Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Jurginėli, skambtelėk kokiems korespondentams. Bus jiems džiaugsmo , pati gerą darbą padarysi. Gal kas nors pakels antklodės kamputį ir pasižiūrės, į kokią juodąją skylę sugarma milijonai.
Atsakyti
Paaiškinkit ir man, kaip pažiūrėt, o tai nedaeinu aš iki to. Va todėl ir reik laukti tyrimų mėnesiais, kad Jurginėliui-Jurginui plaučius kasmet keičia biggrin.gif
Maniškiui su ranka prastai, ištisai skauda, buvo per Kūčias susitrenkęs, paskui dar tą pačią ranką vėl sugebėjo sumušti. Lūžio nėra, davė siuntimą BMR tyrimui, tai Šiauliuos, kur mums arčiau, jei sumoki 170, gali greit prieit, o šiaip balandžio pabaigoj. Kitur kovo pradžioj radau. Dar paskambinėjus radau Klaipėdoj, tai ryt važiuosim. Niekaip nesuprantu, kaip užmokėjus tokius pinigus, atsiranda didelėj eilėj tarpas. Ir moka žmonės,gi nelauksi kelis mėnesius.
Atsakyti
ale matot kaip atsinaujinom biggrin.gif

Kaimietuke, diedulis nori palaukt atsakymo, po to žiūrėsim. Norėčiau tikėt, kad kokia žiopla klaida daktarams nutiko, anie gi užsivertę žmonėm, popieriais, tyrimais, bet kad du metus iš eilės blink.gif blink.gif

Liniuk, eik per banką, po to valdžios vartuose ieškok ligonių kasų mirksiukas.gif
Atsakyti
O ligonių kasose prie ko? Buvau prisijungusi, bet neradau kur
Atsakyti
duomenys apie suteiktas med. paslaugas, tiksliai nebepamenu
Atsakyti
Ačiū, Jurginiuk, bandysiu
Atsakyti
Man šiandien įkrito į el. paštą adresas, kur prisijungti. Tiksliau nuoroda. Prisijungiau per banką, daviau užklausą. Atsakė, kad labai didelis paklausimų kiekis ir bus vėliau.
Vaikui reikės magnetinį rezonansą daryti garantuotai. Jei didelės eilės- tai mokėsiu. Kažkas su nugara negerai, nepraeina skausmas. Nei masažai, nei mankštos, nei vaistai negelbėja.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 02 06, 21:04)
Man šiandien įkrito į el. paštą adresas, kur prisijungti. Tiksliau nuoroda. Prisijungiau per banką, daviau užklausą. Atsakė, kad labai didelis paklausimų kiekis ir bus vėliau.
Vaikui reikės magnetinį rezonansą daryti garantuotai. Jei didelės eilės- tai mokėsiu. Kažkas su nugara negerai, nepraeina skausmas. Nei masažai, nei mankštos, nei vaistai negelbėja.

Daryk tik greičiau. MB taip rado stresinį stuburo lūžį. Geriau nedelst. Skaudėjo nugarą, klubą ir koją.
Atsakyti
Liniukai, o taviškiui darė echoskopiją tos rankos ? Ties petimi yra kažkoks ten mandras raumuo. Kas antram vyresniam žmogui būna jo plyšimai. MB operavo vieną pusę, surišo kažkaip.

Ate, o kaip nuo streso būna lūžis ? aR čia tik toks apibūdinimas, o lūžta nuo kokio sutrenkimo ?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 06 vasario 2020 - 22:45
Nusiuntė pas traumotologą, tas parašė BMR tyrimui, taip suprantu, kad ir žiūrės raumenis ir sausgysles. Pradinė diagnozė- peties sukamosios manžetės raumens ir sausgyslės sužalojimas. Matysim, kaip bus, taip nereikėtų rimtų ligų.
Mano dukrai irgi problemos su stuburu, tai be ašarų jau negalėjo pajudėt. Šeimos daktarė išrašė vaistų, masažą, mankšta. Užsiregistravo pas neurologą mėnesio pabaigoje. Visur eilės.
Atsakyti
Labas rytas.
Nu jo Jurginėli,nuotykis.Aš dar naivi,tikiu,kad sistemos klaida. ax.gif Naivi aš dar........... ax.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 07 vasario 2020 - 07:18