidauja šiandien grietiniečių.Esate kas kepę? mirksiukas.gif
Vakar išpilščiau 14 litrų sulos. bigsmile.gif
Atsakyti
Nupirk , pas mus aibėje būna skanių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 02 11, 09:59)
Nupirk , pas mus aibėje būna skanių smile.gif

Įdomu pabandyti.Nusipirkau kibiriuką varškės,tai kepiau sausainius,čeburekiukams tešlai panaudojau,liko daugiau kaip trečdalis,reikia sunaudoti. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas.
MB pageidauja šiandien grietiniečių.Esate kas kepę? mirksiukas.gif

Vakar išpilščiau 14 litrų sulos. bigsmile.gif

Okokia sula?  Klevų? Jei ne paslaptis, kaip konservuoji? man tik užšalyti pasiseka, kitaip nieko gero

Atsakyti