Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2020 02 06, 08:13)
Išeinu visai dienai į senelių namus,

Nu taip nuskambėjo biggrin.gif Sakau, gal pratiniesi ?

Baik vieną kartą cirkintis su visokiomis ugniažolėmis. Pati žinai, maža ką gali pažadinti. blink.gif

Aš irgi už tai , kad ne visa vonia būtų plytelėmis. Viena vonia kaip Lyžukos : tik dušo ir praustuvo zona, na, nueinanti iki plytelėmis nuklotos palangės. Kitur dažyta.
Bet plovyklą visą išklijuota. Neįsivaizduoju, kaip reikėtų atšveisti visokiais tepalais ar marmalais ištepliotas sienas. Atsineša gi MB kartais kokį plastiką nuplauti.
Atsakyti
Labas

Ingrida, kol kas mano planuose nera anglu kalbos mokymasis uz buto ribu. Kazkokoks neveikimo laikas man dabar. Mokausi Duolingo ir net suprast pradedu.
O ko tu nesiregistravai i Bruzienes klinika? Ten is Vilniaus atvaziuoja gydytojos. Butu greiciau buve.

Atsikeliau su kazkokia nekokia galva, gal Cavintono reiks ikalt.

Geros visoms dienos, nepervarkit.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 02 06, 09:23)
labas rytas,
geras čia su tuo dažymu dušinėj. Gal žinai kokiais dažais dažyta?
Man reikia meistro įtempiamom lubom. Trys buvo, tokie trintukai.....nepasitikiu. Visi skirtingai kalba, o pinigai kosmosas. Gal kuri turit kokio patikimo kontaktą?

žinojau, bet lyg tyčia nerandu nuotraukos, beje labai paprasti senukuose pirkti latviški, aš nerizikavau tokiais pirkom nepigius

o tos lubos tai nežinau nu paklodė tik ant lubu man biggrin.gif, tragiška kažkaip, bet čia aišku kiekvienam kitaip

mus antra vonia ir gi visa plytelemis klijuota bet tai jau daug metu atgal daryta, su technologijomis, madomis ir t.t. neįmanoma spet mirksiukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

vakar pasitikrinom per ligonių kasas, tai va, gyvenu su invalidu, kuriam du metus iš eilės persodino plaučius blink.gif
eisim savų ieškot rolleyes.gif
mano visi organai vietoj, o taip tikėjaus kokio smegenų padidėjimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ryte buvo balta. dabar lyja, pliurza....

čilių sėklas kelias padėjau daigintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2020 02 06, 10:57)
labas 4u.gif

vakar pasitikrinom per ligonių kasas, tai va, gyvenu su invalidu, kuriam du metus iš eilės

čia rimtai? Ar priburta kažkas?

Nes kažkada mb tai buvo irašas kad kreipėsi del šautines žaizdos kai tuo metu net artyn gydymo istaigu nebuvo priėjes biggrin.gif
Atsakyti
priburta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2020 02 06, 11:33)
priburta  unsure.gif

bet čia geras, tai iš kur tokie įrašai? Gal ant niekuom detu žmoniu taip pinigus nurašineja? Tegul pasidomi , nu aš tai tikrai domečiaus prie ko man tie plaučiai biggrin.gif, kai savi dar veikia bigsmile.gif
Atsakyti
žinoma kad rašysim mirksiukas.gif juk tai pinigai kokie mūsų visų kažkur nurašomi......
o ir nauja plaučių pora nepamaišys, tegul gražina biggrin.gif
Atsakyti
Nieko sau. Reikės pasidomėti, kas man kur siūta prisiūta.... Kokiu čia adresu kreiptis ? Sodros ar ligonių kasų ?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 02 06, 15:25)
Nieko sau. Reikės pasidomėti, kas man kur siūta prisiūta.... Kokiu čia adresu kreiptis ?  Sodros ar ligonių kasų ?

per valdzios vartus jungtis reikia, bet šiuo metu nesijungia, matyt Jurginelis užblokavo su savo plaučiais tongue.gif ir šiaip visi studijuoja kas prisiuta ar nupjauta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 vasario 2020 - 15:03
raštas surašytas, ligonių kasos rėkia telefonu, kad to negali būt blink.gif
lauksim atsakymo, kas kaltas ir kur tie plaučiai mirksiukas.gif
dabar turėsim naują anekdotą biggrin.gif
Atsakyti
Saunuole, jurgineli 4u.gif O, jei grazins ispjautus, kur desit ax.gif

reik kaip nors ir man ten ilyst, vis galva sunegaluoja. Maz man nezinant pakeite paskutiniu metu blink.gif

Jei rimtai, tai tie pinigai uz paslaugas nuseda kazkieno kisenese. Tiesiog zmoniu apiplesimas vidury baltos dienos.
Atsakyti